Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2013 20:47

Γκρέμισαν από την κορυφή τον ΑΔΑΜΑΝΤΑ οι WARRIORS

Γκρέμισαν από την κορυφή τον ΑΔΑΜΑΝΤΑ οι WARRIORS στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 9ης αγωνιστικής.

Τον αγώνα παντός επισκίασε ο τραυματισμός του παίχτη του ΑΔΑΜΑΝΤΑ ΜΩΡΑΙΤΗ ΓΙΩΡΓΟ ο όποιος έπαθε  διάστρεμμα στα μέσα του 2ου δεκαλέπτου.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά από τους WARRIORS οι όποιοι παίζοντας άμυνα ζώνης, για οικονομία δυνάμεων καθώς είχαν δυο μόνο αλλαγές, κατάφεραν να περιορίσουν τις διεισδύσεις των παικτών του ΑΔΑΜΑΝΤΑ όπως επίσης κατάφεραν να ελέγξουν και  τα αμυντικά ριμπάουντ. Οι αδαμάντινοι, οι όποιοι παρουσιαστήκαν με όλο τους σχεδόν το ράστερ, προσπάθησαν με μάκρυνα σουτ να ανοίξουν την άμυνα των πολεμιστών, όμως ήταν άστοχοι και με κακές επιλογές. Οι πολεμιστές μα αρκετά καλό passing game και ποιο ορθολογικές επιλογές κατάφεραν να βρίσκονται μπροστά στο σκορ με 10 πόντους διάφορα σε όλη την διάρκεια του πρώτου ημίχρονου καθώς ΠΡΕΒΕΝΑΣ Σ. και ΖΟΥΛΙΑΣ Μ. οργάνωναν και εκτελούσαν μαεστρία στην επίθεση. Έτσι έκλεισε το ημίχρονο βρίσκοντας μπροστά τους πολεμιστές  με σκορ 16-30. Στο δεύτερο ημίχρονο και με την απουσία του ΜΩΡΑΙΤΗ Γ. ο ΡΑΠΑΝΑΚΗΣ Ε. προσπάθησε να «τραβήξει» στο σκορ την ομάδα του ΑΔΑΜΑΝΤΑ με ατομικές προσπάθειες και κατάφερε να κρατήσει την ομάδα του κοντά στο σκορ.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι WARRIORS με το πάθος τους, έδειξαν ότι δε θα έχαναν αυτό το παιχνίδι και με αρκετές επιτυχημένες προσπάθειες κοντά στο καλάθι του ΚΥΡΙΤΣΗ Γ. κατάφερε να ανεβάσει τη διάφορα πάνω από τους 20 πόντους, κλείνοντας το παιχνίδι με σκορ 35-56.

basket-adamantas-warriors-16-2-2013-3

ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑΧΕΙΑ ΑΝΑΡΡΩΣΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΤΗ ΤΟΥ ΑΔΑΜΑΝΤΑ ΜΩΡΑΙΤΗ Γ ΟΠΩΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ  ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΥΜΒΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΤΥΧΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΙΧΤΗ.

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ Ο ΑΘΛΙΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΣΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΜΑΣ.

ΠΡΩΤΟΙ ΣΚΟΡΕΡ ΑΔΑΜΑΝΤΑ

1)ΡΑΠΑΝΑΚΗΣ Ε 12π

2)ΜΩΡΑΙΤΗΣ Γ 10π

ΠΡΩΤΟΙ ΣΚΟΡΕΡ WARRIORS

1)ΖΟΥΛΙΑΣ Μ 21(2)

2)ΨΑΘΑΣ Κ 13π

3)ΠΡΕΒΕΝΑΣ Σ 10π

Αύριο ολοκληρώνετε η 9η και τελευταία αγωνιστική  με το παιχνίδι ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ-ΑΦΡΟΔΥΤΕΣ.

Με νίκη οι ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ κατακτούν την πρώτη θέση ενώ με πιθανή ήττα οι WARRIORS ανεβαίνουν κορυφή.

basket-adamantas-warriors-16-2-2013-2

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares