Κυριακή, 09 Δεκεμβρίου 2012 23:10

Πρεμιέρα με νίκη για τον Πανναξιακό ΑΟΝ.

PANNAXIAKOS-PANIONIOS 2012

Καλή εμφάνιση που συνοδεύτηκε με νίκη πραγματοποίησε χθες η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. Η ομάδα της Νάξου έδωσε χθες τον 1ο της αγώνα για το πρωτάθλημα κόντρα στον Πανιώνιο Σαντορίνης, τον οποίο και κέρδισε με 68-36.

NAXOS Katsonis 200x100Οι Σαντορινιοί μπήκαν δυνατά στο ματς αλλά αυτό δεν κράτησε πολύ, αφού οι παίχτες του Δημήτρη Δαμιανίδη βρήκαν γρήγορα τις απαντήσεις απέναντι στο ξέσπασμα του Πανιωνίου και μέχρι το τέλος της 1ης περιόδου έκαναν το 0-7, 13-12.

Η 2η περίοδος βρήκε τον Πανναξιακό να είναι πολύ καλά στημένο και με σωστή άμυνα κατάφερε να δεχτεί μόλις (5) πόντους, ανατρέποντας το εις βάρος του σκορ, τελειώνοντας το 1ο μέρος με 26-17 υπέρ του.

Στην Τρίτη περίοδο συνέχυσε η καλή άμυνα του Πανναξιακού, που συνδυάστηκε με την απόδοση του Πολυτάρχου, ο οποίος έκλεψε, σκόραρε, κέρδισε φάουλ και γενικός ήταν ο παίχτης που ξεχώρισε στην έναρξη του 2ου ημιχρόνου. Έτσι το 51-30 ήταν η φυσιολογική εξέλιξη του αγώνα.

Η τέταρτη και τελευταία περίοδος αποτέλεσε αγκαρία, κυρίως για τους παίχτες του Πανιωνίου, οι οποίοι ουσιαστικά δεν επιδίωξαν ποτέ να ξαναμπούν στο ματς. Το τελικό 68-36 παράλληλα με τη νίκη στον 1ο τους αγώνα στο πρωτάθλημα, έδωσε και την ικανοποίηση για την καλή εμφάνιση στους γηπεδούχους.

MVP

Ο Πολίτης έβγαλε μάτια!

Από τη χθεσινή αναμέτρηση θα μπορούσαν να ξεχωρίσουν πολλοί εκ των παικτών του Πανναξιακού, μιας και η ομάδα της Νάξου πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση. Ένας εξ αυτών στα μάτια μας έδειξε να βρίσκετε σε απίστευτη φόρμα, καθώς έκανε κυριολεκτικά τα πάντα, αφού έκοβε τους αντιπάλους, έκλεβε μπάλες, σκόραρε, έτρεχε τη μπάλα στο γήπεδο κάλυπτε τους συμπαίκτες του μη αφήνοντας τίποτα να πάει χαμένο.

Γι αυτό καλύτερο παίκτη του αγώνα διαλέξαμε τον 24χρονο πλει μέικερ της ομάδας της Νάξου τον Παναγιώτη Πολίτη. Τον συγχαίρουμε για αυτή του την απόδοση και του ευχόμαστε ανάλογες εμφανίσεις στο μέλλον. Αθλητές σαν αυτόν μας θυμίζουν ότι αν το μπάσκετ έχει ψυχή και παίζεται με καρδιά τότε το μέλλον του ανήκει και μέσα από αυτό οδηγούνται και τα νεαρότερα παιδιά σε κάτι θετικό γι αυτά.

Θετικά συμπεράσματα.

Και οι δύο ομάδες πρόσφεραν κάτι το θετικό στο χθεσινό παιχνίδι. Από τη μία ο Πανναξιακός ΑΟΝ κάτω από την τεχνική καθοδήγηση του Κυρίου Δημήτρη Δαμιανίδη έδειξε να χτίζει μια πολύ δυνατή ομάδα, που είναι ικανή να πρωταγωνιστήσει και από την άλλη ο Πανιώνιος, ο οποίος έχεις στις τάξεις του ανθρώπους που «γουστάρουν» το άθλημα και διαθέτουν όρεξη και μεράκι για την αγωνιστική και όχι μόνο αναβάθμιση του Θηραϊκού μπάσκετ.

Συνθέσεις

Πανναξιακός Α.Ο.Ν:
Προπονητής: Δημήτρης Δαμιανίδης
Αθλητές: Πολίτης, Φυρογένης, Ανεβλαβής, Καλαβρός, Πολυτάρχου©, Μάκαρης, Βάβουλας, Γκιέργκι, Γιαμούρης, Ελευθερίου, Κόντες, Μυλωνάς.

Πανιώνιος Σαντορίνης:
Προπονητής: Παναγιώτης Κοιλιακούδης
Αθλητές: Λιαπόπουλος, Καρατσιάς, Αργυρός, Κατηκαρίδης, Γεωργακούδης, Κοιλιακούδης, Μουρατίδης, Παπαδόπουλος, Καφούρος, Φασούλης

Επιμέλεια: Νάνση Χερουβήμ.

PANNAXIAKOS-PANIONIOS 1PANNAXIAKOS-PANIONIOS 2PANNAXIAKOS-PANIONIOS 3PANNAXIAKOS-PANIONIOS 4

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares