Κυριακή, 26 Αυγούστου 2018 15:42

Ιστορική πρόκριση για την Θύελλα Καμαρίου, 2-0 την Κηφισιά

Η σεζόν για τη Θύελλα Καμαρίου ξεκίνησε, όπως ακριβώς ολοκληρώθηκε, δηλαδή με ιδανικό τρόπο.

Το συγκρότημα του Κώστα Μιχάλη μπήκε με το δεξί στις επίσημες υποχρεώσεις του αφού επικράτησε με 2-0 της Κηφισιάς την Κυριακή το μεσημέρι για την α' φάση του Κυπέλλου Ελλάδας εξασφαλίζοντας την -ιστορική- πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Οι Καμαριανοί παρά τις σημαντικές απουσίες των Σεβάι, Αργυρίου και Σιμιτσή, είχαν... διαβάσει άριστα τον αντίπαλο και πήραν αυτό που ήθελαν πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο.

Ο Κώστας Μιχάλης αποφάσισε να παρατάξει την... περσινή ενδεκάδα με μοναδική εξαίρεση τον Μάρκο Φύτρο που πήρε θέση βασικού και πραγματοποίησε σπουδαίο ματς αφού στο α' μέρος ήταν ο κύριος δημιουργός στις επιθέσεις της ομάδας του.  

Θετική ήταν η εμφάνιση του Γιάννη Ζανελάρι που 13' αφότου πέρασε στο παιχνίδι χρίστηκε σκόρερ στο ντεμπούτο του με τη φανέλα των νεοφώτιστων στην Γ' Εθνική.

Με... μαέστρο τον Μάρκο Φύτρο η Θύελλα επέβαλε το ρυθμό της

Μπροστά σε αρκετό κόσμο που βρέθηκε στο Δημοτικό Γήπεδο Καμαρίου, οι παίκτες του Κώστα Μιχάλη ανταποκρίθηκαν στις συνθήκες του αγώνα από τα πρώτα λεπτά αποδεικνύοντας ότι θα επέβαλλαν το ρυθμό τους.

Από την άλλη η Κηφισιά, αποφάσισε να δώσει χώρο στον αντίπαλο με αποτέλεσμα να το.. πληρώσει αφού δέχτηκε αρκετές φορές μπαλιές στην πλάτη των δυο ακραίων μπακ της που δεν ήταν σε καλή ημέρα, με αποτέλεσμα σε μια από αυτές στο α' μέρος να δεχτεί τέρμα και να μείνει πίσω στο σκορ.

Η Θύελλα στο α' μέρος με κοντρόλ παιχνίδι προσπάθησε να... χτίσει από πίσω με τους Ρέτσο και Μαντσούση, και τον Φύτρο που ήταν ο κορυφαίος του αγώνα να περνάει αρκετές φορές διαγώνιες μπαλιές στους Ερρίκο και Μαυρομάτη που ήταν αρκετά επικίνδυνοι.

Στην επανάληψη, όπως ήταν λογικό, η Κηφισιά κυνήγησε την ισοφάριση και κέρδισε μέτρα στο γήπεδο, όμως δεν έγινε απειλητική, με τη Θύελλα να διαχειρίζεται όπως έπρεπε το παιχνίδι αξιοποιώντας τη φαση του 81' όπου με κεφαλιά του Ζανελάρι έκανε το 2-0 και... κλείδωσε το ματς.

ΡΟΗ ΑΓΩΝΑ

Μόλις στο 8' ο Φύτρος εκμεταλλεύτηκε το άσχημο διώξιμο του Καπλάνη και με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα μόλις άουτ.

Στο 16' ο Φύτρος τροφοδότησε με ωραίο τρόπο τον Μαυρομάτη από αριστερά που έκανε το σουτ με τη μπάλα να βρίσκει σε αμυντικό της Κηφισιάς και να καταλήγει στη συνέχεια στο δοκάρι της εστίας του Βαμβακά.

Στο 18' ο Μαυρομάτης επιχείρησε από αριστερά τη σέντρα όμως ο Ερρίκος που... πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας δεν πρόλαβε, με τον Βαμβακά να μπλοκάρει.

Στο 19' η Κηφισιά δημιούργησε υποψία φάσης με τον Γκούμα να μην πιάνει το σουτ όπως θα ήθελε και τη μπάλα να περνάει παράλληλα μετά από γύρισμα του Καπλάνη.

Η πίεση της Θύελλας Καμαρίου απέφερε καρπούς στο 33'. Μετά από εξαιρετική πάσα του Φύτρου στην πλάτη της άμυνας ο Μαυρομάτης έκανε ένα κοντρολ και σούταρε στέλνοντας τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Βαμβακά που δεν μπορούσε να αντιδράσει κάνοντας το 1-0.

Το τέρμα αυτό έδωσε φτερά στους Καμαριανούς που πριν τη λήξη του α' μέρους λίγο έλειψε να κάνουν δυο τα τέρματα τους. Συγκεκριμένα, ο Ερρίκος μετά από πάσα του Φύτρου βρέθηκε μέσα στην περιοχή, και αφού έκανε την προσποίηση, σούταρε με τη μπάλα να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των δικτύων του Βαμβακά.

Το β' ημίχρονο ξεκίνησε με φάση για τη Θύελλα Καμαρίου, όταν ο Ερρίκος βρέθηκε πάλι σε θέση βολής όμως το σουτ που επιχείρησε πέρασε μόλις άουτ από το αριστερό δοκάρι του Βαμβακά.

Στο 58' η Κηφισιά δημιούργησε τη δεύτερη καλή της ευκαιρία όταν το σουτ του Οκσίσογλου πέρασε παράλληλα, όμως ο α' επόπτης υπέδειξε οφσάιντ τον Δημήτρη Βουγιουκλίδη. 

Στο 62' η Κηφισιά βγήκε στην αντεπίθεση όμως το σουτ που επιχείρησε ο Γκούμας έξω από την περιοχή, μετά από πάσα του Ρεντζή, ήταν αδύναμο και ο Ανδριόλας μπλόκαρε χωρίς να ανησυχήσει. 

Στο 66' ο Ανδριόλας έδιωξε με δυσκολία σε κόρνερ το φάουλ του Γκούμα.

Και ενώ η Κηφισιά είχε κερδίσει μέτρα στο γήπεδο η Θύελλα... χτύπησε και κλείδωσε τη νίκη πρόκριση, με τον Ζανελάρι με κεφαλιά μετά από σέντρα του Σπανού να κάνει το 2-0 στο 81'.

Στο 86' η Θύελλα είχε καλή στιγμή με το σουτ του Σόλωνα Φύτρου να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι και να περνάει λίγο έξω από την εστία του Βαμβακά. 

Διαιτητής ήταν ο Φίτσας με βοηθούς τους Καντανολέων και Παύλο (Δυτικής Αττικής).

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ (Κώστας Μιχάλης) Ανδριόλας, Σπανός, Δημητρακόπουλος, Μαντούσης, Ρέτσο,Φίλων, Ερρίκος, Δαβιλάς (59' Γατσέλος), Μαυρομάτης, Φύτρος  Μ. (79' Φύτρος Σ.), Αρβανίτης (68' Ζανελάρι).

ΚΗΦΙΣΙΑ (Ηλίας Καλοπήτας) Βαμβακάς, Έσλερ, Καπλάνης, Τεγούσης, Μεϊμαρογλου, Μιχαηλίδης (46' Τζελι), Πρίτσας (87' Τόσκας), Γκούμας, Οκσίσογλου, Παληαρούτας (30' λ.τρ. Βουγιουκλίδης Δ.), Ρεντζής.

Δείτε το βίντεο με όλο το παιχνίδι:


Highlights και φωτογραφίες από το Θύελλα Καμαρίου - Κηφισιά

 

ENIGMA_1280.jpg

THIRA_EKO_LYGNOS_Makrosteno.jpg

STOP.jpg

NIKI_RESTAURANT.jpg

MURATI.jpg

MARY.jpg

LOCAL.jpg

KTIMA_LINO_1280X120.jpg

HOOK_BAR.jpg

Fz_Beauty_salon_and_Spa.jpg

FOUSTERIS_1280_120.jpg

FOSTIRAS.jpg

DAMASKINOS_1280.jpg

blue_sky.png

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares