Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2011 14:20

Πειθαρχικό: βαριές ποινές σε σωματεία και παίκτες

pei8arxiki-epitropi-eps-kykladwn

Σας κοινοποιούμε το υπ’ αριθμό 18/13-10-2011 Πρακτικό της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ένωσης μας, προς ενημέρωση σας.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ Νο 23

ΘΕΜΑ : ΠΟΙΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ

-ΣΑΜΙΩΤΑΚΗΣ Κ. ΑΡ. Δ. 1166712 ΑΟ ΠΑΓΟΥ ποινή αποκλεισμού (1) μιας αγωνιστικής ημέρας και χρηματικό πρόστιμο 10,00€ γιατί στον αγώνα με τον ΑΟ ΠΑΡΟΥ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα (άρθρο 7 παρ. 3 του Π.Κ.)

-ΡΕΝΙΕΡΗΣ Γ. ΑΡ. Δ. 446335 ΑΟ ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ ποινή αποκλεισμού (1) μιας αγωνιστικής ημέρας και χρηματικό πρόστιμο 10,00€ γιατί στον αγώνα με τον ΑΣ ΘΥΕΛΛΑ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα (άρθρο 7 παρ. 3 του Π.Κ.)

-ΑΛΕΞΙΟΥ Α. ΑΡ. Δ. 492780 ΑΕ ΣΤΕΝΗ ΤΗΝΟΥ ποινή αποκλεισμού (1) μιας αγωνιστικής ημέρας και χρηματικό πρόστιμο 10,00€ γιατί στον αγώνα με τον ΑΣΤΕΡΑ ΣΥΡΟΥ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα (άρθρο 7 παρ. 3 του Π.Κ.)

-ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΙΩΣ. ΑΡ. Δ. 569457 ΑΣΤΕΡΑ ΣΥΡΟΥ ποινή αποκλεισμού (1) μιας αγωνιστικής ημέρας και χρηματικό πρόστιμο 10,00€ γιατί στον αγώνα με τον ΑΕ ΣΤΕΝΗ ΤΗΝΟΥ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα (άρθρο 7 παρ. 3 του Π.Κ.)

-ΠΑΓΑΝΗΣ Μ. ΑΡ. Δ. 246742 ΑΕ ΣΤΕΝΗ ΤΗΝΟΥΟΥ ποινή αποκλεισμού (4) τεσσάρων  αγωνιστικών ημερών και χρηματικό πρόστιμο 40,00€ γιατί στον αγώνα με τον ΑΟ ΑΣΤΕΡΑ ΣΥΡΟΥ αποβλήθηκε για υβριστική συμπεριφορά προς τον Διαιτητή (άρθρο 10 παρ. 1δ1 του Π.Κ.){div float:right}{/div}

-ΣΑΝΤΟΡΙΝΑΙΟΣ Α. ΑΡ. Δ. 535019 ΑΟ ΤΗΝΟΥ ποινή αποκλεισμού (1) μιας αγωνιστικής ημέρας και χρηματικό πρόστιμο 10,00€ γιατί στον αγώνα με τον ΑΣΤΕΡΑ ΚΟΡΘΙΟΥ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα (άρθρο 7 παρ. 3 του Π.Κ.)

-ΚΩΝΣΤΑΣ Χ. ΑΡ. Δ. 1217535 ΑΣ ΙΟΥ ποινή αποκλεισμού (3) τριών αγωνιστικών ημερών και χρηματικό πρόστιμο 30,00€ γιατί στον αγώνα με τον ΑΟ ΠΥΡΓΟΥ αποβλήθηκε για βιαιοπραγία σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή (άρθρο 10 παρ. 1γ του Π.Κ.)

-AGARAS K. ΑΡ. Δ. 1217535 ΑΟ ΠΥΡΓΟΥ ποινή αποκλεισμού (3) τριών αγωνιστικών ημερών και χρηματικό πρόστιμο 30,00€ γιατί στον αγώνα με τον ΑΣ ΙΟΥ αποβλήθηκε για βιαιοπραγία σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή (άρθρο 10 παρ. 1γ του Π.Κ.)

ΘΕΜΑ: ΠΟΙΝΕΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

-ΑΣ ΙΟΥ: Χρηματική ποινή 100,00€ για υβριστικά συνθήματα που προκάλεσαν προσωρινή διακοπή του αγώνα με τον ΑΟ ΠΥΡΓΟΥ (άρθρο 15 παρ. 1 του Π.Κ.)

ΘΕΜΑ: 7ο ΑΣ ΘΥΕΛΛΑ

Η ΑΣ ΘΥΕΛΛΑ μετά τον αγώνα με τον ΑΟ ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟ προχώρησε σε ανάρτηση στο sportcyclades.gr διαμαρτυρία κατά της Διαιτησίας του ως άνω αγώνα, χρησιμοποιώντας χαρακτηρισμούς όπως: «αγώνας τελείως στημένος» κ.λ.π. οι οποίοι δυσφημούν το ποδόσφαιρο.

Η επιτροπή επιβάλλει στο συγκεκριμένο σωματείο την ποινή της επίπληξης με υποχρέωση ανάκλησης των δυσμενών κρίσεων στο ίδιο μέσο εντός πέντε (5) ημερών.

Η ΑΣ ΘΥΕΛΛΑ υποχρεούται να προσκομίσει στην διοργανώτρια τα αποδεικτικά στοιχεία της ανάκλησης. Σε περίπτωση μη ανάκλησης θα κληθεί σε απολογία και θα της επιβληθούν οι προβλεπόμενες κυρώσεις από το άρθρο 25 του Π.Κ.

ΘΕΜΑ: ΑΓΩΝΑΣ ΑΣ ΆΝΩ ΜΕΡΑ – ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ

Η ομάδα του ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ δεν κατέβηκε ν’ αγωνιστεί στον συγκεκριμένο αγώνα. Σύμφωνα με το υπ’ αριθμ. 222/21-11-11 έγγραφο του ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ  επειδή οι ποδοσφαιριστές δεν μπορούσαν ν’ ακολουθήσουν την αποστολή Παρασκευή – Κυριακή, το Δ.Σ. αποφάσισε να μετακινηθεί αυθημερόν με ναυλωμένο πλοιάριο. Όμως το Λιμεναρχείο δεν τους επέτρεψε το απόπλου γιατί έπνεαν άνεμοι 5-6 μποφόρ, ενώ το συγκεκριμένο πλοιάριο μπορούσε να ταξιδέψει μέχρι και 5 μποφόρ σύμφωνα με βεβαίωση του Λιμεναρχείου Νάξου.{div float:right}{/div}

Όμως οι ομάδες υποχρεούται να μετακινούνται με τα δρομολογημένα πλοία της γραμμής, η οποιαδήποτε άλλη επιλογή είναι δική της ευθύνη.

Κατόπιν τούτου αποφασίζεται η κατακύρωση του αγώνα με τέρματα 3-0 υπέρ του ΑΣ ΆΝΩ ΜΕΡΑ και στον ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ η αφαίρεση δύο (2) βαθμών από τον πίνακα της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου και αφαίρεση δύο (2) βαθμών από το επόμενο Πρωτάθλημα (άρθρο 21 παρ. 2α του ΚΑΠ). Επίσης στον ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ επιβάλλεται χρηματικό πρόστιμο 800€ ακόμα 100€ στον ΑΣ ΆΝΩ ΜΕΡΑ για κάλυψη εξόδων και χρεώνεται τα έξοδα διαιτησίας (άρθρο 15 Προκήρυξης Πρωτ/τος Ά Κατηγορίας). Τα ως άνω χρηματικά πρόστιμα πρέπει να εξοφληθούν εντός 30 ημερών. Σε διαφορετική περίπτωση θα επιβληθούν οι προβλεπόμενες κυρώσεις σύμφωνα με το άρθρο 29 παρ. 4α του Π.Κ.

ΘΕΜΑ: ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤ/ΤΟΣ ΝΗΡΕΑΣ-ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ

Ο ως άνω αγώνας, διεκόπη στο 45’ λεπτό γιατί η ομάδα του ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ  απεχώρησε απ’ το γήπεδο και ενώ το σκορ ήταν 2-0 υπέρ του, γιατί δε θα προλάβαινε το πλοίο της επιστροφής.

Η Επιστροφή λαμβάνοντας υπόψη το υπ’ αριθμό 3317/09/11 έγγραφο του Λιμεναρχείου Πάρου, με το οποίο αναφέρεται ότι το πλοίο B.S. ΝΑΞΟΣ κατέπλευσε στο λιμάνι της Πάρου στις 10.30 π.μ. και το Ε/Γ/-Ο/Γ πλοίο B.S. ΔΗΛΟΣ απέπλευσε από το λιμάνι της Πάρου με προορισμό το λιμάνι της Νάξου στις 11.55 π.μ. διαπίστωσε ότι όντως εάν η ομάδα του ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ έμενε μέχρι το τέλος του αγώνα δεν θα προλάβαινε το πλοίο της επιστροφής και θα υποχρεωνόταν να διανυκτερεύσει στη Πάρο.{div float:right}{/div}

Επειδή σύμφωνα με το Φ.Α. δεν υπήρχε άλλος λόγος για ν’ αποχωρίσει η ομάδα από το γήπεδο και ενώ μάλιστα προηγείτο με τέρματα 2-0 και λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη ότι πρόκειται για παιδικό Πρωτάθλημα αποφασίζει τον εκ νέου ορισμό του αγώνα, ο οποίος θα συνεχιστεί από το 45’ λεπτό με τον ίδιο αριθμό ποδοσφαιριστών και με τέρματα 2-0 υπέρ του ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ.

ΘΕΜΑ: ΕΝΣΤΑΣΗ Νηρέα ΚΑΤΑ ΑΟ ΆΝΩ ΣΥΡΟΥ

Ο ΑΜΕΣ ΝΗΡΕΑΣ  ενίσταται για κακή συμμετοχή της ομάδας του ΑΟ ΆΝΩ ΣΥΡΟΥ που διεξήχθη στις 6-11-11, γιατί δεν διαθέτει τμήματα υποδομών, βασική προϋπόθεση για την συμμετοχή ομάδας στην Α’ Κατηγορία, σύμφωνα όμως με τα στοιχεία της διοργανώτριας αρχής διαθέτει ομάδα ΝΕΩΝ η οποία συμμετέχει κανονικά στο αντίστοιχο Πρωτάθλημα.

Κατόπιν τούτου αποφασίζεται η ΑΠΟΡΡΙΨΗ της ένστασης, η κατακύρωση του αγώνα με τέρματα 4-1 υπέρ του ΑΟ ΆΝΩ ΣΥΡΟΥ όπως αναφέρει το Φ.Α.  και η κατάπτωση του παραβόλου υπέρ του παραβόλου υπέρ του ταμείου της Ε.Π.Σ.Κ.

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΩΡΕΣ ΑΓΩΝΩΝ LIVE SCORE »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares