Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2011 09:46

Αλλαγή ηγεσίας στην ΕΠΣ Κυκλάδων. Ψηφοδέλτιο από τον Χρ. Καφτηράνη

eps_sigalas

Το sportcyclades.gr δημοσιεύει τον τίτλο και την επιστολή που έλαβε από τον Δημήτρη Μπαλέγρη και μιλάει για αλλαγή ηγεσίας στην ΕΠΣ Κυκλάδων.

Η πολύχρονη παραμονή του κ. Γ. Σιγάλα στη θέση του προέδρου της ΕΠΣ Κυκλάδων φαίνεται ότι παίρνει τέλος το επόμενο Σάββατο 17 Δεκεμβρίου που θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές της Ένωσης.

{div float:left}{/div}Οι εκλογές παρόλο που ανακοινώθηκαν ξαφνικά από την ΕΠΣΚ φαίνεται ότι δεν έκαμψαν τη διάθεση των ποδοσφαιρικών σωματείων των Κυκλάδων που ζητούν αλλαγή στα διοικητικά. Όλα σχεδόν τα σωματεία των Κυκλάδων θεωρούν ότι ο σημερινός πρόεδρος της ΕΠΣΚ κ. Γ. Σιγάλας δεν διεκδίκησε τα δικαιώματα των ομάδων από τα όργανα της πολιτείας με τον τρόπο που έπρεπε.

Αποτέλεσμα είχαμε το ποδόσφαιρο στις Κυκλάδες να αιμορραγεί και οι οικονομικές δυσκολίες να απειλούν ακόμα και τη συνέχιση του πρωταθλήματος. Ενός πρωταθλήματος (που με ευθύνη της ΕΠΣΚ) κατάφερε να είναι το δαπανηρότερο (για τις ομάδες) σε όλες τις ποδοσφαιρικές ενώσεις της χώρας. Ακόμα, δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι ικανοί ποδοσφαιρικοί παράγοντες των Κυκλάδων ήρθαν σε σύγκρουση με το σημερινό πρόεδρο της ΕΠΣΚ κ. Σιγάλα με αποτέλεσμα η ένωση μας λίγες μέρες μετά τις προηγούμενες εκλογές της να έχει φυγή παραγόντων...{div float:right}{/div}

Όλα αυτά σε λίγες μέρες θα αποτελούν παρελθόν, καθώς, με πρωτοβουλία του κ. Χρήστου Καφτηράνη σχηματίζεται ανεξάρτητος συνδυασμός προκειμένου να διεκδικήσει τις εκλογές της ΕΠΣΚ που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στις 5 το απόγευμα στα γραφεία της ένωσης.

Σ' αυτό τον συνδυασμό θα μετέχουν και παράγοντες από την Πάρο και έτσι το νησί μας δεν θα είναι πια παρατηρητής των γεγονότων στην ΕΠΣΚ, αλλά θα μπορεί να παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις στο Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο.

kaftiranis

Σύμφωνα με πληροφορίες του «F» από τη Σύρο, θεωρείται πολύ δύσκολο να σχηματιστεί συνδυασμός από τον κ. Γ. Σιγάλα, αφού μέχρι και χθες το βράδυ δεν μπορούσε να συγκεντρώσει περισσότερους από 5-6 υποψήφιους για να συμμετέχουν στις εκλογές. Έστω και την ύστατη στιγμή δεν είναι κακό εκ μέρους του κ. Σιγάλα να δηλώσει ότι δεν θα μετέχει στις εκλογές της ΕΠΣΚ και όλες οι υγιείς ποδοσφαιρικές δυνάμεις να ενωθούν στο ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο υπό τον κ. Χρ. Καφτηράνη.{div float:right}{/div}

Υ.Γ. Θα μπορούσαμε να γράψουμε πολλά για τις ανύπαρκτες επιδοτήσεις των ομάδων μας, για τα υπέρογκα ποσά που πληρώνουν για τις διαιτησίες των αγώνων, για τις πληρωμές σε «τρίτους» για κάθε αγώνα (π.χ. γιατρούς), για τις μετακινήσεις τους και τις ανύπαρκτες εκπτώσεις κλπ. Θα μπορούσαμε επίσης, να γράψουμε πολλά, και για τα τεράστια ποσά που ζητά κάθε εβδομάδα η ΕΠΣΚ από τα σωματεία για πταίσματα στα οποία θεωρεί ότι υποπίπτουν. Πράγματα δηλαδή χιλιοειπωμένα. Θεωρούμε ότι η υπερηφάνεια όλων που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο στις Κυκλάδες δεν το επιτρέπει. Για όλους τους παραπάνω λόγους πιστεύουμε ότι έφθασε η ώρα της αποχώρησης του κ. Σιγάλα.

Του Δημήτρη Μπελέγρη

Οι αρχισυντάκτες και η ομάδα σύνταξης του sportcyclades.gr δεν έχουν καμία σχέση με την σύνταξη της επιστολής αυτής. Θα πρέπει όμως να πούμε ότι είμαστε ανοιχτοί στην δημοσίευση οποιασδήποτε επιστολής μας αποσταλεί, φτάνει να είναι ενυπόγραφη και να μην θίγει υπολήψεις και προσωπικότητες.

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares