Κυριακή, 29 Ιουλίου 2018 01:01

Μια συνεδρίαση γεμάτη ουσία και σημαντικές αποφάσεις

Πολλά και σημαντικά ήταν τα θέματα που συζητήθηκαν στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΠΣ Κυκλάδων που πραγματοποιήθηκε χθες  Παρασκευή (27/7).

Η συνεδρίαση που έγινε με την βοήθεια της τηλεδιάσκεψης, μέσα από την οποία συμμετείχαν οι: Μάριος Γαλανός, Αντώνης Φωτεινός και Γιώργος Παρούσης, με όλα τα υπόλοιπα μέλη της πλειοψηφίας να δίνουν το παρών.

Μιλώντας με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Ειρηναίο Φρέρη, αποτυπώσαμε τις αποφάσεις και τις σκέψεις που κατατέθηκαν σε αυτή τη πολύ σημαντική συνεδρίαση, η οποία θα καθορίσει πολλά αναφορικά με την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Αντικαταστάτες

Ένα από τα θέματα που έπρεπε να διευθετηθούν ήταν και αυτό της συγκρότησης των επιτροπών, όπου μετά την απώλεια του Νίκου Παρίση και την αποχώρηση του Πέτρου Ραουζαίου λόγω της εμπλοκής του με τα διοικητικά του ΑΟ Σύρου, αλλά και ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, πραγματοποιήθηκε η ανασύσταση των επιτροπών.

Η σύνθεση των νέων επιτροπών θα ανακοινωθούν από την ΕΠΣ Κυκλάδων σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Σύνδεσμος προπονητών

Μπορεί η απουσία του συνδέσμου προπονητών να ήταν αισθητή από τη γενική συνέλευση, όμως αυτό αιτιολογήθηκε από τον πρόεδρο κ. Δημήτρη Κάμπαξη, ο οποίος έδωσε το παρών στη συνεδρίαση του Δ.Σ.

Στην τοποθέτηση του ο κ. Κάμπαξης ευχαρίστησε την ΕΠΣ Κυκλάδων για τις ενέργειες που έχει κάνει και προγραμματίζει για το μέλλον.

Συγκεκριμένα ο κ. Κάμπαξης τόνισε την θέσπιση του μέτρου για την παρουσία διπλωματούχων προπονητών στους πάγκους των ομάδων, την διεξαγωγή της σχολής προπονητών, μέσα από την οποία βγήκαν 24 διπλωματούχοι προπονητές, αλλά και την σχολή αναθεώρησης που θα γίνει  στις 21 Οκτωβρίου και θα συμβάλει σημαντικά στην εξοικονόμηση χρημάτων από τους Κυκλαδίτες που δεν θα χρειαστεί να ταξιδέψουν μακριά.

Διάβασε τα υπόλοιπα  θέματα που συζητήθηκαν

Συγκροτήθηκε η Επιτροπή Ποδοσφαίρου Γυναικών της ΕΠΣ Κυκλάδων

Σπουδαία χορηγία με 20 μπάλες Molten σε κάθε σωματείο

Χορηγία 10.000€ της Windoor για το γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων

Ομόφωνο ''ΝΑΙ'' για την επέκταση της συνεργασίας με τον Γιώργο Μοστράτο

Συστάθηκε η επιτροπή που θα καθορίσει τους ομίλους

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares