Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2013 10:45

Πρωταθλητές Άνδρου στο 3on3 το.... ΣΤΙΒΑΡΙ!

Ολοκληρώθηκε το 3ο πανανδριακό πρωτάθλημα μπάσκετ 3 ΟΝ 3, με το Στιβάρι να σηκώνει για δεύτερη φορά το βαρύτιμο τρόπαιο.

stivari-rosides-9-7-2013-0

Οι ομάδες λαβανε θέσεις στο γήπεδο της Μεσαριάς με το τελικό σκορ να συμφωνείτε στους 21 πόντους χωρίς όμως να ξεπερναει τα 40 λεπτά μεικτά.

Ο καιρός δεν βοήθησε της ομάδες να παίξουν όπως γνωρίζουν μιας και οι άνεμοι που έπνεαν στο νησί της Άνδρου ήταν με μεγάλη ένταση, με αποτέλεσμα όλες οι φάσεις να πηγαίνουν στο ζωγραφιστό. Αυτό όμως δημιούργησε πολύ δυνατές κόντρες κυριολεκτικά σώμα με σώμα και να δημιουργηθούν πάρα πολύ ωραίες φάσεις βγαλμένες από ματς επαγγελματικών αγώνων.

Ο πρώτος ημιτελικός ήταν ανάμεσα στους περσινούς πρωταθλητές Κέλτες και στο μεγάλο φαβορί Στιβαρι. Η διάφορα ήταν μεγάλη ανάμεσα στης 2 ομάδες παρολαυτα αυτά οι Κέλτες πίεσαν όσο μπορούσαν αλλά λίγο η κόπωση και τα μεγάλα κορμιά του Στιβαρή με την πολύ καλή τεχνική κατάρτιση κανανε την διάφορα και έτσι το Στιβαρι πήρε το εισιτήριο για το τελικό με σκορ 21-12.

stivari-rosides-9-7-2013-2

Ο δεύτερος ημιτελικός ήταν ανάμεσα στο Κορθι και της Ρωσσιδες. Το ματς ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι με πολλές μεγάλες μονομαχίες μέσα στη ρακέτα . Στα μέσα του αγώνα οι Ρωσσιδες κατάφεραν να ξεφύγουν με 13-09 αλλά το Κορθι δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα που με ένα σερί 1-5 ισοφάρισε το σκορ και μπήκε με ισους όρους στην διεκδικήσει του ματς. Οι δε Ρωσσιδες μεινανε από λύσεις όταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Παπαχρηστος Κων/νος κτύπησε (θλάση) όταν το σκορ ήταν στο 13-09 με αποτέλεσμα να μην φτάνουν εύκολα στο καλάθι εκεί κάπου όμως μίλησε η εμπειρία της ομάδας καθώς είναι η δεύτερη ηλικιακά ομάδα που έπαιζε στο τουρνουά (σ.σ 43 ετών μ.ο.) η οποία έπαιξε με τον εναπομείναντα χρόνο και κατάφερε να προκριθεί στο μεγάλο τελικό με σκορ 16-15.

Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε ο μικρός τελικός που βρήκε νικητή το Κορθι απέναντι στους Κέλτες με σκορ 21-19. Οι Κέλτες είχαν το προβάδισμα σε όλο το παιχνίδι με την μεγαλύτερη διαφορά να φτάνει στο 19-15 και όλα έδειχναν ότι θα ήταν αυτοί οι νικητές αλλά υπολόγιζαν χωρίς τον labombaΚοντός Γιώργος που με 2 απανωτα τριποντά ισοφάρισε το σκορ και με την ψυχολογία στα ύψη κατάφεραν και έφυγαν αυτοί νικητές από το γήπεδο.

stivari-rosides-9-7-2013-1

Ακλούθησε ο μεγάλος τελικός ανάμεσα στο μεγάλο φαβορί Στιβαρι και της Ρωσσιδες οι οποίες προσπάθησαν να καλύψουν το κενό που άφησε ο τραυματισμός του Παπαχρηστου. Το ματς όπως ήταν φυσικό παίχτηκε κάτω από το καλάθι και στην δύναμη καθώς και οι 2 ομάδες είχαν τα κορμιά αλλά και την τεχνική κατάρτιση. Οι μάχες ήταν πραγματικά εντυπωσιακές και μέχρι το 30 λεπτό του αγώνα οι ομάδες ήταν κοντά στο σκορ εκεί όμως το περίσσιο ταλέντο του Στιβαρι αλλά και οι λύσεις που δεν μπορούσε να βρουν οι Ρωσσιδες έκριναν το ματς με τελικό σκορ 17-12.

ΣΤΙΒΑΡΙ : ΒΛΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ © , ΠΡΙΝΙΩΤΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, HUTTONALEX, ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΡΩΣΣΙΔΕΣ: ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ©, ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΙΝΟΣ , ΠΕΤΣΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ , ΧΩΝΑΣ ΜΠΑΜΠΗΣ, ΔΕΣΥΠΡΗΣ ΜΑΝΟΣ

ΚΟΡΘΙ: ΚΟΝΤΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ©, ΣΑΧΑΣ ΝΙΚΟΣ, ΣΚΟΡΔΟΣ ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ, ΡΑΖΟΣ ΝΙΚΟΣ.

ΚΕΛΤΕΣ: ΓΙΑΝΝΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ © , ΛΟΥΚΙΣΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΜΑΚΡΙΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΠΕΤΡΗΣ, ΖΑΝΝΕΣ

rossides-kor8i-10-7-2013-1

Ο αρχηγός της πρωταθλήτριας ομάδας Δημήτρης Βλάμης μας δήλωσε: «Ήταν ένα πολύ καλό και δυνατό πρωτάθλημα. Όλες οι ομάδες πολύ καλές και βελτιωμένες αρκετά σε σχέση με πέρυσι. Εύχομαι και του χρόνου να γίνει ξανά το πρωτάθλημα 3on3 Άνδρου και να συμμετέχουν ακόμα περισσότερες ομάδες και νεαρότεροι παίχτες. καλό καλοκαίρι σε όλους!»

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares