Κυριακή, 30 Ιουνίου 2013 09:26

Άνδρος: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στα γήπεδα μπάσκετ του Εμπειρίκειου και τις Στενιές

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στα γήπεδα μπάσκετ του Εμπειρίκειου και τις Στενιές.

 

Το γήπεδο πλέον στρώθηκε με το σωστό υλικό και δεν γλιστράει, πράγμα που το καθιστούσε επικίνδυνο. Δημιουργήθηκε έτσι ένας εξαιρετικός χώρος για αθλητικές δραστηριότητες και πρέπει όλοι να τον διαφυλάξουνε.

Αξίζει να πούμε ότι είναι αυτή τη στιγμή το μοναδικό γήπεδο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως έδρα για το πρωτάθλημα Κυκλάδων που από τη νέα μπασκετική σεζόν θα αγωνίζεται ο ΑΟ Άνδρου.

gipedo-basket-androu-stenies-6-2013-2

Πέρυσι τοποθετήθηκαν οι μπασκέτες και ύστερα από πολλές προσπάθειες οι ιθύνοντες κατάφεραν φέτος να αλλάξουνε και όλο τον τάπητα. Τώρα απομένει να τοποθετηθεί και ο φωτισμός, όπου πολύ σύντομα αναμένετε να γίνει και αυτό το έργο. Το γήπεδο θα αποτελεί τον χώρο όπου θα γυμνάζονται οι ακαδημίες του συλλόγου Α.Ο. ΑΝΔΡΟΥ και οι ομάδες το μπάσκετ.

Εδώ θέλω να τονίσω πως πρέπει όλοι να βοηθήσουν τον σύλλογο να σταθεί και να έχει διάρκεια, γιατί έχει σαν βασική προτεραιότητα την απασχόληση των παιδιών μας, τόνισε ο κ. Θεοδόσης Σουσούδης.

gipedo-basket-androu-empirikiou-6-2013-3

Παράλληλα με το Εμπειρίκειο επισκευάστηκε και το μικρό αλλά γεμάτο από ωραίες εμπειρίες γήπεδο στις Στενιές και πλέον μπορούν να γίνονται εκεί πάλι οι Αυγουστιάτικοι αγώνες 3 ΟΝ 3.

Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στα παιδιά από τις Στενιές και σε ορισμένους φίλους που έκαναν χορηγία την επισκευή του γηπέδου.

Ακόμα ο κ. Σουσουδης θέλει να ευχαριστήσει:
1.Τον Δήμαρχο που ανταποκρίθηκε στην προτροπή να διαθέσει ο Δήμος τα χρήματα, τόσο για την αγορά πέρυσι των μπασκετών, όσο και την επισκευή και αλλαγή του τάπητα. Επίσης και για την εμπιστοσύνη που έδειξε στην πρωτοβουλία μου για την ολοκλήρωση του έργου.
2. Τον Γυμνασιάρχη του Εμπειρίκειου που συναίνεσε για να γίνουν αυτές οι εργασίες και διέθεσε τα κλειδιά του γηπέδου.
3.Τους Καθηγητές σωματικής αγωγής του Γυμνασίου και του Λυκείου για τις συμβουλές τους και την ανοχή τους.

Επειδή σε αυτή τη ζωή το αποτέλεσμα μετράει, το Εμπειρίκειο έγινε ένας καταπληκτικός χώρος για άθληση των παιδιών μας αλλά και των μεγαλυτέρων.

gipedo-basket-empirikiou-androu-6-2013-2

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares