Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2016 21:56

«ΒΟΜΒΑ»... Παραίτηση του Στράτου Φουτάκογλου

Παραίτηση που προκαλεί τριγμούς στα θεμέλια της ΕΠΣ Κυκλάδων έφτασε πριν λίγο στο S.C., καθώς σε επικοινωνία που είχαμε με τον Αντιπρόεδρο της ένωσης και Πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας κ. Στράτο Φουτάκογλου μας ανακοίνωσε ότι έχει καταθέσει την παραίτηση του από πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας, ενώ άφησε να εννοηθεί ότι έπεται και η παραίτηση το από μέλος της ΕΠΣΚ.

Ο κ. Φουτάκογλου, ένα από τα ικανά στελέχη της Ένωσης, αποδεκτό από το σύνολο των ομάδων μίλησε για άδειασμα από τον ίδιο τον πρόεδρο κ. Ρένο Φρέρη, ενώ «ανοίγει πληγές» η αυτούσια δήλωση του που αναφέρει: «Δεν θέλει να έχει καμία σχέση με όσα συμβαίνουν στο παρασκήνιο του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου και τις διασυνδέσεις που υπάρχουν με τους Σαβίδηδες και τους Μελισανίδηδες αλλά και με όσους βυσσοδομούν σε βάρος του ποδοσφαίρου μας». Σίγουρα η παραπάνω δήλωση προβληματίζει και επιβεβαιώνει τα όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα, όπως και την παρουσία του προέδρου κ. Φρέρη σε τηλεοπτική εκπομπή που τάσσεται απέναντι στην τωρινή διοίκηση της ΕΠΟ.

Ο κ. Φουτάκογλου θέλησε να τονίσει ότι θα δώσει περισσότερες εξηγήσεις όταν κρίνει ότι είναι η κατάλληλη στιγμή!

Δικές μας πληροφορίες αναφέρουν ότι το έργο του πρώην προέδρου, το οποίο είχε φέρει και την σημαντική μείωση των εξοδολογίων, παρεμποδιζόταν συστηματικά από άλλα μέλη της ένωση και κάπου εδώ χωράει το: «Βασιλικότεροι του Βασιλέως» που ανέφερε ο Χρήστος Σαρρής σο χθεσινό του άρθρο.

Πλέον αναμένεται ο αντικαταστάτης του κ. Φουτάκογλου και αυτός που θα παίξει όπως δείχνουν τα πράγματα το ρόλο του «κομπάρσου», αφού σύμφωνα με τα όσα φτάνουν στα αυτιά μας, μόνο ο πρόεδρος δεν κουμαντάρει την συγκεκριμένη επιτροπή.

Έπονται εξελίξεις…

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares