Κυριακή, 02 Σεπτεμβρίου 2018 23:12

Κληρώνει στη Μύκονο για Κύπελλο, Κ16 και Κ14

Λιγότερο από δύο εβδομάδες απομένουν για να έχουμε και επίσημα σέντρα στα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα των Κυκλάδων, καθώς στις 15 και 16 Σεπτεμβρίου θα έχουμε την πρεμιέρα της Κ16.

Τι επόμενες ημέρες το Δ.Σ. της ΕΠΣ Κυκλάδων θα συνεδριάσει προκειμένου να εγκριθούν οι συμπληρωματικές προκηρύξεις του Κυπέλλου, της Κ16 και της Κ14, για να προχωρήσει μετά άμεσα στην κλήρωση, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την Τήνο που είχε πραγματοποιηθεί πέρυσι, φέτος έχει σειρά το νησί της Μυκόνου.

Να σημειώσουμε ότι, το πρωτάθλημα της Κ16, έχει αυστηρό χρονοδιάγραμμα έναρξης, καθώς ακολουθεί η 1η φάση του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων που θα φιλοξενηθεί τον Οκτώβριο στην Λήμνο.

Αναφορικά με την συμπληρωματική προκήρυξη, αλλά και την κλήρωση του πρωταθλήματος, όλα θα δρομολογηθούν αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συναντήσεων και των επαφών με τον υπουργό ναυτιλίας και τις ακτοπλοϊκές εταιρίες.

Θυμίζουμε της ημερομηνίες που έχουν προβλεφθεί για την έναρξη σε Κύπελλο, Κ16 και Κ14:

K16 15-16 Σεπτεμβρίου

Κ14 22-23 Σεπτεμβρίου

Κύπελλο 29-30 Σεπτεμβρίου

Τέλος, θετική εντύπωση έχει προκαλέσει στα σωματεία η παραλαβή των δεμάτων που περιείχαν μπάλες ποδοσφαίρου από τον χορηγό (MOLTEN), με τον ΑΠΣ Κύθνου να είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει προμηθευτεί ακόμα το υλικό, πράγμα που θα γίνει τις επόμενες ημέρες.

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares