Σάββατο, 05 Μαρτίου 2016 11:51

Την Τετάρτη κόντρα στον Ιαλυσό του Αθανασίου ο Πανθηραϊκός

Ο γνωστός σε όλους μας από το πέρασμα του στον Πανναξιακό, Παντελής Αθανασίου θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Πανθηραϊκό στο παιχνίδι της Τετάρτης για το Κύπελλο Ερασιτεχνών που θα γίνει στις 15:30 στο «Οικονομίδιο Στάδιο» του Ιαλυσού.

Μεγάλη η πρόκληση για την Κυκλαδίτικη ομάδα, καθώς θα έρθει αντιμέτωπη με τον Ιαλυσό, μία ομάδα που σύμφωνα με τα πρώτα στατιστικά που συγκεντρώσαμε παραμένει αήττητη στην έδρα της τα τέσσερα τελευταία χρόνια!, ενώ φέτος στον 4ο όμιλο της Γ΄Εθνικής κατέχει την 4η θέση με συντελεστή νικών στην έδρα του 7-2-0.PANNAXIAKOS ATROMHTOS ATHANASIOY FASH

Ο Ροδίτης προπονητής που κάνει το δικό του ξεκίνημα ως προπονητής στις επαγγελματικές κατηγορίες Γιώργος Σάββενας, δεν αποκλείεται να ξεκουράσει παίκτες στο παιχνίδι της Τετάρτης, αφού για την ομάδα του ακολουθεί το δύσκολο παιχνίδι του Σαββάτου με αντίπαλο τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Όσο αφορά τον «δικό μας», τον Παντελή Αθανασίου, ο πρώην παίκτης του Πανναξιακού σε δηλώσει του στο S.C. τόνισε ότι, εφόσον η ομάδα του στέφθηκε κυπελλούχος Δωδεκανήσων, είναι υποχρεωμένη να κάνει μία καλή πορεία, ενώ χαρακτήρισε τον Πανθηραϊκό ως μια πολύ καλή ομάδα με καλούς και γνωστούς παίκτες: «Για εμάς είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα, που έχει στις τάξεις της παίκτες, όπως οι: Μπρέσκα, Βέρμπης και Γουτσούλας. Παρόλα αυτά όμως νομίζω ότι δύσκολα ή εύκολα θα πάρουμε τη νίκη και την πρόκριση. Ίσως στην αρχή της χρονιάς να μην είχαμε θέσει ως στόχο το Κύπελλο Ερασιτεχνών, αλλά ο τίτλος του Κυπελλούχου μας υποχρεώνει ως ομάδα να συνεχίσουμε και να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο στον συγκεκριμένο θεσμό».

Το πρόγραμμα του 9ου ομίλου

Τετάρτη 9/3/2016 15:30

Ιαλυσός – Πανθηραϊκός

Από Κερατσινίου – Ηρακλής Θυμιανών

*Το άλλο ζευγάρι που είναι Πυθαγόρας – Χαλάνδρι ή Ηλικιακός (τελικός ΕΠΣ Αθήνας) είναι στον αέρα λόγω εκκρεμότητας ένστασης που εμποδίζει την διεξαγωγή του τελικού.

FILATHLOI IAL

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares