Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2023 18:54

Πανναξιακός: Προσοχή στις διαβάσεις και ενίσχυση της ομάδας με την Αγία Παρασκευή

Με το καθιερωμένο κοινωνικό μήνυμα, το οποίο αυτή τη φορά έχει να κάνει με τις διαβιβάσεις των πεζών από τις διαβάσεις, Ο Πανναξιακός ΑΟΚ καλεί τον φίλαθλο κόσμο να δώσει το βροντερό παρόν στο Κυριακάτικο αγώνα κόντρα στην Αγία Παρασκευή.

Η ανακοίνωση:

Στα ροζ φύλλα αγώνα επιθυμεί να επιστρέψει η ομάδα μας μετά την ήττα μας την προηγούμενη αγωνιστική στο Πικέρμι από την τοπική ομάδα.

Η αποστολή αυτή δεν θα είναι καθόλου εύκολη καθώς αντιμετωπίζουμε έναν πολύ ποιοτικό αντίπαλο, την ιστορική ομάδα της ΚΑΠ Αγίας Παρασκευής που μετά την αλλαγή προπονητή έγινε η πρώτη ομάδα που έσπασε το μέχρι τότε αήττητο του Πικερμίου την προπερασμένη αγωνιστική. (Την προηγούμενη είχαν ρεπο)

Για να πετύχουμε αυτήν τη νίκη χρειαζόμαστε όλο τον φίλαθλο κόσμο του νησιού στο πλευρό μας να υποστηρίξουν την προσπάθεια των παιχτών μας!

Και στον δρόμο για το ΔΑΚ Νάξου ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ!

Διασχιζουμε τον δρόμο ΠΑΝΤΑ σαν πεζοί από τις ειδικές διαβάσεις και παραχωρούμε ΠΑΝΤΑ προτεραιότητα σαν οδηγοί οχημάτων στους πεζούς στην διάβαση.

Παρόλο το γεγονος οτι εχουμε ξαναμιλήσει σε προηγούμενη αφίσα μας για την οδικη αγωγή χρησιμοποιώντας το μηνυμα για ασφαλή οδήγηση μοτοσυκλέτας φορωντας παντα το κρανος μας, δυστυχώς τα επίσημα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής μας αναγκάζουν να επανέλθουμε στο θέμα μιας και αποκαλύπτουν μια ανησυχητική αύξηση στα τροχαία ατυχήματα την περίοδο Ιανουάριο - Σεπτέμβριο 2023 με συνολικα 8302 ατυχήματα και αυξηση της ταξης του 8,1 % σε σχέση με τις αντίστοιχες περιόδους του 2022 όπου ο αριθμός των τροχαίων ατυχημάτων στη χώρα μας ήταν 7682 και το αντίστοιχο του 2021 που ήταν 7702.

Για αυτόν τον λόγο επανερχομαστε στο θέμα οδικής αγωγής από την πλευρά των πεζών ομως αυτήν τη φορά.

Ο αριθμός των ελαφρών τραυματιών, βαριών τραυματιών και δυστυχώς των νεκρών έχει μια αυξητική μεταβολή του +7,7% σε σχέση με τις περιόδους 21 και 22.
Περίπου 600 -700 συμπολίτες μας δυστυχώς αφήνουν την τελευταία τους πνοή κάθε χρόνο στην άσφαλτο, μπαίνοντας στη τραγική λίστα ενός αιματοβαμμενου καταλόγου θυμάτων της ασφάλτου που θρηνούμε στην χώρα μας κάθε χρόνο.
Αριθμός αντίστοιχος σε μέγεθος με τον πληθυσμό ενός ολόκληρου χωριού απο τα μεγάλα του νησιού μας!
Για όλους τους παραπάνω λόγους καλούμε όλους μας να τηρούμε πάντα τα μέτρα οδικής ασφαλείας και κυκλοφοριακής αγωγής, φορώντας το κράνος ή τη ζώνη μας όπως αναφέραμε και σε άλλη αφίσα μας, δεν οδηγουμε ποτε υπο την επιρροια αλκοολ, δεν αναπτύσσουμε μεγαλες ταχύτητές τηρώντας πάντα τα όρια ταχύτητας και σαν πεζοί κινουμαστε ΠΑΝΤΑ σε πεζοδρόμια, χώρους οδικών διαβάσεων, οταν μας δώσουν εγκριση οι φωτεινοί σηματοδότες κλπ.
Η οδική αγωγή μας, ειναι ένα σημάδι του πολιτισμού μας, ένα σημάδι του σεβασμού μας προς τον συνάνθρωπο μας, προς την ανθρώπινη ύπαρξη και ένας τρόπος να περιορίσουμε τα ατυχήματα στην άσφαλτο!
Για τον λόγο ότι το θέμα της οδικής ασφάλειας σαν πεζοί αφορά και τις μικρές ηλικίες που κινούνται στο δρόμο σαν πεζοί σήμερα στην αφίσα μας είχαμε πέραν των αθλητών του ανδρικού και μια guest εμφάνιση δύο μικρών μας αθλητών!
Ο Ιβάν και ο Γιώργος από το Ανδρικό μας τμήμα και ο Αντώνης και ο Γιάννης από τα τμήματα υποδομων μας, θέλουν να στείλουν αυτό το μήνυμα σε όλες τις ηλικιακές ομάδες πεζών:
●Διασχιζουμε τον δρόμο ΠΑΝΤΑ από τις διαβάσεις!!!
●Τηρούμε τους κανόνες οδικής συμπεριφοράς!!!

Σας περιμένουμε όλους την Κυριακή στο πλευρο μας σε άλλη μια γιορτή του μπάσκετ στο νησί μας! ?

Υ.γ. Ευχαριστούμε θερμά όλους τους χορηγούς του συλλόγου μας που μας τιμάνε με την πολύτιμη βοήθεια τους στο δύσκολο έργο μας!

408863959 676815707771857 6423298715607475744 n

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares