Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2013 19:10

Μεγάλη διάκριση για τον αθλητή του Α.Ο. Ερμούπολης Σιδερη Ρούσσο

Ο αθλητής του Α.Ο. Ερμούπολης, Σιδερής Ρούσσος, ο οποίος για ακόμη μία χρονιά στελέχωσε την ομάδα καλαθοσφαίρισης του Λιμενικού, κατάφερε και ανέβηκε στην τρίτη θέση του βάθρου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης Ενόπλων Δυνάμεων - Σωμάτων Ασφαλείας!

       

Αποτελεί τεράστια επιτυχία αν αναλογιστεί κανείς το υψηλό επίπεδο των αθλητών, καθώς οι περισσότερες ομάδες στελεχώνονται από αθλητές ομάδων επιπέδου Α1 και A2 Εθνικής κατηγορίας!

Η ομάδα του λιμενικού εδώ και πέντε χρόνια κάνει προσπάθειες να διατηρήσει και να δημιουργήσει ένα σταθερό κορμό που να απαρτίζεται από έμπειρους και αξιόλογους παίκτες.

Ο Σιδερής Ρούσσος αποτελεί σημαντικό κομμάτι αυτού του κορμού εδώ και χρόνια και φέτος με την πολύ καλή του παρουσία σε όλο το πρωτάθλημα βοήθησε στην επίτευξη αυτής της επιτυχίας για την ομάδα του Λιμενικού.

Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια στον άνθρωπο και αθλητή Σιδερή Ρούσσο, καθώς αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για τους άλλους αθλητές , με την συνέπεια και τον επαγγελματισμό που τον διακατέχει. Επίσης αποτελεί πρότυπο για τα μικρά παιδιά που κάνουν τώρα τα πρώτα τους μπασκετικά βήματα! 

Ευχόμαστε στο μέλλον να γίνουμε πάλι περήφανοι με ανάλογες επιτυχίες!!!

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares