Σάββατο, 11 Μαΐου 2019 15:35

Έτοιμος ο... άρχοντας του τελικού Στέφανος Κουμπαράκης [pics]

Όπως απαιτείται σε αυτές τις περιπτώσεις, ένας μεγάλος διαιτητής πριν από ένα τελικό προετοιμάζεται με τον καλύτερο τρόπο μέσω σκληρής προπόνησης και καθημερινής αφοσίωσης στο στόχο.

Μακριά από καταχρήσεις και κακή διατροφή, ο Στέφανος Κουμπαράκης έχει αποδείξει ότι πληροί όλες τις προδιαγραφές για να διαιτητεύσει ένα μεγάλο ματς, κάτι που απέδειξε φέτος στις 10 παραστάσεις που έδωσε ως πρώτος ρέφερι στα γήπεδα της Σούπερ Λίγκ.

Αύριο Κυριακη 12 Μαϊου στις 18.00, ο διαιτητής που εκπροσωπεί το νομό Θράκης θα είναι ο άρχοντας του μεγάλου τελικού ανάμεσα στην Άνω Μερά και τον Πανναξιακό.

Ο ίδιος έχοντας κατανοήσει τη σημαντικότητα του αγώνα έδωσε το παρών σήμερα στο γήπεδο της Ερμούπολης και προπονήθηκε για αρκετή ώρα προκειμένου να μην χάσει τη φόρμα του δείχνοντας στοιχεία ενός άψογου επαγγελματία και καριερίστα διαιτητή που έχει στόχο την κορυφή.

Να σημειωθεί ότι ο ρέφερι από την ΕΠΣ Θράκης θα τιμηθεί αύριο από την ΕΠΣ Κυκλάδων πριν τη σέντρα του τελικού, αφού θα διαιτητεύσει για πρώτη φορά τελικό πρωταθλήματος στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα και μάλιστα στη γενέτειρα του. 

Ο Κουμπαράκης για περίπου μισή ώρα έκανε το χαλάρωμα του και στη συνέχεια κατευθύνθηκε στην οικία του.

kou_f12f0.jpgkoubarakis_4db34.jpglaou_898dc.jpgkoybar_db611.jpg

 

Κατηγορία ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

LIFT.TEK

Ovo iatrika 350

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2021 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares