Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2023 14:27

ΕΠΣ Κυκλάδων: Κάλεσμα στο final-4 για να τιμήσουμε τον ''Ήρωα της ζωής'' Γιάννη Παπαστεφανάκη

Σε γιορτινό κλίμα θα πραγματοποιηθεί και το τελευταίο final-4 της φετινής χρονιάς που θα διεξαχθεί το σαββατοκύριακο 17 και 18 Ιουνίου στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων, την Ερμούπολη.

Με επίτιμους καλεσμένους τον μικρό Γιάννη Παπαστεφανάκη και πολλές άλλες εκπλήξεις το συγκεκριμένο final-4 θα έρθει ως συνέχεια των όσων ζήσαμε στο Κ12 της Άνδρου και στο Κ16 της Μυκόνου, επιβεβαιώνοντας έτσι ότι το αναπτυξιακό ποδόσφαιρο στις Κυκλάδες κινείται σε ''άλλο επίπεδο''.

Η ΕΠΣ Κυκλάδων, με ανακοίνωση της καλεί τον κόσμο μα δώσει το παρών και ειδικά στον τελικό, όπου θα πραγματοποιηθεί και η βράβευση στον ''Ήρωα της ζωής'', Γιάννη Παπαστεφανάκη.

Η πρόσκληση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κυκλάδων σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας τον Τελικό ποδοσφαιρικό αγώνα Πρωταθλήματος Υποδομής Κ-14 «ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΕ», περιόδου 2022-2023, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 18 Ιουνίου 2023 και ώρα 18.00, στο Δημοτικό γήπεδο Ερμούπολης- Ε.Π.Σ. Κυκλάδων.
Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί με την οικογένεια του και θα τιμηθεί ο «Μικρός Γιάννης» (με προβλήματα αναπηρίας - ΑΜΕΑ), ο φετινός «ήρωας» του Τελικού Κυπέλλου Ελλάδος.

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares