Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2023 12:16

ΑΟ Άνδρου και Περιστεριώνας Τήνου θα εκπροσωπήσουν τις Κυκλάδες στα τουρνουά Promitheas Park Tournaments “Ανδρέας Μελιγδής”

“Άρωμα” Κυκλάδων θα έχουν και τα φετινά Promitheas Park Τournaments “Ανδρέας Μελιγδής”, τα τουρνουά που έχουν φέρει κοντά τις κορυφαίες ακαδημίες καλαθοσφαίρισης όλης της χώρας, που επιστρέφουν ανανεωμένα για 3η χρονιά, με πολλές εκπλήξεις και καινοτόμες δράσεις.

Οι νεανίδες του ΑΟ Άνδρου και οι κορασίδες του Περιστεριώνα Τήνου θα εκπροσωπήσουν τον νομό στην Πάτρα, που γίνεται ξανά τόπος της μεγαλύτερης μπασκετικής “συνάντησης” των τμημάτων υποδομών κάθε ηλικίας, με αθλητές/τριες από όλη την Ελλάδα, και όχι μόνο, να έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν πλούσιες αγωνιστικές εμπειρίες και παράλληλα να συναναστραφούν κοινωνικά και αθλητικά με συναθλητές/τριες τους από κάθε γωνιά της χώρας. Όλα αυτά στο πλαίσιο του ευ αγωνίζεσθαι και της ευγενούς άμιλλας, καθώς στα τουρνουά αυτά δεν υπάρχει τελική βαθμολογία, συνεπώς δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι.

aoandrou 1

Τα κορίτσια του Κυριάκου Μουστάκα και του Παναγιώτη Σιώτη, που συμμετέχουν για τρίτη και για δεύτερη αντίστοιχα συνεχόμενη χρονιά θα μεταβούν στην αχαϊκή πρωτεύουσα αμέσως μετά τα Χριστούγεννα, από 27 ως 30 Δεκεμβρίου, όπου θα διεξαχθούν αρχικά τα τουρνουά Νεανίδων και Κορασίδων.

peristerionas 1

Συγκεκριμένα στο τουρνουά των Κορασίδων θα λάβουν μέρος ο Προμηθέας, ο Κολοσσός Ρόδου, ο ΟΦΗ, ο Περιστεριώνας Τήνου, ο ΚΑΟ Μελισσίων, ο Κρόνος Αγ. Δημητρίου, ο Κρόνος Γέρακα, ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός και το Μαρούσι. Αντίστοιχα, στο τουρνουά των Νεανίδων θα λάβουν μέρος η Νικόπολη Πρεβέζης, ο ΚΑΟ Μελισσίων, το Μαρούσι, οι Πάνθηρες Καβάλας, ο ΑΟ Άνδρου, ο Κρόνος Αγ. Δημητρίου, ο Πιερικός Αρχέλαος, ο ΓΑΣ Ολυμπίας Μήθυμνας και φυσικά ο οικοδεσπότης Προμηθέας.

Παράλληλα με τα τουρνουά, θα διοργανωθούν και τα καθιερωμένα πλέον «Legends Talk», με κορυφαίες Ελληνίδες πρώην αθλήτριες όπως η Εβίνα Μάλτση, η Δήμητρα Καλέντζου και Aναστασία Κωστάκη καθώς και η διεθνής εν ενεργεία Μαριέλλα Φασούλα οι οποίες θα μιλήσουν στις νεαρές αθλήτριες ,θα τις συμβουλέυσουν και θα φωτογραφηθούν μαζί τους όπως επίσης και σεμινάριο προπονητών με κύριο ομιλητή τον κ Κώστα Μίσσα που θα απευθυνθεί στους προπονητές των συμμετεχουσών ομάδων αλλά και σε ενδιαφερόμενους προπονητές της ευρύτερης περιοχής.

Να σημειωθεί ότι τα τουρνουά είναι υπό την υπό την αιγίδα της ΕΟΚ και της ΕΣΚΑΗ, με την Cosmote να είναι χορηγός επικοινωνίας.

ao androu

peristerionas

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares