Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου 2011 15:43

Πειθαρχικό: ποινές σε σωματεία και παίκτες, ενστάσεις και απολογία.

pei8arxiki-epitropi-eps-kykladwn

Σας κοινοποιούμε το υπ’ αριθμό 24/2-12-2011 Πρακτικό της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ένωσης μας, προς ενημέρωση σας.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ Νο 24

ΘΕΜΑ : ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ

ΝΕΩΝ ΑΠ ΣΥΡΟΣ 2002- ΑΟ ΆΝΩ ΣΥΡΟΥ: Η ομάδα της Άνω Σύρου παρουσιάστηκε στο γήπεδο με 8 (οκτώ) ποδοσφαιριστές και σύμφωνα με το άρθρο 21 παρ. 2γγ του ΚΑΠ δεν ήταν δυνατόν να διεξαχθελι ο αγώνας. Κατόπιν τούτου ο αγώνας κατακυρώνεται με τέρματα 3-0 υπέρ του γηπεδούχου σωματείου και από τον ΑΟ Άνω Σύρου αφαιρούνται (2) δύο βαθμοί από το τρέχω πρωτάθλημα και δύο (2) βαθμοί από το επόμενο. Επίσης του επιβάλλεται χρηματική ποινή 100€ (άρθρο 21 παρ. 2α του ΚΑΠ)

ΝΕΩΝ ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΝΑΞΟΥ: Ο αγώνας κατακυρώνεται με τέρματα 3-0 υπέρ του φιλοξενούμενου σωματείου. Από τον Αστέρα Μαρμάρων αφαιρούντε δύο (2) βαθμοί από το τρέχων πρωτάθλημα και δύο (2) βαθμοί από το επόμενο. Επίσης του επιβάλλεται χρηματική ποινή 100€ (άρθρο 21 παρ. 2α του ΚΑΠ).{div float:right}{/div}

ΘΕΜΑ : ΠΟΙΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ

-ΘΕΟΧΑΡΗΣ Β. ΑΡ. Δ. 1142308 ΑΣ ΆΝΩ ΜΕΡΑ ποινή αποκλεισμού (1) μιας αγωνιστικής ημέρας και χρηματικό πρόστιμο 10,00€ γιατί στον αγώνα με τον ΑΟ ΆΝΩ ΣΥΡΟΥ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα (άρθρο 7 παρ. 3 του Π.Κ.)

-ΜΟΥΡΑΪ Σ. ΑΡ. Δ. 446335 ΑΟ ΠΑΡΟΥ ποινή αποκλεισμού (3) τριών αγωνιστικής ημέρας και χρηματικό πρόστιμο 30,00€ γιατί στον αγώνα με τον ΑΣ ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ αποβλήθηκε για βάναυση συμπεριφορά σε αντίπαλο (άρθρο 10 παρ. 1γ του Π.Κ)

-ΠΡΕΚΑΣ Π. ΑΡ. Δ. 1267103 Α0 ΛΑΒΑΣ ποινή αποκλεισμού (1) μιας αγωνιστικής ημέρας και χρηματικό πρόστιμο 10,00€ γιατί στον αγώνα με την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΝΑΞΟΥ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα (άρθρο 7 παρ. 3 του Π.Κ.)

ΘΕΜΑ: ΠΟΙΝΕΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ{div float:right}{/div}

-ΜΕΑΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ: Χρηματική ποινή 50,00€ γιατί στον αγώνα με τον ΑΟ ΠΥΡΓΟΥ δεν υπήρχε γιατρός αγώνα (άρθρο 18 πρ. Β κατηγορίας)

ΘΕΜΑ: ΚΛΗΣΗ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ

Η Π.Ε. λαμβάνοντας υπόψη την ανάκληση δημοσιεύματος (δυσφημιστικού περιεχομένου)  στο sportcyclades.gr και την από 28/11/2011 επιστολή προς την ΕΠΣ Κυκλάδων από το Δ.Σ.  του ΑΣ Θύελλα, Όπου αναφέρεται ότι το συγκεκριμένο δημοσίευμα ήταν καθαρά απόψεις της κ. Λυγνού Άννας Γ. Γραμματέας του Συλλόγου. Καλεί την κ. Λυγνού Άννα σε απολογία σύμφωνα με το άρθρο 25 του Π.Κ. Η απολογία πρέπει να βρίσκεται στα γραφεία της ΕΠΣ Κυκλάδων μέχρι την Τετάρτη 7-12-2011.

ΘΕΜΑ: ΕΝΣΤΑΣΗ ΑΟ ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΥ

Ο ΑΟ ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ υπέβαλε ένσταση κατά του ΑΜΕΣ ΝΗΡΕΑΣ  για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστών στον μεταξύ τους αγώνα σύμφωνα με το άρθρο 23 του ΚΑΠ.

Ο ΑΟ ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ υποστηρίζει ότι ο ΑΜΕΣ ΝΗΡΕΑΣ αγωνίστηκε από το 75’ λεπτό μέχρι το 90- λεπτό του αγώνα ταυτοχρόνως με πέντε (5) ποδοσφαιριστές κοινοτικούς, κατά παράβαση του άρθρου 11 της Προκήρυξης του Πρωταθλήματος και του άρθρου 19 αρ. 6 του ΚΑΠ που επιτρέπει την αναγραφή στο Φ.Α. και συμμετοχή μόνο τεσσάρων ποδοσφαιριστών κοινοτικών και αλλοδαπών. Συγκεκριμένα συμμετείχαν στον αγώνα οι ποδοσφαιριστές:

GEBORYS, XAXHIJA, TETLA, META:I, ΤΩΔΡΗ Ν., ΜΙΝΓΚΟ.{div float:right}{/div}

Από τα αρχεία όμως της ΕΠΣ Κυκλάδων προκύπτει ότι ο Τώδρη Ν., είναι ομογενής και ο Μίνγκο έχει Ελληνική υπηκοότητα. Ως εκ τούτου στο Φ.Α. είχαν αναγραφεί τέσσερις συνολικά ποδοσφαιριστές κοινοτικοί και αλλοδαποί οι οποίοι συμμετέχουν και στον συγκεκριμένο αγώνα.

Κατόπιν τούτου αποφασίζεται η απόρριψη της ένστασης, η κατακύρωση του αγώνα με τέρματα 1-1 όπως αναφέρει το Φ.Α. και η κατάπτωση του παραβόλου υπέρ του ταμείου της ΕΠΣ Κυκλάδων.

ΘΕΜΑ: ΑΙΤΗΜΑ ΑΜΕΣ ΝΗΡΕΑ

Ο ΑΜΕΣ ΝΗΡΕΑΣ με το υπ’ αριθμό 161/28/11/11 έγγραφό του ζητάει όπως ανακληθεί η προηγούμενη απόφαση της Π.Ε. σχετικά με τον αγώνα Παίδων Πρωταθλήματος με τον ΑΜΣ Φιλωτίου και να κατακυρωθεί ο αγώνας υπέρ της ομάδας του, προσκομίζοντας βεβαιώσεις του Λιμεναρχείου Πάρου ότι εκτός του B.S. DELOS που αναχώρησε για Νάξο στις 11.55 είχε και το Β.S. NAXOS στις 22.50.{div float:right}{/div}

Η Π.Ε. λαμβάνοντας υπόψη τον προγραμματισμό που είχε κάνει η Επιτροπή Πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Κυκλάδων που είχε επιστροφή στη Νάξο με το Β.S. DELOS, το γεγονός ότι για την αποχώρηση του ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ δεν συνέτρεχε κανένας άλλος λόγος παρά μόνο να προλάβουν το πλοίο της επιστροφής (δεν υπήρχαν κάρτες επεισόδια κλπ και προηγείτο στο σκορ με 2-0 τέρματα), καθώς και το αίτημα του ΑΜΕΣ Νηρέα.

Ας σημειωθεί ότι εάν παρέμενε η ομάδα να τελειώσει ο αγώνας δεν θα προλάβαιναν να επιστρέψουν στην Νάξο με το B.S. DELOS και θα ήταν υποχρεωμένοι να φθάσουν στο Φιλώτι περί την 01.00 πρωινή ώρα με ότι συνεπάγεται για παιδιά μικρής ηλικίας.

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares