Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2024 11:12

Πρωτιά στον όμιλο και final-4 για τους Εφήβους του Περιστεριώνα

Με πολύ καλή εμφάνιση, παίζοντας ωραίο μπάσκετ οι Έφηβοι του Περιστεριώνα νίκησαν 65-40 τον Α.Ο. Ερμούπολης και συνεχίζουν αήττητοι τη φετινή τους πορεία εξασφαλίζοντας δύο αγωνιστικές πριν τη λήξη της κανονικής περιόδου το εισιτήριο για το F4 όπου θα διεκδικήσουν τον τίτλο του Πρωταθλητή Κυκλάδων.

Η χρονιά διαγράφεται καταπληκτική για τον Περιστεριώνα, καθώς όλα τα τμήματα του αναμένεται να διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή Κυκλάδων, καθώς εκτός του ανδρικού που λογικά θα βρίσκεται στα τελικά, θέσεις στα final-4 έχουν εξασφαλίσει όλα τα υπόλοιπα τμήματα.

Η ανακοίνωση της διοίκησης, αναφέρει: 

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές της ομάδας μας που με τη σκληρή δουλειά τους στις προπονήσεις καταφέρνουν να κατακτούν νέους στόχους και προκλήσεις. Πολλά μπράβο για μια ακόμη φορά στον κόουτς Αντώνη Βιδάλη που κρατάει ψηλά τη σημαία της ομάδας μας σε αγωνιστικό και όχι μόνο επίπεδο.

Άξιος συμπαραστάτης και βοηθός του στις προπονήσεις ο Γιώργος Κουτσουμπάκος που με την παρουσία του τα τελευταία χρόνια έχει βοηθήσει ουσιαστικά. Όπως έχουμε ξαναπεί η άριστη συνεργασία προπονητών, αθλητών και όλου του οργανισμού του Περιστεριώνα είναι η μεγαλύτερη μας νίκη και η διατήρηση αυτής η μεγαλύτερη μας ευθύνη για το μέλλον.

ΤAK Περιστεριώνας - Μια ομάδα - Μια Οικογένεια

ΤΑΚ Περιστεριωνας- ΑΟ Ερμούπολης 65-40

Διαιτητές: Μαρουδιας, Καραμπατζακης.

Δεκάλεπτα: 22-9, 37-21, 57-27, 65-40.

ΤΑΚ Περιστεριωνας(Βιδάλης): Βλαστός 18(4), Χαρικιοπουλος, Κλαυδιανός, Γιαννίτσης, Δελατόλας 4, Παπαευθυμίου 10(2), Παρασκευας 3(1), Γελαδάρης, Μαρκουιζος 21(7), Βλαστός, Πολυκανδριτης 4, Μαχμουτι 5(1).

ΑΟ Ερμούπολης(Αραβοσιτας): Κονιτόπουλος 4(1), Παναιρλης 13, Πριντεζης 2, Βαμβακούσης 4, Τσινος 3, Δαλεζιος, Κοκκαλης 5(1), Βουτσινος 7(1), Ρουσσος 2.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares