Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2015 15:18

Εγγλέζικη πρόκριση για τον Καρτεράδο

Σε ένα παιχνίδι με αγγλικό σκορ ο Καρτεράδος επικράτησε 4-3 του ΠΑΣ Νάξου στο Δ.Γ. Φηρών και θα είναι η ομάδα που θα αντιμετωπίσει την Λάβα για την 2η φάση του Κυπέλλου.

PAPADOPOULOSΗ ομάδα της Σαντορίνης κρατούσε το προβάδισμα σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, με τον ΠΑΣ να έχει σε μεγάλη μέρα τον Κατσιούλη, ο ναι μεν πέτυχε τρία τέρματα, αλλά αυτά δε στάθηκαν ικανά να δώσουν την πρόκριση στην ομάδα του.

Τα γκολ των Νομικού (18΄) και Μπινιέρη (30’) για τον Καρτεράδο και το γκολ του Κατσιούλη (26΄) έκριναν το 2-1 του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Σελιστάι στο 53΄, έδωσε προβάδισμα ασφαλείας στους γηπεδούχους, με τον Κατσιούλη να μειώνει στο 60’. Ο Τζούρος στο 73΄έκανε το 4-2, με τον Κατσιούλη να επιμένει στο σκοράρισμα διαμορφώνοντας το τελικό 4-3 στο 77’.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των: Βακόνδιου, Ζώρζου και της κα. Μαργαρίτη.

Συνθέσεις

ΑΟ Καρτεράδος (Τζούρος): Ξαγοράρης Τ., Βαρμάζης, Βλαβιανός (68’ Γεωργιάδης), Κλουβάτος Κ., Φύτρος, Ξαγοράρης Ν., Κλουβάτος Σ. (80’ Πρέκας), Νομικός, Μπινιέρης, Σελιστάι, Τζούρος (84’ Φωτεινός).

ΠΑΣ Νάξου (Μαράκης): Καρανίκας, Γρυλάκης, Μελανίτης (83’ Κακλαμάνος), Ξενάκης, Πιτταράς, Βαγενάς, Καρούσης, Ζάκο, Μπιρης (78’ Σέργης), Φραγκίσκος, Κατσιούλης (79’ Πετρόπουλος).

KARTERADOS PAS KYPELLO 4 3

MAMOYNIA THIRA KOYTI NOMIKOS
THIRA NOMIKOS KAFES THIRA WAVES GALANOS
Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares