Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2024 15:20

Και επίσημα στον Εθνικό Λιβαδειάς ο Μιχάλης Πολυτάρχου

Επισημοποιήθηκε η συνεργασία του Μιχάλη Πολυτάρχου με τον Εθνικό Λιβαδειάς, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας, που είχε αποκαλύψει τη συμφωνία του του Ναξιώτη Γκαρντ με τη νέα του ομάδα.

Η ανακοίνωση του Εθνικού Λιβαδειάς:

Ένας πολύπειρος shooting guard με πολλές ανόδους στο ενεργητικό του! 8 χρόνια σε Α2 με 6 ανόδους, 3 χρόνια σε Β´ Εθνική με 3 πρωταθλήματα και άνοδο και τα υπόλοιπα χρόνια Α1. Μιλάμε φυσικά για τον Μιχάλη Πολυτάρχου!

Σημαντικός σταθμός στην μπασκετική του πορεία είναι η θητεία του στην ΑΕΚ, κατά τη διάρκεια της οποίας υπήρξε και αρχηγός της, επιτυγχάνοντας την άνοδο από Β´Εθνική σε Α2 και την επιστροφή τελικά της «βασίλισσας» στα σαλόνια της Α1!

Ξεκίνησε από την ομάδα της πατρίδας του, τον Πανναξιακό, και η μοίρα τον έφερε φέτος να αγωνίζεται για την ομάδα της δεύτερης πατρίδας του, τον Εθνικό Λιβαδειάς. Ναι…ο Μιχάλης έχει καταγωγή από τη Λιβαδειά και αυτό μας κάνει διπλά χαρούμενους αφού ακόμη ένα παιδί δικό μας ήρθε να βοηθήσει στη φετινή μας προσπάθεια!

Εκτός της ΑΕΚ πανηγύρισε την άνοδο στην Α1 με Περιστέρι και Ίκαρο-Έσπερο Καλλιθέας!

Ηρακλής, Αιγάλεω, Ψυχικό, Τρίτωνας, Έσπερος Λαμίας, Διαγόρας Δρυοπιδέων, Μέγαρα, Πανναξιακός, Τρίκαλα 2000, Αργοναύτης Ραφήνας, Αρδηττός, συνθέτουν το μπασκετικό του background!
Μιχάλη καλώς ήρθες στη Λιβαδειά!

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares