Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2024 01:24

Ο Μαρπησσαϊκός αλλάζει σελίδα...

Ένα απολογιστικό δελτίο τύπου έδωσε στη δημοσιότητα το μπασκετικό τμήμα του Μαρπησσαϊκού, περιγράφοντας τα βήματα ανάπτυξης που έχουν γίνει τα δύο τελευταία χρόνια.

Αναλυτικά:

Μετά τα δύο δύσκολα χρόνια της πανδημίας ο σύλλογος μας μπήκε στο 2023 αποφασισμένος να αλλάξει σελίδα στο κομμάτι της καλαθοσφαίρισης και να δουλέψει ομαδικά για το σύνολο των τμημάτων..
Το ξεκίνημα ήταν δυνατό από την αρχή!

Η ομάδα μας στο γυναικείο τμήμα συμμετείχε το Μάιο στο F4 ,όπου με μια εξαιρετική εμφάνιση κατάκτησε την πρώτη θέση και την ευκαιρία να παίξει στα μπαράζ.

Το τμήμα των παμπαίδων μας έφτασε και αυτό στο F4 χωρίς βέβαια να ολοκληρωθεί η διαδικασία λόγω των δυσκολιών που παρουσιάστηκαν στις ομάδες εν όψη της τουριστικής περιόδου... και φτάνουμε στο καλοκαίρι όπου γίνονται δύο μεγάλα βήματα για τον σύλλογο, δύο συνεργασίες που άλλαξαν την εικόνα της ομάδας.

Η πρώτη συνεργασία ήταν με τον σύλλογο Πλοηγού Αντιπάρου ενισχύοντας πολύ όλα τα τμήματα και δημιουργώντας και το αντρικό τμήμα..

Η δεύτερη συνεργασία ήταν η προσθήκη δεύτερου προπονητή , κάτι που χρειαζότανε ο σύλλογος για να δώσει λίγες ανάσες ξεκούρασης στο coach Μουρογιάννη. Έτσι, επέστρεψε στην οικογένεια του Μαρπησαικού ο coach Καζακίδης και με τον coach Μουρογιάννη δεν άργησαν να ολοκληρώσουν το παζλ και να δώσουν μια νέα πορεία στην ομάδα..

Τα τμήματα μεγαλώσανε και δυναμώσανε και αυτό φάνηκε κατευθείαν στο πρώτο μισό της αγωνιστικής χρονιάς 23'-24'..
-Η περσινές πρωταθλήτριες έχουνε κάνει το ένα στα ένα και πάνε δυνατά για τον επόμενο αγώνα..
-Το αντρικό μας έχει και αυτό το αήττητο με 3 στα 3 κερδισμένα παιχνίδια..
-Το εφηβικό μας με μια ήττα μια νίκη είναι πολλά υποσχόμενο για το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος.
-Οι παίδες μας με μια φανταστική πορεία έχουν το Τέσσερα στα Τέσσερα και ανυπομονούν την έναρξη των αγώνων..
-Οι κορασίδες μας με μια νίκη και δύο ήττες δουλεύουν σκληρά για την επιστροφή στην μάχη του πρωταθλήματος..
-Οι παμπαίδες μας έχουν και αυτοί το ένα στα ένα και μας αποδεικνύουν ότι θα συνεχίσουμε να βλέπουμε ωραίο μπάσκετ και τα επόμενα χρόνια..

Να πούμε ένα μπράβο στους coach που δουλεύουν σκληρά , ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους αθλητές μας και ένα ευχαριστούμε σε όλους εσάς που είστε δίπλα μας και στηρίζετε τον σύλλογο μας. Καλή χρονιά σε όλους!!!!

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares