Παρασκευή, 03 Μαΐου 2019 01:19

Φέρνει διαιτητή από την superleague για τον τελικό η ΕΠΣ Κυκλάδων

Στις 26 Απριλίου είχαμε αποκαλύψει την πιθανή διαιτητική τριάδα του τελικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κυκλάδων που θα διεξαχθεί στις 12 Μαΐου στη Σύρο και θα φέρει αντιμέτωπους την Άνω Μερά και τον Πανναξιακό.

Η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Κυκλάδων έχει ήδη δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στους Βακόνδιο, Αρμακόλα και Μουτάφη, όμως σύμφωνα με πληροφορίες, γίνονται προσπάθειες για να επιτευχθεί ακόμη μία καινοτομία στο Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο, η οποία θα κάνει αίσθηση σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Ποια θα είναι αυτή η καινοτομία; Με συντονισμένες προσπάθειες οι άνθρωποι της επιτροπής σε συνεργασία με το προεδρείο της ΕΠΣ Κυκλάδων έχουν ήδη προχωρήσει τις διαδικασίες ώστε να έχουμε για πρώτη φορά στα χρονικά της ένωσης μας την παρουσία σε τελικό ενός διαιτητή της superleague. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι διαδικασίες σχετικά με το πρακτικό κομμάτι είναι ήδη σε εξέλιξη και όλα δείχνουν ότι θα ολοκληρωθούν αισίως.

Όσο αφορά την τριάδα που είχαμε αποκαλύψει, εκεί δεν αναμένεται να έχουμε μεγάλες αλλαγές, αφού η λογική λέει ότι βοηθοί θα είναι οι αξιολογημένοι Αρμακόλας και Μουτάφης, ενώ ο Μάριος Βακόνδιος δεν αποκλείεται να είναι ο τέταρτος διαιτητής του μεγάλου τελικού.

Αυτό που μένει είναι η επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΣ Κυκλάδων.

 

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares