Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2015 01:57

Τέλος τα σεμινάρια με την πρώτη γυναικά ρέφερι

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ… ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ…

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή 13/11/2015 τα σεμινάρια διαιτησίας στο νησί της Σαντορίνης.

Απομένει πλέων η ολοκλήρωση σε Σύρο, Πάρο, Νάξο ώστε να ανακοινωθεί και επίσημα η ημερομηνία των γραπτών εξετάσεων όλων των υποψήφιων κάτω από την επίβλεψη ανθρώπου της ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ.

Ο Κος Σουλτάνης από την πλευρά του ανέπτυξε τους κανόνες της διαιτησίας ταυτόχρονα τόσο σε ηλεκτρονική μορφή (γιγαντοοθόνη), όσο και σε προφορική και πρακτική.

Ο Κος Μάριος Αρτέμης όσο και η Κα Ειρήνη Καραμολέγκου παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την σειρά των σεμιναρίων και έλαβαν τις αντίστοιχες απαντήσεις στις απορίες τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Σαντορίνη πλέον είναι κοντά στο να έχει για πρώτη φορά γυναίκα διαιτητή.

Ευκαιρία όμως είχαν να ‘’φρεσκάρουν’’ τις γνώσεις τους έμπειροι διαιτητές όπως ο Κος Βακόνδιος και Κος Βάιλας, παρακολουθώντας όλη την σειρά των σεμιναρίων. Για τον δεύτερο μάλιστα οριστικοποιήθηκε η επιστροφή του από την ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, μία επιστροφή για την οποία θα αναφερθούμε σε άλλο άρθρο μας. Παρών δήλωσε όσο του το επέτρεπαν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις και ο Κος Αντιμισάρης.

Η τελευταία μέρα των σεμιναρίων περιλάμβανε στο τέλος και πρακτική εντός γηπέδου. Πιο συγκεκριμένα όλοι μαζί βρέθηκαν στο γήπεδο του Πανθηραϊκού και υπό την καθοδήγηση του Κου Σουλτάνη έγινε επίδειξη κινήσεων εντός γηπέδου της διαιτητικής τριάδας από τον Κο Βακόνδιο.

Από την πλευρά της ΕΠΣ είχαμε δυναμική παρουσία με εκπροσώπους της. Παρών δήλωσε ο Κος Γαλανός ο οποίος όμως λόγο προσωπικών υποχρεώσεών του δεν μπόρεσε να μείνει ως το τέλος. Με έντονο ενδιαφέρων παρακολούθησε την τελευταία μέρα των σεμιναρίων όσο και την πρακτική εξάσκηση ο Κος Παρίσης. Μάλιστα δεν δίσταζε να ζητά τον λόγο ώστε να τυπώνει όπως ένας υποψήφιος τις απορίες του. Ο Κος Φωτεινός έκλεισε με την παρουσία του στο γήπεδο την εκπροσώπηση της Ένωσης. Όπως είναι λογικό στο τέλος σχηματίστηκαν πηγαδάκια με κύριο θέμα την διαιτησία και όλοι μαζί ευχαρίστησαν τον πρόεδρο του ΔΑΠΠΟΣ Κο Τζουρο ο οποίος είχε φροντίσει να είναι όλα στην εντέλεια.

Ο πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας Κος Φουτάκογλου, που ακολουθεί κατά γράμμα τα όσα είχε υποσχεθεί για την αναβάθμιση της διαιτησίας, δεν κατέστη δυνατό να δώσει το παρών λόγο απουσίας του στην πρωτεύουσα για οικογενειακές υποχρεώσεις, αλλά από ότι πληροφορηθήκαμε το κινητό του τηλέφωνο είχε «πάρει φωτιά» προκειμένου να ενημερώνετε…

Κατηγορία ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares