Σάββατο, 28 Ιουλίου 2018 15:42

Χορηγία 10.000€ της Windoor για το γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων

Μετά τη molten  ακόμη μία ισχυρή εταιρία θα αποτελέσει υποστηρικτή της ΕΠΣ Κυκλάδων για τη σεζόν 2018-2019.

Πρόκειται για την εταιρία κουφωμάτων windoor του κυρίου Παλαμάρη, η οποία ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα της ΕΠΣ Κυκλάδων και θα συνδράμει μέσω της χορηγίας της σε υλικοτεχνική υποδομή για το γήπεδο της Ερμούπολης.

Συγκεκριμένα, η εταιρία του κ. Παλαμάρη θα αντικαταστήσει τα κουφώματα στο κτίριο των αποδυτηρίων και της ΕΠΣ Κυκλάδων, δίνοντας λύση σε ακόμα ένα πρόβλημα που ταλαιπωρούσε τις γερασμένες εγκαταστάσεις του γηπέδου της ΕΠΣ Κυκλάδων. Το ύψος της χορηγίας υπολογίζεται στα 10.000€.

Έτσι μετά την πρωτοβουλία του προέδρου Ειρηναίου Φρέρη για την εξεύρεση χρηματοδότησης για τις εργασίες αντικατάστασης του χλοοτάπητα και των μονάδων φωτισμού, έρχεται ακόμη μία σημαντική πρωτοβουλία, της οποίας το αποτέλεσμα, συνδυαστικά με τις εργασίες θα αποτελέσει μία σημαντική πινελιά στην πλήρη αναμόρφωση του γηπέδου.

Η αποδοχή της χορηγίας ψηφίστηκε ομόφωνα στη χθεσινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Και όλα αυτά σύμφωνα με τον πρόεδρο κ. Φρέρη, αποτελούν μόνο την απαρχή μίας σειράς συνεργασιών της ΕΠΣ Κυκλάδων με κορυφαίες εταιρίες που μέσω των χορηγιών τους θα στηρίξουν το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο.

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares