Δευτέρα, 05 Δεκεμβρίου 2016 16:37

Στη «μάχη» του Κυπέλλου αύριο ο Πανθηραϊκός

Μετά το ρεπό του στην πρώτη αγωνιστική του θεσμού ήρθε η ώρα της δράσης και στο Κύπελλο για τον Πανθηραϊκό, ο οποίος στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Γ' Εθνικής υποδέχεται αύριο την Ρόδο.

Στο ματς που θα γίνει αύριο στις 16:30 στο γήπεδο του Πανθηραϊκού, η ομάδα της Σαντορίνης  υποδέχεται την Ρόδο, με την οποία όπως όλοι θυμόμαστε είχε συναντηθεί ξανά στους αγώνες μπαράζ , όπου με τις «ευχές» της διαιτησίας οι φιλοξενούμενοι είχαν κερδίσει 0-2.

Πάντως στον αυριανό αγώνα πιθανολογείται οι δύο προπονητές να χρησιμοποιήσουν αρκετά νέα πρόσωπα, καθώς το βάρος και των δύο ομάδων πέφτει στο πρωτάθλημα.

 «Αρχόντισσα»  της αναμέτρησης θα είναι η κυρία Αντωνίου Ε. από την Ανατολική Αττική με βοηθούς τους Καλλή και Ρούντο του ίδιου συνδέσμου.

Στο μεταξύ ανακοινώθηκαν οι διαιτητές που θα διευθύνουν τους αγώνες της 2ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Γ' Εθνικής, που εκτός του παιχνιδιού της Σαντορίνης θα διεξαχθούν την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου. 

Αναλυτικά:

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου (16:30)

ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΣ ΑΟ – ΡΟΔΟΣ ΑΣ (Δημ. γήπεδο Φηρών Θήρας) ΑΝΤΩΝΙΟΥ Ε. (Ανατ. Αττικής) ΚΑΛΛΗΣ Α. (Ανατ. Αττικής) ΡΟΥΝΤΟΣ Ν. (Ανατ. Αττικής)

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου (16:30)

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΚΗΦΙΣΙΑ (Παγκρήτιο Στάδιο) ΓΙΟΥΜΑΤΖΙΔΗΣ Μ. (Χανίων) ΤΣΙΛΙΚΑΣ Ι. (Χανίων) ΚΑΝΤΑΝΟΛΕΩΝ Α. (Χανίων)

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ - ΠΟΑ (Γήπεδο Ζωγράφου) ΠΟΓΚΑΣ Μ.(ΕΥΒΟΙΑΣ) ΖΕΡΒΑΚΗΣ Γ. (Πειραιά) ΚΟΡΩΝΑΣ Χ. (Πειραιά)

ΆΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ ΑΟ – ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Δημ. γήπεδο Ήφαιστου) ΑΤΣΙΚΝΟΥΔΑΣ Δ. (Δωδεκανήσου) Φαγκρίδας Α. (Πειραιά) Κεφαλιάκος Κ. (Πειραιά)

Η σχετική ανακοίνωση και η αφίσα του Πανθηραϊκού

«Για την 2η φάση του Κυπέλλου της Γ' Εθνικής Κατηγορίας, ο Πανθηραϊκός υποδέχεται τον Α.Σ Ρόδος. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου και ώρα 16:30, στο Δημοτικό Γήπεδο Πανθηραϊκού.

Καλούμε όλο το φίλαθλο κόσμο του νησιού να ενισχύσει με την παρουσία του την προσπάθεια της ομάδας μας και σε αυτή τη δύσκολη αναμέτρηση».

8ukhhhhgf.jpg

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares