Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2015 21:37

Διαψεύδει τον Ήμελλο ο Πανναξιακός

Δεύτερη διάψευση μέσα σε δύο μέρες αναγκάστηκε να εκδώσει ο Πανναξιακός, καθώς κάποιοι προσπαθούν να εμπλέξουν μανιωδώς το όνομα τους σε προεκλογικές παραφιλολογίες.

Ο λόγος αυτή τη φορά ανακοίνωση του κ. Λευτέρη Ήμελλου που εκπροσωπεί επίσημα τον συνδυασμό "Ισχύς εν τη ενώσει" στη Νάξο και δημοσιεύθηκε σε επιλεγμένα μέσα και στρέφεται κατά του Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού κ. Γιάννη Μαργαρίτη, εμπλέκοντας το όνομα του για παρέμβαση προς τον Πανναξιακό για να επηρεάσει την ψήφο του στην ΕΠΣ Κυκλάδων.

Μάλιστα το θέμα έχει πάρει διαστάσεις αφού σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Μαργαρίτης θα καταθέσει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση.

Τώρα, όσον αφορά την ομάδα της Νάξου, οι άνθρωποι της διοίκησης είναι έντονα δυσαρεστημένοι, αφού οι προσπάθειες για σπίλωση του ονόματος της ομάδας αποτελούν καθημερινό φαινόμενο και μάλιστα προέρχεται από υποστηρικτές του συνδυασμού Φρέρη, με ότι επιφέρει αυτό.

Η ανακοίνωση του Πανναξιακού

Τα μέλη του Δ.Σ. του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ Α.Ο. σε καμία περίπτωση δεν δεχθήκαμε παρέμβαση από τον Έπαρχο Νάξου κ. Ιωάννη Μαργαρίτη, όσον αφορά την τελική επιλογή του σωματείου μας στις προσέχεις εκλογές της ΕΠΣ Κυκλάδων και διαψεύδουμε κάθε μορφής ισχυρισμό που έχει σχέση με αυτό το θέμα. 

ΟΜΟΦΩΝΑ το Δ.Σ.

Του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ Α.Ο.

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares