Σάββατο, 17 Ιανουαρίου 2015 23:50

Πανν-ΑΞΙΑ-κος στον τελικό!

Στο μεγάλο Κυκλαδίτικο ντέρμπι Κυπέλλου που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημοτικό γήπεδο Καμαρίου ο Πανναξιακός πήρε μια πανάξια πρόκριση απέναντι στον Πανθηραϊκό και θα δώσει το παρόν στον τελικό του θεσμού κόντρα στον Πάγο που ήταν ο νικητής του άλλου ζευγαριού.

Τα 120 λεπτά του κανονικού αγώνα και της παράτασης δεν ήταν αρκετά να βγάλουν νικητή από το μεγάλο ημιτελικό με τις δύο ομάδες να λύνουν τελικά τις διαφορές τους από την άσπρη βούλα, όπου μετά από 16 εκτελέσει πέναλτι νικητής βγήκε ο Πανναξιακός με 3-4.

1ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Πανναξιακό να χει την κατοχή  με την πρώτη κλασσική ευκαιρία όμως να ανήκει στον Πανθηραϊκό στο 10' ύστερα από στημένο του Κοζανίδη ο Πέκα έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να φεύγει λίγο πάνω απ' την εστία. Επόμενη φάση στο 25' αυτή τη φορά ο Πανναξιακός  απείλησε με δυνατό σουτ του Χαμηλοθώρη το οποίο όμως δεν βρήκε εστία. Στο 32' απίθανη εκτέλεση φάουλ του Κωτσαρή στο παραθυράκι της εστίας με τον Λυγνό να εκτινάσσεται και να διώχνει σε κόρνερ. Στο 45' άλλη μια καλή εκτέλεση φάουλ αυτή τη φορά από τον Κοζανίδη με τον Τσουκαλά να μπλοκάρει.

2ο  ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στην επανάληψη ο Πανθηραϊκός μπήκε πολύ δυνατά έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 46' γύρισμα στην περιοχή ο  Κωλέτσης μπαίνει στην πορεία της μπάλας όμως δεν καταφέρνει να τη στείλει στα δίχτυα.

Στο 48' πολύ ωραία ενέργεια από τον Κωλέτση γυρνάει στον Ζώνα εκείνος όμως καθυστερεί και δεν προλαβαίνει να σουτάρει.

Φτάνουμε στο 73ο λεπτό όπου ο Πανναξιακός χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο παιχνίδι να σκοράρει όταν απο κοντά ο Ευριπιώτης ύστερα από σέντρα-διαβήτη στη μικρή περιοχή πλασάρει στην κίνηση με τον Λυγνό εξουδετερωμένο όμως η μπάλα περνάει λίγο άουτ.

Στο 85' σλάλομ του Κατσούδα έξω από την περιοχή το σουτ όμως που επιχειρεί περνάει έξω από την εστία και στην τελευταία φάση του αγώνα ο

Μηνδρινός εξαπολύει ένα πολύ δυνατό σουτ όμως η μπάλα περνάει λίγο άουτ.

ΠΑΡΑΤΑΣΗ

Στο πρώτο ημίχρονο της παράτασης ο Πανθηραϊκός έχασε δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες με τη μία κεφαλιά να βρίσκει στο δοκάρι και αουτ και η δεύτερη με κεφαλιά πάλι από το Ζώνα ο Τσουκάλας έκανε την επέμβαση του αγώνα διώχνοντας στην γωνία του.

Στη συγκεκριμένη φάση τραυματίστηκε ο τερματοφύλακας του Πανναξιακού χτυπώντας στο δοκάρι της εστίας στην κατάληξη της  προσπάθειας του. 

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν υπήρξε κάτι αξιόλογο με τον Πανθηραϊκό να έχει την κατοχή χωρίς όμως κάποια ουσιαστική ευκαιρία.

MVP

Όσο και αν φαίνεται περίεργο ο τίτλος αυτός ανήκει στους δύο τερματοφύλακες λόγο της τρομερής απόδοσης που είχαν στη διαδικασία των πέναλτι όσο και κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Τσουκαλά να ξεπερνάει στο νήμα τον Λυγνό εξ αιτίας της απίστευτης απόκρουσης που έκανε στο πρώτο ημίχρονο της παράτασης στην κεφαλιά του Ζώνα.

Πέναλτι

Μοιραία λοιπόν ο αγώνας οδηγήθηκε στα πέναλτι με την ομάδα της Νάξου να παίρνει τη νίκη με 3-4 ύστερα από 16! Συνολικά εκτελέσεις των παικτών και των δύο ομάδων. Πάμε όμως να δούμε τα πέναλτι όπως εκτελέστηκαν κατά σειρά:

1)Πανθηραϊκός: Κοζανίδης - ΓΚΟΛ (1-0) - Πανναξιακός: Κότσαρης - ΓΚΟΛ (1-1)

2)Πανθηραϊκός: Λυγνός - ΓΚΟΛ (2-1) - Πανναξιακός: Γαλάνης - ΓΚΟΛ(2-2)

3)Πανθηραϊκός: Μηνδρινός - ΔΟΚΑΡΙ (2-2) - Πανναξιακός: Κατσούδας - ΓΚΟΛ (2-3)

4) Πανθηραϊκός: Κολιούσης - ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ Τσουκαλά (2-3) - Πανναξιακός: Βαθρακοκοίλης - ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ Λυγνού (2-3)

5) Πανθηραϊκός: Lluka - ΓΚΟΛ (3-3) - Πανναξιακός: Κούτρος - ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ Λυγνού (3-3)

6)Πανθηραϊκός: Ζώνας - ΑΟΥΤ (3-3) - Πανναξιακός: Κατσάνης - ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ Λυγνού (3-3)

7) Πανθηραϊκός: Τζωρμπατζάκης - ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ Τσουκαλά (3-3) - Πανναξιακός: Χαμηλοθώρης - ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ Λυγνού (3-3)

8) Πανθηραϊκός: Κωλέτσης - ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ Τσουκαλά (3-3) - Πανναξιακός: Καρελέμογλου - ΓΚΟΛ (3-4)

Παρατράγουδο

Αν και όλα πήγαιναν κατ ευχή στις εξέδρες του γηπέδου, όπου βρέθηκαν και περίπου 20 φίλοι του Πανναξιακού, δυστυχώς αυτό δεν κράτησε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης. Αφού στο γήπεδο είχε αυξηθεί ο κόσμος λόγω του τέλους του αγώνα βόλεϊ (ΑΟ Θήρας – ΑΕΚ) και λίγο μετά τη λήξη της παράτασης οι φίλαθλοι του Πανναξιακού μετακινήθηκαν στην εξέδρα για να φτάσουν γρηγορότερα στο πλοίο της επιστροφής. Εκεί ανταλλάχτηκαν κάποιες κουβέντες και είχαμε τον τραυματισμό ενός φίλαθλου του Πανναξιακού. Άμεσα η διοίκηση του Πανθηραϊκού φρόντισε ώστε να του παρασχεθούν άμεσα οι πρώτες βοήθειες και να μεταφερθεί στην σύγχρονη ιδιωτική κλινική του Κεντρικού Πολυιατρείου Σαντορίνης για να λάβει την απαραίτητη ιατρική φροντίδα. Ο φίλαθλος είναι πλέον καλά στην υγεία του και ο ίδιος όπως και οι δύο συνοδοί του φιλοξενούνται από την διοίκηση του Πανθηραϊκού σε ξενοδοχείο.

Διαιτητικό τρίο ήταν οι: Βακόνδιος, Ρούσσος και Βάιλας.

Συνθέσεις:

Πανθηραϊκός (Κωνσταντόπουλος): Λυγνός, Τζωρμπατζάκης, Πέκα, Κολιούσης, Κωνσταντίνου (69΄Παναγιωτίδης), Φύτρος (111΄Δαμίγος), Lluka, Μηνδρινός, Κωλέτσης, Κοζανίδης, Ζώνας. 

Αναπληρωματικοί: Ξαγοράρης, Λύκος, Κελίδης, Βρενάγκρ, Νομικός.

Πανναξιακός (Προμπονάς) : Τσουκαλάς, Καρελέμογλου, Κωτσαρής, Παπανικολάου, Κατσάνης, Χαμηλοθώρης, Ευριπιώτης (116΄Βαθρακοκοίλης), Σέμε, Γαλάνης, Κούτρος, Κατσούδας

Αναπληρωματικοί: Ανεβλάβης, Λεγάκης, Σφυροέρας, Ανεβλάβης, Κεραμιώτης, Ντάσιος.

Ρεπορτάζ: Νίκος Ρούσσος. Ανταπόκριση: Μπάμπης Καμπουράκης

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares