Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2022 10:22

Συνάντηση Βρούτση - Φρέρη με ελπιδοφόρα μηνύματα για τα σωματεία που δεν έχουν εγγραφεί στο μητρώο

Με θέρμη έχει ενσκήψει πάνω από το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα Κυκλαδίτικα σωματεία σχετικά με την εγγραφή τους στο μητρώο ο Βουλευτής Κυκλάδων κ. Ιωάννης Βρούτσης.

Η τηλεφωνική επαφή που είχε με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Ειρηναίο Φρέρη την προηγούμενη εβδομάδα φαίνεται ότι άνοιξε μία σειρά ενεργειών με σκοπό να βρεθεί λύση για τα σωματεία που δεν έχουν καταφέρει να εγγραφούν.

Μάλιστα, πριν λίγο Βρούτσης και Φρέρης συναντήθηκαν στα γραφεία της ΕΠΣ Κυκλάδων, όπου ο Βουλευτής ενημερώθηκε πλήρως από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Κυκλάδων, δίνοντας την υπόσχεση ότι θα κάνει ότι μπορεί για να βρεθεί λύση στο θέμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και δεν περιορίστηκε μόνο στην ενημέρωση για το μητρώο, αλλά και στις δραστηριότητες της ΕΠΣ Κυκλάδων και των σωματείων της δύναμης της. Μάλιστα, ο κ. Φρέρης έκανε μία μίνι περιήγηση στα social media για να δείξει στον υπουργό την κινητικότητα που υπάρχει.

Αμέσως μετά την συνάντηση, ο Βουλευτής και πρώην Υπουργός έκανε την ακόλουθη ανάρτηση:

Στα γραφεία του Ε.Π.Σ. Κυκλάδων στη Σύρο με τον πρόεδρο Φρέρη Ειρηναίο.

Στηρίζουμε τα συνολικά 25 σωματεία ποδοσφαίρου Κυκλάδων αναγνωρίζοντας και τις αντίξοες συνθήκες λόγω νησιωτικότητας αλλά και την τεράστια συμβολή τους στην αθλητική παιδεία στα νησιά μας!

Προσπαθούμε για την ένταξη στο μητρώο και των υπολοίπων 8 σωματείων και την διεξαγωγή των αγώνων κανονικά με όλα τα νησιά μας

 

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares