Πέμπτη, 30 Μαΐου 2019 22:32

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα στους συμμετέχοντες της σχολής προπονητών της Νάξου

Περισσότερους από 70 πιστοποιημένους προπονητές διαθέτουν πλέον οι Κυκλάδες, καθώς πριν λίγες ημέρες κοινοποιήθηκαν τα αποτελέσματα στους υποψηφίους που συμμετείχαν στη σχολή προπονητών του uefa c που πραγματοποιήθηκε μεταξύ 8 και 20 Απριλίου στο νησί της Νάξου.

Από τους 18 συμμετέχοντες, οι 10 απέκτησαν το uefa c, οι 7 καλούνται να περάσουν και πάλι εξετάσει εντός διετίας, όμως διαθέτουν προσωρινή πιστοποίηση, ενώ ο ένας κόπηκε, λόγω που δεν έδωσε εξετάσεις.

Για λόγους απορρήτου δεν έχουμε το δικαίωμα να δημοσιεύσουμε τον πίνακα των επιτυχόντων. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στην ΕΠΣ Κυκλαδών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην σχολή της Νάξου, πιστοποιήθηκαν και 38 ποδοσφαιρικοί παράγοντες με το uefa d, που είχαν βασικούς εκπαιδευτές, τους Μιχάλη Ιορδανίδη και Σταμάτη Κυρανούδη, που πλαισιώθηκαν από επιστήμονες που συνεργάζονται με την ΕΠΟ.

Οι εκπαιδευτές μετέφεραν σπουδαίες γνώσεις στους υποψήφιους προπονητές, που εκτός της προπονητικής γνώσης, αφορούσαν την ψυχολογία και την διατροφή των αθλητών. 

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares