Δευτέρα, 05 Νοεμβρίου 2012 02:39

Οι αγώνες μπασκετ που διεξήχθησαν το σαββατοκύριακο στο ΔΑΠΠΟΣ!

korasides-atlantas-marpissaikos-4-11-2012-1

Διαβάστε τα ρεπορτάζ από τους αγώνες που διεξήχθησαν αυτό το σαββατοκύριακο στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ σε αθλήματα του βόλεϊ και μπάσκετ.

ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕ ΜΑΡΠΗΣΣΑΙΚΟ

Σήμερα το πρωί 4/11/2012 στις 11:15 στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ πραγματοποιήθηκε ο αγώνας Καλαθοσφαίρισης Κορασίδων στο πλαίσιο του Πρωταθλήματος της ΕΣΚΚ μεταξύ των ομάδων Άτλαντα Σαντορίνης και ΑΜΕΣ Μαρπησσαϊκός Πάρου.

Τα κορίτσια του Άτλαντα  ήταν καλύτερα αγωνιστικά από τα κορίτσια του Μαρπησσαϊκού που φαινόντουσαν αρκετά κουρασμένα αγωνιστικά. Τα κορίτσια του Άτλαντα μπήκαν ποιό δυνατά στο παιχνίδι τους και με μεγάλη πρωταγωνίστρια την Τσούπα Μέγκι με 27 πόντους  κατάφεραν και κέρδισαν σχετικά εύκολα το παιχνίδι με σκορ 63 - 30.

Διακριθέντες του παιχνιδιού από την ομάδα του Άτλαντα ήταν οι Τσούπα Μέγκι με 27 πόντους, Βμμβακούση Ευγενία 12 πόντοι, Νικολαϊδου Αθανασία 10 πόντοι, Γκότσι Αλέξια 8 πόντοι

Διακριθέντες του παιχνιδιού από την ομάδα του Μαρπησσαϊκός Πάρου ήταν οι Καλακώνα Μαρία 12 πόντοι,
Μπουράντα Σεβ 8 πόντοι.

korasides-atlantas-marpissaikos-4-11-2012-2

Περίοδοι αγώνος (14 - 10, 24 - 03, 09 - 14, 16 - 03)

Άτλαντας Σαντορίνης.:

Τσούπα Μ, Σιγάλα Α, Τσαβδαρίδη Α, Μπεκρή Α, Γκότσι Α, Βαμβακούση Ε (C), Δαμασκηνού Φ, Νικολαϊδου Α.

Μαρπησσαϊκος Πάρου.:

Τσιγώνια Δ, Δαμουλάκη Α, Καλάκωνα Β, Mπουράντα Σ, Πραμμάτια Α, Γκέμπορις Ε, Καπούτσου Δ, Καλάκωνα Μ (C), Τσιγώνια Μ, Λαουράκη Μ.

Διαιτητής.: Σολδάτος Ν.

Γραμματεία.: Χαιρέτη Α, Ξαγοράρη Ν, Μερτής Γ. 

paidon-atlantas-marpissa-4-11-2012-1

ΕΥΚΟΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΓΙΑ ΑΤΛΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕ ΜΑΡΠΗΣΣΑΙΚΟ

Χθες το απόγευμα 3/11/2012 στις 16:30 στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ πραγματοποιήθηκε ο αγώνας Καλαθοσφαίρισης Παιδών στο πλαίσιο του Πρωταθλήματος της ΕΣΚΚ μεταξύ των ομάδων Άτλαντα  Σαντορίνης και ΑΜΕΣ Μαρπησσαϊκος Πάρου.paros-corali 1

Η ομάδα του Άτλαντα ήταν καλύτερη σε όλο το παιχνίδι και ανώτερη από την ομάδα της Μάρπησσας και κέρδισε πολύ εύκολα με σκορ 108 - 19.

Διακριθέντες του παιχνιδιού από την ομάδα του Άτλαντα ήταν οι Λάτσι Μάριελ 16 πόντοι, Βιτζηλαίος  Γεώργιος 21 πόντοι,

Μπαλής Αλέξάνδρος 18 πόντους,Προβιμάι Φράνσι 21 πόντοι.

 

paidon-atlantas-marpissa-4-11-2012-3

Περίοδοι αγώνος ( 26 - 01, 34 - 08, 24 - 04,24 - 06)

Άτλαντας Σαντορίνης.:

Καραμολέγκος Α, Προβιμάι Φ (C), Μπαλής Α, Μπαλιάκας Α, Γκέραλντ Μ, Λάτσι Μ, Βαμβακούσης Ν, Βιτζηλαίος Γ, Διαμαντόπουλος Α, Μακρίκης Α, Βλαβιανός Α.

Μαρπησσαϊκος Πάρου.:

Προμπονάς Σ, Κεχαγιάς Δ, Τριαντάφυλλος - Διακουμής Δ, Βερνίκος Ν,Κυδωνιείς Γ, Μπουράντας Ν, Μαρινάκης Δ, Θαλασσινός Σ, Μπαρμπαρήγος Ι, Φοίφας Ι,Δαμουλάκης Θ (C).

Διαιτητής.: Παπαδημητρόπουλος Κ.

Γραμματεία.: Χαιρέτη Α, Ξαγοράρη Ν, Μερτής Γ. 

korasides-marpissas-2012-11-1

ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΥ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ!

Χθες το απόγευμα 3/11/2012 στις 18:45 στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ πραγματοποιήθηκε ο αγώνας Καλαθοσφαίρισης Κορασίδων στο πλαίσιο του Πρωταθλήματος της ΕΣΚΚ μεταξύ των ομάδων Πανιωνίου Σαντορίνης και ΑΜΕΣ Μαρπησσαϊκος Πάρου.

Τα κορίτσια του Μαρπησσαϊκου ήταν καλύτερα αγωνιστικά από τα κορίτσια του Πανιώνιου Σαντορίνης και δεν κινδύνευσαν σχεδόν καθόλου σε όλο το παιχνίδι και έτσι κέρδισαν σχετικά εύκολα το παιχνίδι με σκορ 22 - 61.

Διακριθέντες του παιχνιδιού από την ομάδα του Μαρπησσαϊκου ήταν οι Καλακωνά Βασιλική με 23 πόντοι, Λαουράκη Μαρία 15 πόντοι
Από διακριθέντες Πανιώνιου Σαντό ήταν Αλεφραγκή Σοφία 10 πόντοι και η Σιγάλα Διονυσία 5 πόντοι

Περίοδοι αγώνος (06 - 19, 03 - 18, 06- 14, 07 - 10)

Πανιώνιος Σαντορίνης.:

Μαρκοζάννε Ε, Σιγάλα Δ, Αλεφραγκή Σ (C), Βλάχου Ν, Γκίκα Κ, Δαμίγου Α, Βλαβιανού Α.

Μαρπησσαϊκος Πάρου.:

Τσιγώνια Δ, Δαμουλάκη Α, Καλάκωνα Β, Mπουράντα Σ, Πραμμάτια Α, Γκέμπορις Ε, Καπούτσου Δ, Καλάκωνα Μ (C), Τσιγώνια Μ, Λαουράκη Μ.

Διαιτητής.: Βαμβακούση Κ.

Γραμματεία.: Χαιρέτη Α, Ξαγοράρη Ν, Μερτής Γ. 

paides-marpissas-2012-11

ΔΥΣΚΟΛΗ ΝΙΚΗ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΩΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΜΑΡΠΗΣΣΑΙΚΟΥ

Σήμερα το πρωί 4/11/2012 στις 09:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ πραγματοποιήθηκε ο αγώνας Καλαθοσφαίρισης Παιδών στο πλαίσιο του Πρωταθλήματος της ΕΣΚΚ μεταξύ των ομάδων Πανιώνιου  Σαντορίνης και ΑΜΕΣ Μαρπησσαϊκος Πάρου.

Ο Πανιώνιος μπήκε με πολύ όρεξη στο παιχνίδι του και με πρωταγωνιστή τον Βλαβιανό Μηνά που με συνεχόμενος πόντους του έκτισε για την ομάδα του στο κλείσιμο της Α' περιόδου διαφορά  7 πόντων και το σκορ στο 16 - 09.
Η δεύτερη Περίοδος η ομάδα της Μάρπησσας ανέβασε την αποδοσή της και κατάφερε να μειώσει στο ημίχρονο την διαφορά της από τον αντίπαλο της στους -3 πόντους με το σκορ του ημιχρόνου να είναι στο 28 - 25.
Στο δεύτερο ημίχρονο της Γ' Περιόδου και οι δύο ομάδες έπαιξαν δυνατά με αρκετά φάουλ να σημειώσουμε στο παιχνίδι που δείχνει πόσες σκλήρες μάχες έγιναν μεταξύ των παικτών και των δύο ομάδων, η ομάδα του Πανιώνιου συνέχισε να έχει μια βραχεία διαφορά στο καλάθι κλείνοντας προηγούμενη με σκορ 43 - 41.Και η συνέχεια θα φάνταζε συναρπαστική στην Δ' και τελευταία Περίοδο του Παιχνιδιού.
Όμως η ομάδα του Πανιώνιου μετά από αρκετές αποβολές βασικών του παικτών και με την κούραση να βαραίνει τους παίκτες του Πρέκα Μηνά η ομάδα της Μάρπησσας το εκμεταλλεύτηκαν  και έδειξαν να θέλουν ποιό πολύ να πάρουν το παιχνίδι αυτό όπως φάνηκε στο τέλος και να κέρδιζουν το ροζ φύλλο του παιχνίδιου παίζοντας καλή άμυνα και βάζοντας τα καλάθια με την διαφορά 15 πόντων και το τελικό σκορ του αγώνος στο 47 - 6.

Διακριθέντες του παιχνιδιού από την ομάδα του Πανιώνιου Σάντο ήταν οι Βλαβιανός Μηνάς με 26 πόντους, Ρούσσους Ανάργυρος 12 πόντοι.

Διακριθέντες του παιχνιδιού από την ομάδα του Μαρπησσαϊκου Πάρου ήταν οι Βερνίκος Νίκος 22 Πόντοι, Δαμουλάκης Θεώδορος 14 Πόντοι, Κυδωνιεύς Γεώργιος 10 Πόντοι

Περίοδοι αγώνος ( 16 - 09, 12 - 16, 15 - 16, 04 - 21)

Πανιώνιος Σαντορίνης.:

Ρενιέρης Δ, Γκούφας Χ, Μαρκοζάννες Β, Μπούρντας Γ, Αργυρός Φ (C), Δακουτρός Γ, Βλαβιανός Μ, Λιαπόπουλος Ε, Θεωδορόπουλος Α, Δαρζέντας Ι, Προβατόπουλος Α,Ρούσσος Α.

Μαρπησσαϊκος Πάρου.:

Προμπονάς Σ, Κεχαγιάς Δ, Τριαντάφυλλος - Διακουμής Δ, Βερνίκος Ν,Κυδωνιείς Γ, Μπουράντας Ν, Μαρινάκης Δ, Θαλασσινός Σ, Μπαρμπαρήγος Ι, Φοίφας Ι,Δαμουλάκης Θ (C).

Διαιτητής.: Βαμβακούση Κ.

Γραμματεία.: Χαιρέτη Α, Ξαγοράρη Ν, Μερτής Γ.


Φωτορεπορταζ: Μαρία Περαντινού.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares