Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2016 20:05

Πρόκριση με "οδηγό"... τον Σερέπα!‏

Παίζοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, με τον Σερέπα "οδηγό" ο Α.Ο. Μυκόνου πήρε τη πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Κυκλάδων, επικρατώντας με 3-0 της Άνω Μεράς.

Από την πλευρά της η ομάδα του Νίκου Τζιόβα άργησε να "μπει" στο παιχνίδι και πιο συγκεκριμένα στο δεύτερο ημίχρονο δημιούργησε αρκετές  ευκαιρίες για να μειώσει και να αλλάξει τη ροή του ματς. 

Σχόλιο

Όταν στα πρώτα 10 λεπτά έχεις πετύχει δύο γκολ, τότε τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα. Ειδικά όταν έχεις την δυνατότητα να διαχειριστείς το ματς και ο αντίπαλος σου λίγο πριν λήξει το ημίχρονο σημαδεύει δύο φορές το δοκάρι,χάνοντας την ευκαιρία να μπει με διαφορετική ψυχολογία  στην επανάληψη. Κάπως έτσι έχει η ιστορία στο ματς κυπέλλου στη Μύκονο.

Ο Αγώνας

 Η ομάδα του Παχατουρίδη έδειξε από το 1ο λεπτό του αγώνα τι θέλει με ένα πολύ καλό σουτ του Σερέπα. Ο επιθετικός του Α.Ο. Μυκόνου 2 λεπτά αργότερα μετά από ατομική προσπάθεια θα πασάρει στον Πανέτα ο οποίος σε κενή εστία θα κάνει το 1-0 για την ομάδα του.  Στο 10΄ο Σερέπας θα κάνει το 2-0 για την ομάδα, καθώς θα σουτάρει μέσα από τη μεγάλη περιοχή μετά από μια σύγχηση στην άμυνα της Άνω Μεράς.

 Οι παίχτες του Τζιόβα στη συνέχεια θα πιέσουν για να πετύχουν κάποιο γκολ, όμως στο 38'  ακόμα μια ευκαιρία στο 38' για τον ΑΟ Μυκόνου όταν ο Σερέπας βρήκε τον Χιλάι και αυτός πέρασε τον γκολκίπερ αλλά η μπάλα του έφυγε στο κοντρόλ και κατέλειξε άουτ.

 Η Άνω Μερά θα φτάσει πολύ κοντά στο γκολ στο 43΄ καθώς μετά από μια φάση διάρκεια ο Μήτσικας θα σουτάρει όμως η μπάλα θα βρεί στο δοκάρι και θα καταλήξει αουτ. 

 Στην έναρξη του 2ου ημιχρόνου οι Ανωμερίτες θα κάνουν τη πρώτη  να σεντράρει, και τον Θεοχάρη να πιάνει τη κεφαλιά όμως ο τερματοφύλακας του Α.Ο. Μυκόνου θα κάνει μια θεαματική απόκρουση. Στο 57'  αυτή τη φορά ο Μήτσικας θα βρεθεί τετ α τετ με τον Δεληγιώρογλου, ο οποίος όμως θα αποκρούσει το πλάσε του επιθετικού της Άνω Μεράς.

 Μετά από μια πολύ καλή σέντρα του Μήτσικας, ο Κολιόπουλος έκανε το σουτ από καλή θέση όμως η μπάλα κατέληξε άουτ.  Ακόμα ένα δοκάρι για την Άνω Μερά στο 84'  μετά από σουτ του Θεοχάρη. 

 Ο Σερέπας στο 89΄αφού έκλεψε τη μπάλα και βγήκε στην αντεπίθεση και έκανε το 3-0 για την ομάδα του "κλειδώνοντας" έτσι τη νίκη για τον Α.Ο. Μυκόνου.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη της μητέρας του αντιπρόεδρου της Άνω Μεράς κ. Νικολιουδάκη, ενώ το παιχνίδι παρακολούθησε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Ρένος Φρέρης συνοδευόμενος από τον Αρχιδιαιτητή κ. Σουλτάνη.

Διαιτήτευσαν ο Γ. Ζαράνης με βοηθούς τους Ι. Αρμακόλα και Γ. Υφαντίδη. 

 Οι συνθέσεις

 Α.Ο. Μυκόνου (Παχατουρίδης):  Δεληγιώρογλου, Ράγια, Ξένος (80' Μύρτινας), Αργυρίου (60' Τόμπρος), Καρατζάς, Μπάμπακαρ, Αμπαδινής, Παπαδόπουλος, Σερέπας (90' Τριανταφύλις), Ντένιζ, Πανέτας

 Α.Σ. Άνω Μερά (Τζιόβας): Καρανάσος, Κουτσούκος (31΄Θεόχαρης), Κεραμιδάς, Παστελόπουλος, Καρανίκας, Καρίμαλης (31΄Αβράμης), Αραπίτσας, Καρφαρίδας, Μίτσικας, Κολιόπουλος, Κουκάς 

ΑΟ Μυκόνου - ΑΣ Άνω Μεράς [Live Score]

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares