Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2013 13:39

Νίκη για τον ΑΟ Ερμούπολης

Ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φίλοι του μπάσκετ (πάνω από 50) που βρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο Δημήτριος Βικέλας στη Σύρο.

Στο ματς για την 5η Αγωνιστική του Ά Ομίλου για το πρωτάθλημα Νέων ο Α.Ο. Πάρου αντιμετώπισε τον πολύ δυνατό και πρωτοπόρο Α.Ο. Ερμούπολης και ηττήθηκε δύσκολα παρά το τελικό 52- 72.

Ο Α.Ο. Πάρου εμφανώς κουρασμένος καθώς έδωσε δυο παιχνίδια σε λιγότερο από 24 ώρες πάλεψε στα ίσα απέναντι από το φαβορί του συγκεκριμένου παιχνιδιού και έχοντας δυο καλά δεκάλεπτα (1ο & 3ο) όχι μόνο δεν άφησε του Συριανούς να έχουν ένα εύκολο απόγευμα αλλά θα μπορούσαμε να πούμε ότι σε κάποια σημεία είχαν την ελπίδα για κάτι καλύτερο.

Η Παριανή ομάδα με καλυτέρους τους Κορτίανο,Παπαχατζή και Σιφναίο μπήκαν πολύ δυνατά και παρόλο που οι τυπικά φιλοξενούμενοι είχαν πάρει ένα μικρό προβάδισμα από την αρχή με 4 πόντους( 4-8 ) κατάφεραν πάρουν για πρώτη φορά προβάδισμα στο σκορ με 10-8 αλλά δυστυχώς δεν είχε διάρκεια. Η ομάδα της Πάρου κατάφερε να κάνει ένα εκπληκτικό 3 δεκάλεπτο (46-53) και πετυχαίνοντας 20 πόντους στην τρίτη περίοδο έκλεισε την μεγάλη διάφορα που είχαν πάρει οι Συριανοί (μεγίστη + 13 πόντους ) και πάλεψαν για το καλύτερο στο τέλος χωρίς τελικά να πάρουν κάτι.

Από την άλλη η ομάδα του Α.Ο. Ερμούπολης μπήκε πιο χαλαρά από ότι θα έπρεπε και παραλίγο να το πληρώσει. Τελικά η εμπειρία το συνεχές σχεδόν προβάδισμα που είχε στο αγώνα (εκτός από μια φορά μέσα 1ο δεκαλέπτου ) καθώς και η εκπληκτική άμυνα που είχε η ομάδα του κ.Μαύρου κατάφερε να πάρει στο τέλος την νίκη 50-72 και με μια αρκετά μεγάλη διάφορα η μεγίστη του αγώνα (+20) και παίζοντας εκπληκτικό μπάσκετ ανά διαστήματα .Κορυφαίοι των νικητών ήταν οι Κρητικός και Πανούσης.

Η διαιτησία του κ.Θεοδωσίου ήταν εξαιρετική.

Τα δεκάλεπτα: 15-21,27-38,46-53,52-72

Α.Ο.ΠΑΡΟΥ: Καλακώνας, Σκιαδάς, Καπατανέας, Χερουβείμ, Δεκαβάλλας, Κορτιανός, Παπαχατζής, Σιφναίος.

Προπονητής: κ. Καζακίδης

Α.Ο ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ: Πανούσης, Βουτσίκας, Λεμπέσης, Κρητικός, Χούλης, Βλάμης, Παλετσάκης, Αμανατίδης, Αλεξανδρής, Τζώρτζης, Τσιώλης, Ντουρλάρης.

Προπονητής: κ. Μαύρος

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares