Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2023 16:54

ΕΠΣ Κυκλάδων: Πιστεύουμε στο ΟΝΕΙΡΟ - ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΗΤΕΣ οπως λέει και ο ίδιος ο μικρός Γιαννάκης

Η ΕΠΣ Κυκλάδων αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία την αγάπη και τον σεβασμό της στα παιδιά και στον αγνό καθαρό αθλητισμό.

Του Παναγιώτη Κουλουμπή 

Σε κάθε ευκαιρία αποδίδει και αναγνωρίζει πρόσωπα και ιστορικές στιγμές που παράλληλα με το αγωνιστικό ποδοσφαιρικό σκέλος ταυτίστηκαν με την το ήθος, τον πολιτισμό και την ευρεία ιστορική και καθημερινή κοινωνικότητα του αθλήματος.

Αυτήν την φορά στο πλαίσιο του Final-4 ομάδων Κ14 που θα διεξαχθεί στην Σύρο το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Ιουνίου με πρωτοβουλία του ιδίου του Πρόεδρου της ΕΠΣΚ Renos Freris, προσκαλεί και τιμά τον μικρό φίλο του ΠΑΟΚ, Γιάννη Παπαστεφανάκη ο οποίος το τελευταίο διάστημα έχει δώσει συγκλονιστικά μαθήματα δύναμης, ήθους και ζωής συγκινώντας αλλά και αφυπνίζοντας όλο τον κόσμο.

ΕΠΣ Κυκλάδων: Κάλεσμα στο final-4 για να τιμήσουμε τον ''Ήρωα της ζωής'' Γιάννη Παπαστεφανάκη

Η ΕΠΣ Κυκλάδων έχει ετοιμάσει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις στον μικρό Γιαννάκη

Την Κυριακή 18 Ιουνίου ο Γιαννάκης, με όλη του την οικογένεια θα είναι στην Σύρο, και μαζι του στην Σύρο θα ταξιδέψει το Κύπελλο Ελλάδος.

Την επόμενη ημέρα ο φετινός MVP για το Ελληνικό Ποδόσφαιρο μαζί με τις αποστολές των Ομάδων που συμμετέχουν στο Final 4 θα περιηγηθεί και θα ξεναγηθεί στην Ερμούπολη αλλά και θα μάθει μερικές πολύ σπουδαίες ιστορικές στιγμές που συνδέουν εκείνον, την γενέτειρα του και την Σύρο.

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ

Γιατί το Ποδόσφαιρο πρώτα από όλα είναι και πρέπει να μείνει ένα διδακτικό κοινωνικό άθλημα κοντά στα παιδιά και τον αγνό και αληθινό πολιτισμό.

Στην Ενωση Ποδοσφαιρικων Σωματειων Κυκλάδων πιστεύουμε στο ΟΝΕΙΡΟ και ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΗΤΕΣ οπως λέει και ο ίδιος ο μικρός Γιαννάκης

Με σεβασμό στα τραγικά συμβάντα οι εκδηλώσεις του f4 της Κ14 (το πρόγραμμα)

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares