Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2013 22:20

ΑΟ Πάρου-Πανναξιακός... Το μεγάλο ντέρμπι του δεύτερου ομίλου

Το μεγάλο ντέρμπι του δεύτερου  ομίλου του παιδικού πρωταθλήματος μπάσκετ μεταξύ του ΑΟΠ και του Πανναξιακού έλαβε χώρα σήμερα το πρωί στο ανοικτό γήπεδο της Μάρπησσας, με τελικό νικητή τη γηπεδούχο ομάδα η οποία εξασφάλισε την πρωτιά παραμένοντας για όγδοο συνεχές παιχνίδι αήττητη. Παρά το δύσκολο της ώρας, στο γήπεδο παραβρέθηκαν δεκάδες φίλαθλοι, οι οποίοι είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν ένα αμφίρροπο αγώνα με διακυμάνσεις στο σκορ.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυνατά στο πρώτο δεκάλεπτο, εξασφαλίζοντας μια διαφορά που έφτασε μέχρι τους 13 πόντους, εκμεταλλευόμενοι τα πολλά λάθη των γηπεδούχων,  την αστοχία τους στις βολές και τις κακές επιστροφές σημειώνοντας πολλούς αιφνιδιασμούς και αρκετά μακρινά σουτ, με πρωταγωνιστές τους, Βασιλάκη και  Δαβίλα.

paides-aop-pannaxiakos-24-2-2013-2

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες των Θοδωρή Καζακίδη και Βασίλη Σιάτη μπήκαν αποφασισμένοι με πάθος για την ανατροπή, που θα τους εξασφάλιζε την πρωτιά ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων στις δύο τελευταίες αγωνιστικές του ομίλου. Με όπλο την ασφυκτική άμυνα και ηγέτη τον Νίκο Σιφναίο (MVP του αγώνα με 12 πόντους) οι γηπεδούχοι ροκάνισαν τη διαφορά και κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα για πρώτη φορά στα τέλη του τρίτου δεκαλέπτου, διατηρώντας το σχετικά εύκολα έως τη λήξη του αγώνα.

Είναι δεδομένο ότι η παρουσία του κόσμου σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι θα ήταν εντυπωσιακότερη αν ο αγώνας διεξαγόταν σε ένα κλειστό γυμναστήριο, η υλοποίηση του οποίου αποτελεί πάγιο αίτημα και διακαή πόθο όλων των αθλητικών και πολιτιστικών φορέων του νησιού της Πάρου.

Για τον ΑΟ Πάρου αγωνίστηκαν οι:  (Καζακιδης θ.)  Παπαχατζης Δ.  7 (1), Σιφναιος 12, Δεκαβαλας 2, Χερουβειμ 9, Καλογηρος 8, Σκιαδας 4, Μπιζας 2, Δουζας, Καλακωνας, Ζουμης, Μεγας, Καπετανέας .

Για τον Πανναξιακό αγωνίστηκαν οι: (Δαμιανιδης), Δαβιλας  10, Βασιλακης 16, Βαθρακοκοιλης 3, Βαθρακοκοιλης Σπυρος  4, Βαρσος  Γ. 2, Μαγγιορος 2

 

Του Θ. Καζακιδη και Β. Σιατη

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares