Τρίτη, 04 Ιουλίου 2023 10:13

Σε μία κατηγορία το πρωτάθλημα και με κοινά αιτήματα για ενισχύσεις μετακινήσεων και final-4

Με μεγάλη συμμετοχή και μέσα σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε στο νησί της Πάρου την Κυριακή 2 Ιουλίου η Ετήσια Γενική συνέλευση της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Εκπρόσωποι όλων των ομάδων έδωσαν το παρών, όπου συζητήθηκαν πολλά θέματα που αφορούν το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο. Κατά την διάρκεια της συνέλευσης, έγινε ο Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός της σεζόν που ολοκληρώθηκε, ενώ οι ομάδες μετέφεραν τις προτάσεις τους για τη νέα σεζόν.

Εκτός από τις απόψεις που ανταλλάχθηκαν, λήφθηκαν και αποφάσεις, όπως στο να επιστρέψει το πρωτάθλημα από τη σεζόν (2023-2024) σε μια κατηγορία, με 2 ή 3 ομίλους οι οποίοι θα καταρτιστούν με γεωγραφικά κριτήρια.

Μετά από παρέμβαση του προέδρου του Πανναξιακού Γιάννη Πολυχρονάκου και την πρόταση του ώστε να συνταχθεί από κοινού ένα αίτημα για την οικονομική ενίσχυση των σωματείων, μέσω της δωρεάν μετακίνησης τους από νησί σε νησί. Η πρόταση του κ. Πολυχρονάκου βρήκε σύμφωνα όλα τα σωματεία, ενώ όπως είπε ο πρόεδρος κ. Φρέρης ήταν μέσα στα θέματα που θα συζητούνταν. 

Ο κ. Φρέρης επίσης πρότεινε να αποσταλεί ένα κοινό έγγραφο προς την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου Προκειμένου να στηρίξει οικονομικά τα final-4 των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων. Όπως χαρακτηριστικά είπε το κόστος είναι μεγάλο και αν η περιφέρεια δεν στηρίξει την προσπάθεια, τότε οι τελικές φάσεις θα πάψουν να διεξάγονται σε μορφή final-4.

Δείτε το βίντεο και φωτογραφίες από τη Γενική Συνέλευση:

 

 

Δημοσιεύτηκε από sportcyclades στις Δευτέρα, 3 Ιουλίου 2023

 

 

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares