Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2011 13:21

"Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗΣ"

kykladitis_podosfairistis

Οι καιροί είναι δύσκολοι και η διαδικασία δαπανηρή. Όλοι όσοι ασχολούνται με τον αθλητισμό στις Κυκλάδες νιώθουν αυτή την απογοήτευση όλο και πιο πολύ μέρα με τη μέρα. Χρήματα ΔΕΝ υπάρχουν , αυτό είναι το μόνο σίγουρο και η διαδικασία διεξαγωγής του πρωταθλήματος, απαιτεί αρκετά.

Το μέλλον για σχεδόν όλους του αθλητικούς συλλόγους του νομού  είναι σε κρίσιμη φάση και αυτό δεν φαίνεται να αλλάζει προς το καλύτερο, τουλάχιστον στο κοντινό μέλλον. είναι επιβεβλημένη ανάγκη να γίνουν οι ανάλογες λοιπόν προσαρμογές ώστε να συνεχίσει αυτή η διαδικασία στις Κυκλάδες με κόστη όμως λογικά και τις ελάχιστες δυνατές απουσίες των ερασιτεχνών από τις δουλειές τους.

Η χρονιά που έρχεται θα είναι σίγουρα η δυσκολότερη που θα ζήσει η πατρίδα μας από το 1974 και μετά σε όλους τους τομείς, κοινωνικούς, οικονομικούς, πολιτικούς. Ο κόσμος όλος προσπαθεί σκληρά και καταφέρνει τις προσαρμογές αυτές που κρίνει ότι θα διευκολύνουν  το πέρασμα από την κρίση που ζούμε Όλοι, με τις λιγότερες δυνατές ζημίες.

Ο εμπορικός και επιχειρηματικός κόσμος ζει πρωτόγνωρες καταστάσεις και ζει μέσα στην αβεβαιότητα για το αύριο Το τονίζω ως φίλαθλος για άλλη μια φορά. Το λέω εδώ και ένα περίπου χρόνο. Από τότε που τα πράγματα λίγοι ακόμα μπορούσαμε να δούμε που οδηγούνται. Απευθύνω SOS προς όλους όσους αγαπούν τον αθλητισμό και πιστεύουν πως οι Κυκλάδες έχουν πολλά να δώσουν στον τομέα αυτόν.

Απευθύνω SOS προς όλους όσους θεωρούν ότι ο αθλητισμός είναι μια από τις ελάχιστες υγιείς διεξόδους των νέων  και μια από τις ελάχιστες ασπίδες προστασίας της κοινωνίας από παράγοντες καταστρεπτικούς.

Ο κόσμος γύρω μας καταστρέφεται και αλλάζει μάλλον προς το χειρότερο μέρα με τη μέρα  κάνοντας να μοιάζει όνειρα άπιαστο η αθλητική συνέχεια στις Κυκλάδες.

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΟΠΙΟ. ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΒΙΩΣΙΜΟ.

ΜΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΥΚΛΑΔΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΝΗ ΣΗΜΕΡΑ ΥΓΕΙΗ ΔΙΕΞΟΔΟ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΧΡΟΝΟΣ.

Για το ΣΠΟΡ ΚΥΚΛΑΔΕΣ

ΝΙΚΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ

ΑΝΔΡΟΣ

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Άνετα, όμορφα και καυστικά.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares