Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2023 17:39

Με αέρα ανανέωσης και πολλά νέα πρόσωπα υποψηφίους στις 31/3 οι εκλογές της ΕΠΣ Κυκλάδων

Στις 31 Μαρτίου στις 16:30 στα γραφεία της ΕΠΣ Κυκλάδων θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου της ένωσης.

Μέχρι σήμερα δεν έχει εκδηλωθεί κάποιο ενδιαφέρον από άλλο συνδυασμό, ενώ από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων φαίνεται ότι έχει ήδη κάνει τις επαφές του και θα διευρύνει σε μεγάλο βαθμό τη σύσταση της νέας διοίκησης, έχοντας μαζί του υποψηφίους, γνώστες του ποδοσφαίρου και αναγνωρισμένους παράγοντες από τα περισσότερα νησιά των Κυκλάδων.

Σε επικοινωνία που είχαμε, τόνισε αισιόδοξος για τη νέα τετραετία, όπου όπως τόνισε θα υπάρξει ανανέωση στο ΔΣ, που ισούται με πολυφωνία στο διοικητικό σχήμα της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Μάλιστα, απαντώντας σε ερώτηση μας, αποκάλυψε πολλά νέα ονόματα στο ψηφοδέλτιο του, με πολλά από αυτά να βρίσκονται εκτός Σύρου.

Αναλυτικά τα ονόματα που μας αποκάλυψε ο κ. Φρέρης: Νίκος Κατσάνης, Γιώργος Λαρεντζάκης, Μιχάλης Βαμβακάρης, Γιάννης Μήλας, Γιώργος Παρούσης, Αντώνης Φωτεινός, Μάριος Γαλανός, Χάρης Σαρρής και Κώστας Παπασταμάτης, είναι κάποιοι από αυτούς που θα συμμετάσχουν στο ψηφοδέλτιο εκτός Σύρου, ενώ από το νησί της Σύρου, εκτός του επικεφαλής Ειρηναίου Φρέρη θα δούμε υποψηφίους τους: Νίκο Λουκή, Παναγιώτη Κουλουμπή, Μαρία Μυτάκη, Παναγιώτη Ευθυμίου, Λεονάρδου  Χαλαβαζή, Γιάννη Δαλέζιου, Γιάννη Ζαχαρίου και Πέτρου Ραουζαίου.

Όπως είπε ο κ. Φρέρης σκοπεύει να κάνει προτάσεις να συμμετάσχουν ως υποψήφιοι σε ανθρώπους, όπως ο Αντώνης Κουσαθανάς προκειμένου να διευρυνθεί ακόμη περισσότερο η συμμετοχή, αφού όλοι αυτοί οι υποψήφιου ανεξαρτήτως αν θα εκλεγούν αναμένεται να απαρτίσουν τις επιτροπές της ΕΠΣ Κυκλάδων που θα συσταθούν μετά τις εκλογές. 

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Κυκλάδων για τις εκλογές:

Το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων σας γνωστοποιεί ότι με την υπ’ αριθμ. 1/26-1-2023 απόφαση του και βάσει του Καταστατικού της ΕΠΣΚ και της Γενικής Συνέλευσης της 26/6/2022, την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023 και ώρα 16.30 θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της, Ποσειδωνίας 1 (γήπεδο Ερμούπολης) Σύρος, Ειδική Εκλογική Γενική Συνέλευση, με θέμα την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Όποιος ή όποιοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στις εκλογές, μπορούν να το κάνουν καταθέτοντας αίτηση στη Γραμματεία, μεμονωμένα ή σε συνδυασμό, μέχρι την 23 Μαρτίου 2023 και ώρα 14.00, δηλαδή οκτώ τουλάχιστον ημέρες πριν την συνερχόμενη για την εκλογή Διοίκησης Γενική Συνέλευση.

Οι αιτήσεις πρέπει να συνοδεύονται με τα προβλεπόμενα από το Καταστατικό δικαιολογητικά (Ποινικό μητρώο, βεβαίωση σωματείου στο οποίο είναι μέλος ο ενδιαφερόμενος και Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986)

Οι μεμονωμένες αιτήσεις γίνονται δεκτές μόνο όταν δεν κατατεθεί συνδυασμός.

Για περισσότερες πληροφορίες στη Γραμματεία της Ένωσης τηλ. 22810-82888, εργάσιμες ημέρες από ώρα 09.00 έως 14.00 και στο καταστατικό της Ένωσης μας που είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα μας www.epskyklades.gr (Εντυπα).

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares