Δευτέρα, 09 Σεπτεμβρίου 2013 10:00

Μεγάλη επιτυχία στο σεμινάριο προπονητηκής στην Σύρο

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο προπονητικής που διοργάνωσε ο Σ.Ε.Π.Κ και ο ΑΡΗΣ ΣΥΡΟΥ το σαββατοκύριακο που μας πέρασε 7 και 8 Σεπτεμβρίου στο όμορφο νησί της Σύρου!

Η συμμετοχή των προπονητών ήταν άκρως ικανοποιητική με παρουσία όχι μόνο από το νησί μας αλλά από (Τήνο, Μύκονο, Πάρο, Νάξο),οι καταξιωμένοι προπονητές που δίδαξαν τα μυστικά της προπόνησης (Γίωργος Κετσελίδης, Τζίμης Κουστένης και Γιώργος Χρυσανθόπουλος) εντυπωσίασαν με τη παρουσία τους αλλά και το ενδιαφέρον που έδειξαν για το κυκλαδίτικο μπάσκετ!

 

Μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για το νησί μας και την άψογη φιλοξενία από πλευρά ΑΡΗΣ ΣΥΡΟΥ, όσο και για το επίπεδο και την όρεξη των κυκλαδιτών προπονητών που συμμετείχαν σε αυτό το σεμινάριο.

 

Τα λόγια του προπονητή Τζίμη Κουστένη ότι οι προπονητές της ομάδας του ΑΡΗΣ ΣΥΡΟΥ (Μανανάς Μιχάλης, Λαζαρίνος Λευτέρης, Βαρθαλίτης Αντώνης, Κανακάρη Ελπίδα, Σαγκινέτου Ελπίδα) διψάνε για μπάσκετ και ότι δουλεύουν πολύ τα τελευταία  δύο χρόνια και κυρίως με της Ακαδημίες της ομάδας.

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares