Κυριακή, 07 Δεκεμβρίου 2014 18:33

Πρόκριση με στυλ. Νηρέας - Πανναξιακός 2-5

Με μία επιβλητική εμφάνιση στα Μάρμαρα, ο Πανναξιακός ξεπέρασε το εμπόδιο του Νηρέα και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του θεσμού.

Η φιλότιμη προσπάθεια των γηπεδούχων, δεν έθεσε ποτέ σε αμφιβολία την αγωνιστική ανωτερότητα των φιλοξενουμένων, ανωτερότητα που σε κάποιους τομείς ήταν καταφανής.

Η ομαδικότητα, η τεχνική κατάρτιση και κυρίως η ταχύτητα ήσαν τα στοιχεία που έκαναν εύκολη την επικράτηση των μπλε.

ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ο Πανναξιακός ξεκίνησε συγκρατημένα, σιγά, σιγά επέβαλλε τον ρυθμό του και έδειξε ότι αυτός θα είναι το αφεντικό στο ματς.

Με λυμένα τα προβλήματα στο δημιουργικό κομμάτι, παρά την σφικτή διάταξη του Μιχάλη Παπαδάκη, είχε στιγμές που απείλησε με σουτ που κατέληξαν λίγο άουτ των Κούτρου, Λίκα και Κατσούδη, ενώ μία κεφαλιά του Κούτρου σε σέντρα του Κωτσαρή αστόχησε.

Ο Νηρέας είχε απελπιστικά μόνο του τον Κασκούτη, που ωστόσο στο 18' από σέντρα του Χασάνι είχε μία καλή τελική προσπάθεια.

Και ήταν μόνος γιατί οι μέσοι του Νηρέα είχαν πολλή δουλειά ανασταλτικά, καθώς οι πλάγιοι μπακ Καρελέμογλου και κυρίως ο Κωτσαρής έπαιρναν συχνά επιθετικές πρωτοβουλίες και η κινητικότητα του Κατσούδα τους υποχρέωνε να βοηθούν συνεχώς την άμυνα.

Στο 22' ο Κωτσαρής βρέθηκε πλάγια στην περιοχή και βρήκε με ακρίβεια στο δεύτερο δοκάρι τον Ευριπιώτη, που με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Ακολούθησε ένα πεντάλεπτο φωτιά με ευκαιρία του Ευριπιώτη από κάθετη του Κατσούδα στο 32', διαμαρτυρίες για πέναλτι του Ζουμή στον Λίκα και το 0-2 στο 35', από πανέμορφη κίνηση και τελείωμα του Κούτρου αφού συνεργάστηκε με τον Κατσούδα, στο πιο όμορφο γκολ της συνάντησης.

Στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου ο Κασκούτης εκμεταλλεύτηκε μία γενική αδράνεια της άμυνας για να μειώσει και να δώσει ελπίδα στην ομάδα του.

nireas-pannaxiakos-12-2014-2

ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΣΤΟ Β ΜΕΡΟΣ

Το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ήταν χορταστικό και το μόνο διάστημα πο οι αντίπαλοι φάνηκαν ανταγωνιστικοί.

Ο Νηρέας μπήκε φουριόζος και δύο φορές στο 46' και 49' χρειάστηκε η ετοιμότητα του Τσουκαλά για αποτραπεί η ισοφάριση.

Πρώτα έσωσε ενστικτωδώς το πλάγιο σουτ από κοντά του Κασκούτη και μετά έβγαλε στη γωνία του το δυνατό φάουλ του Κορτιάνου.

Όμως οι δύο απανωτές αυτές φάσεις ξύπνησαν τους παίκτες του Πανναξιακού,με αποτέλεσμα και αφού χάθηκαν ευκαιρίες στο 52' ο Ευριπιώτης έκανε το 1-3 με κοντινό πλασέ.

Οι ρυθμοί κρατήθηκαν ψηλά οι Ναξιώτες συνέχισαν να χάνουν ευκαιρίες, σε μερικές δε από αυτές δόθηκε η δυνατότητα στον νεαρό τερματοφύλακα του Νηρέα Δ. Ρούσσο να δείξει τα προσόντα του.

Στο 69' ο Κούτρος πάλι με σουτ έκανε το 1-4 και στο 77' μετά το μοναδικό σοβαρό λάθος του νεαρού γκολκίπερ ο Λίκα χρίστηκε και αυτός σκόρερ κάνοντας το 1-5.

Το τελικό σκορ έκλεισε με τον Κασκούτη να εκτελεί πέναλτι, ο Τσουκαλάς απέκρουσε η μπάλα πήγε στο δοκάρι για να την ξαναβρεί ο Κασκούτης και να κλείσει το σκορ.

Ο διαιτητής σφύριξε το πέναλτι καθώς είδε ανατροπή την επέμβαση του Κωτσαρή πάνω στο σκόρερ.

Βέβαια μας έμεινε η απορία γιατί δεν έδειξε την κόκκινη κάρτα, αφού ο επιθετικός ήταν σε προφανή θέση για γκολ.

Μάλιστα δεν έδειξε ούτε κίτρινη για λόγους που κανείς δεν κατάλαβε.

Γενικά το διαιτητικό τρίο των κ.κ Μενδρινού, Αγγέλου, Μουτάφη δεν ήταν στα καλύτερα του και ευτυχώς που το παιχνίδι δεν έκρυβε παγίδες και κρίθηκε νωρίς.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΝΗΡΕΑΣ: (Παπαδάκης Μ.), Ρούσσος Δ. 7, Ζενέλι 6, Ζουμής 5 [46'Φραγκογούλας 6.5], Σκεπαρνιάς 6.5, Χατζία 7, Χασάνι 6, Κορτιάνος 6.5 [83'Τσιγώνιας], Κασκούτης 7, Ρούσσος Π. 6.5, Μπαρμπαρίγος 6, Τριπολιτσιώτης Π. 6 [38'λ.τ Τσενάι 6]

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ: (Προμπονάς), Τσουκαλάς 7, Καρελέμογλου 7, Κωτσαρής 7.5 [83' Βαλλέτας], Παπανικολάου 7, Γαλάνης 7 [85'Σφυρόερας], Κουφόπουλος 7, Σέμε 7.5, Ευριπιώτης 7.5, Λίκα 7, Κατσούδας 8, Κούτρος 8 [88'Ανεβλαβής Π.]

Δείτε εδώ... περισσότερες φώτος.

nireas-pannaxiakos-12-2014-3

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Pre Game Νηρέας - Πανναξιακός Νηρέας-Πανναξιακός [vid] »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares