Παρασκευή, 09 Μαρτίου 2012 17:16

3-0 α.α., μετά από 20 χρόνια! (Δελτίο Τύπου)

asteras-marmaron-1991

Από το 1992 είχε ο Αστέρας Μαρμάρων να παραιτηθεί από αγώνα!.

Ήταν πριν 20 χρόνια, το 1992 όταν μερικές ώρες πριν αναχωρήσει η ομάδα των Μαρμάρων για Σαντορίνη, έφτασε σαν κεραυνός εν αιθρία η είδηση του θανάτου του 18χρονο Προκόπη Πετρόπουλου από αυτοκινητιστικό δυστύχημα. William Hill Sports

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, (διακρίνετε στους όρθιους ποδοσφαιριστές, 1ος από δεξιά) εκείνη την χρονιά, ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του και από τους πρώτους στην κατηγορία.

Πέρασαν από τότε 20 χρόνια και κατά διαβολική σύμπτωση: α) ο Αστέρας δεν θα ταξιδέψει πάλι στην Σαντορίνη για να αντιμετωπίσει την ομάδα του Πύργου β) και τότε η ομάδα της Πάρου ήταν στις πρώτες θέσεις διεκδικώντας το πρωτάθλημα, και γ) όπως και τότε έτσι και τώρα το πρωτάθλημα είναι στην τελική του ευθεία.

Τώρα, όσον αφορά τον αγώνα με τον Πύργο, όλοι στην ομάδα του Αστέρα νιώθουν μια απογοήτευση μετά το άτυχο αποτέλεσμα με την Τραγαία αλλά και μεγάλο θυμό και δυσαρέσκεια με τον τρόπο που ήρθε αυτή η ήττα.

Ήταν ήδη γνωστό σε εμάς, από την Δευτέρα ότι, ως ένδειξη διαμαρτυρίας, ο Αστέρας θα παραιτούταν από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Αυτό δεν άργησε να γίνει και με τον πιο επίσημο τρόπο αφού πριν λίγο λάβαμε την πιο κάτω ανακοίνωση από την διοίκηση των Μαρμάρων.

Δελτίο Τύπου

Το διοικητικό συμβούλιο του Μ.Ε.Α.Σ. Αστέρας Μαρμάρων Πάρου, Θέλει να ζητήσει δημόσια συγνώμη από την διοίκηση, τους παίκτες και τους φίλους του Α.Ο. Πύργου γιατί σαν ένδειξη διαμαρτυρίας δεν θα ταξιδέψουμε για να αγωνιστούμε στο προγραμματισμένο μεταξύ μας παιχνίδι του Σαββάτου 10 Μαρτίου 2012.

Το ΔΣ

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares