Σάββατο, 23 Μαρτίου 2024 09:38

Elite League: Η Μύκονος υποδέχεται τον Μίλωνα σε ματς με... άρωμα playoffs

Η Μύκονος υποδέχεται τον Μίλωνα το Σάββατο στις 16:00 για την 28η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν, με τους Μυκονιάτες να βρίσκονται στην 8η θέση (14-13) και να θέλουν τη νίκη για «κλειδώσουν» αρχικά τη θέση τους στα play in και ει δυνατόν να μπουν στην εξάδα.

«Η προηγούμενη βδομάδα ήταν αρκετά δύσκολη για την ομάδα μας καθώς αλλάξαμε για δεύτερη φορά μέσα στη χρόνια προπονητή ! Καταφέραμε όμως να συσπειρωθούμε και να πετύχουμε μια σημαντική εκτός έδρας νίκη στο Σχηματάρι! Πλέον μοναδικός μας στόχος είναι η νίκη στο επόμενο παιχνίδι απέναντι σε μια ομαδα που κατά γνώμη μου διαθέτει το πιο πλήρες ρόστερ στην κατηγορία αυτή την στιγμή! Στα τελευταία 2 εντός έδρας παιχνίδια στεναχωρήσαμε τον κόσμο μας και οφειλουμε να δώσουμε το 100% στο προσεχές παιχνίδι ώστε να του ανταποδώσουμε την στήριξη του», ανέφερε ο 26χρονος φόργουορντ της Μυκόνου, Νίκος Καμάρας.

Οι φιλοξενούμενοι που είναι πέμπτοι (16-11) στοχεύουν πλέον στο να μπουν στην πρώτη τετράδα.

«Από εδώ και πέρα κάθε παιχνίδι είναι τελικός για εμάς και δεν υπάρχει περιθώριο για απώλεια βαθμού. Απέναντι στη Δόξα Λευκάδας δείξαμε πόσο πολύ θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας κι αυτή την ενέργεια και το πάθος θα πρέπει να βγάλουμε και απέναντι στην Μύκονο. Γνωρίζουμε ότι το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο, όμως αυτή η ομάδα έχει φτιαχτεί για να ανταπεξέλθει στα δύσκολα παιχνίδια. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να φύγουμε με τη νίκη από την έδρα της Μυκόνου», σημείωσε ο 25χρονος φόργουορντ του Μίλωνα, Θανάσης Δομπρογιάννης.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares