Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2015 08:04

Παράπονα η Σίφνος.

Με ανάρτηση της στο site του συλλόγου, ο Πανσιφναϊκός διατυπώνει πολλά παράπονα για την τριάδα των Συριανών διαιτητών...,

τόσο για τις διαιτητικές αποφάσεις, όσο και για την αντιμετώπιση του προπονητή του Μάκη Φράγκου για το γνωστό θέμα με των επισήμων ταυτοτήτων.

Επισυνάπτοντας και το σχετικό βίντεο του sportcyclades, οι Σιφνιοί στέκονται στο εις βάρος τους πέναλτι και σε άλλες διαιτητικές αβλεψίες, που κατά την γνώμη τους αδικήθηκαν.

H γκρίνια και τα λάθη από τον πρώτο αγώνα της περιόδου δεν είναι καλός οιωνός.

Οι αποδεδειγμένα καλές προθέσεις του κ. Φωτάκογλου και οι δηλώσεις του νέου αρχιδιαιτητή κ. Σουλτάνη για αλλαγές προς το καλύτερο θα πρέπει να πάρουν σάρκα και οστά στην πράξη, γιατί πισωγυρίσματα και λάθη του παρελθόντος μόνο καλό δεν θα κάνουν στο πρωτάθλημα μας, που φέτος έχει τις προδιαγραφές για να μας συναρπάσει.

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει:

''Πολλά παράπονα από τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε από τους διαιτητές έχει η ομάδα του Πανσιφναϊκού. Εκτός από τις διαμαρτυρίες για το πέναλτι που δόθηκε στους φιλοξενούμενους και αυτό που δεν δόθηκε στην επανάληψη στον ΠΑΣ και τις καθυστερήσεις που δεν κρατήθηκαν μετά την αποβολή του παίχτη του Αίαντα, η ομάδα του Πανσιφναϊκού διαμαρτύρεται και για τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε ο προπονητής της ομάδας Κος Μάκης Φράγκος που (επειδή δεν έχει αναγνωρισμένο πτυχίο προπονητή σύμφωνα με τον νέο κανονισμό που έχει τεθεί σε ισχύ από φέτος) αναγκάστηκε να καθίσει μεν στον πάγκο της ομάδας χωρίς όμως να έχει τη δυνατότητα να σηκώνεται και να δίνει οδηγίες στους παίχτες. Ο κος Φράγκος γνωστός για το ήθος του και τον τρόπο που συμπεριφέρεται σε όλους τους φορείς του αθλητισμού και ιδιαίτερα στους διαιτητές (μιας και ο ίδιος έχει περάσει από αυτό το πόστο) δεν νοείται να αντιμετωπίζεται με αυτόν τον τρόπο''.

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares