Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2012 07:38

Ευχαριστήρια ανακοίνωση από τον Παμμηλιακό για την επιτυχή διεξαγωγή των σεμιναρίων διαιτησίας

milos-seminaria-diaitisias-9-7-2012-0

Την 09η-07-2012 ολοκληρώθηκαν τα  σεμινάρια διαιτησίας που ξεκίνησαν πριν δυο μήνες στο νησί μας και που βασικό στόχο είχαν την ανάδειξη νέων διαιτητών και από το νησί μας.

milos-milos-lifeΟι υποψήφιοι διαιτητές που συμμετείχαν στις εξετάσεις που διενεργήθηκαν  ήταν τελικά εννέα (09).

Για την ανωτέρω αθλητική δραστηριότητα που έλαβε χώρα  στο συνεδριακό κέντρο Γ . Ηλιόπουλος  θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους προσέφεραν την πολύτιμη βοήθεια  τους, τις γνώσεις τους και τον χρόνο τους, για την ολοκλήρωση της.

milos-seminaria-diaitisias-9-7-2012-2

Ειδικότερα  το ΔΣ του συλλόγου μας οι προπονητές και οι αθλητές  μας αισθανόμαστε την ανάγκη δημοσίως να ευχαριστήσουμε:

1.       Τον αρχιδιαιτητή της FIFA κ. Κύρο Βασσάρα ο οποίος κατέβην στο νησί μας,  είχε την ευθύνη της διεξαγωγής των εξετάσεων,  κοσμώντας  με την παρουσία του αλλά και την ομιλία του την ημερίδα της 8ης Ιουλίου με θέμα:  «η διαιτησία στο σύγχρονο ποδόσφαιρο»,
 
2.       Τον πρόεδρο διαιτητών της ένωσης Κυκλάδων κ. Λάμπρο Μενδρινό και το διαιτητή κ. Απόστολο Σουλτάνη οι οποίοι ήταν και οι βασικοί εκπαιδευτές των υποψηφίων διαιτητών προσφέροντας τόσο τις γνώσεις τους όσο και τον χρόνο τους συντελώντας έτσι στο μέγιστο στην προσπάθεια αναβάθμισης και δικαιοσύνης που έχουμε εδώ και δυο χρόνια ξεκινήσει για το κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο,

3.       Τον πρόεδρο της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Γ. Σιγάλα  και  τα μέλη της ένωση μας  κ. Γ. Χωριανόπουλο και κ. Θ. Κούτρα που ήρθαν  στο νησί μας τόσο για να παραβρεθούν στις εξετάσεις αυτές αλλά και διότι μας δόθηκε η δυνατότητα να συζητήσουμε κρίσιμα θέματα που αφορούν το κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο,

4.       Τον κ. Μανούσο Καντσό τοσο προσωπικά όσο και ως εκπρόσωπο της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία «S&B A.E» για την φιλοξενία τους στο Συνεδριακό Κέντρο Γ. Ηλιόπουλος.
 
5.       Τον κ. Εμμανουήλ Παπαδάκη ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου με την επωνυμία «milos golden beach» στον Προβατά, το ταξιδιωτικό πρακτορείο με την επωνυμία « brau cat travel», την κ. Στέλλα Τσερώνη ιδιοκτήτρια του εστιατορίου με την επωνυμία «siroco» στο Παλιοχώρι και τον κ. Γεώργιο Τουρλάκη ιδιοκτήτη της εταιρίας ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων «rent a car toyrlakis» στον Τριοβάσαλο.


 
ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                               Ο ΓΕΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ Γ. ΒΑΜΒΑΚΑΡΗΣ                                   ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ Α. ΛΙΒΑΝΙΟΣ

syros RAOYZAIOS new14

Κατηγορία ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares