Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2013 18:58

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στις ακαδημίες του ΑΠΑΣ τα Φανάρια.

Μία νέα εποχή στο μπάσκετ της Νάξου και τον ΑΠΣ τα Φανάρια ανατέλλει από σήμερα, καθώς η έναρξη λειτουργίας των ακαδημιών Μπάσκετ για παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου είναι πλέον γεγονός για το ορεινό σωματείο της Νάξου.

Σκοπός της νέας προσπάθειας είναι η εξάπλωση του αθλήματος, αλλά και η ενίσχυση των αγωνιστικών τμημάτων μπάσκετ του Συλλόγου.

Η διοίκηση του ΑΠΑΣ θέλοντας να κάνει το καλύτερο δυνατών σχετικά με τον σχεδιασμό και τον τρόπο λειτουργίας των ακαδημιών της προχώρησε στην πρόσληψη ενός ειδικού στο είδος του Γιάννη Μανιακουδάκη, ο οποίος έχει ειδικότητα στις μικρές ηλικίες, με τις οποίες εργάζεται τα τελευταία 17 χρόνια.

Ο ίδιος μιλώντας στο sportcyclades.gr τόνισε ότι ταλέντο υπάρχει παντού… φτάνει από εκεί και πέρα να γίνει η σωστή δουλειά για να αξιοποιηθεί: « Κάνουμε ένα νέο βήμα σε συνεργασία με την διοίκηση του ΑΠΑΣ που θα πρέπει να πω ότι έχει πολύ όρεξη για δουλειά. Στόχος μας είναι να αναδείξουμε ταλέντα και σωστούς αθλητές. Έχω διαπιστώσει ότι υπάρχει αρκετό ταλέντο στη Νάξο και πιστεύω ότι θα πάμε καλά και με την συνεργασία όλων θα έχουμε ένα πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα».

Το πρόγραμμα των προπονήσεων θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

AKADIMIES POSTER

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares