Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2011 20:49

ΚΥΠΕΛΛΟ: ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ – ΝΗΡΕΑΣ 0-1 (0-0 κ.δ.)

asteras-nireas-kypello-24-9-2011

Για την πρώτη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Κυκλάδων, ο Αστέρας αντιμετώπισε στο γήπεδό του την ομάδα του Νηρέα.

Αν και ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, είδαμε μαζί με περίπου 250 φίλους του ποδοσφαίρου, ένα αρκετά όμορφο ματς με φάσεις και στις δύο εστίες, στρωτό ποδόσφαιρό και εντυπωσιακές αποκρούσεις από τους δύο τερματοφύλακες, τον Ανδρέα Σερέπα από τους γηπεδούχους και τον Πέτρο Βεντουρή από την ομάδα του Νηρέα.

1ο ημίχρονο

Στο πρώτο μισάωρο του αγώνα, είχαμε αναγνωριστικό παιχνίδι κέντρου, χωρίς καμία αξιόλογη φάση και στις δύο εστίες, όμως η ομάδα του Νηρέα ήταν αυτή που έκανε την πρώτη επικίνδυνη φάση στα καρέ του Αστέρα, όταν ο Κρητικός Δημήτρης πλάσαρε όμορφα αλλά ο Σερέπας μπλόκαρε την μπάλα, 4 λεπτά αργότερα ο αδερφός του Στρατής προσπάθησε να πλασάρει ξανά αλλά και πάλι ο Σερέπας απέκρουσε σωστά. Η ομάδα του Νηρέα συνέχισε να είναι απειλητική και στο 41ο λεπτό ο Μοστράτος με δυνατό σουτ ανάγκασε τον Σερέπα να απέκρουσει εντυπωσιακά σε κόρνερ, ενώ 3 λεπτά αργότερα ο Ρούσσος Μανώλης προσπάθησε να πλασάρει όμως η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.

2ο ημίχρονο

Στο δεύτερο ημίχρονο ο κ. Κένερ προχώρησε σε δύο αλλαγές, αντικαθιστώντας τον Ρούσσο Μπάμπη με τον Χριστόφορο Λευτέρη και τον Σάμιο Νίκο με τον Ρούσσο Πέτρο (λ.τ.). Ο Αστέρας μπήκε καλύτερα και στο 48ο λεπτό έχασε σημαντική ευκαιρία με τον Χριστόφορο Λευτερης και 10 λεπτά αργότερα με τον Χριστόφορο Χρήστο. Ο Νηρέας απάντησε όταν στο 61ο λεπτό το σουτ του Nikolov κατέληξε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Σερέπα. Ο Αστέρας εξακολουθούσε να έχει την ελαφρά υπεροχή και στο 66ο λεπτό ο Βιτζηλαίος έχασε κλασική ευκαιρία όταν μέσα από την μεγάλη περιοχή σούταρε δυνατά όμως η μπάλα τράνταξε το δοκάρι του Βεντουρή, στην επαναφορά της μπάλας, ο Βιτζηλαίος προσπάθησε να σκοράρει όμως ο γκολκίπερ του Νηρέα απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στην συνέχεια ο Νηρέας με τον Nikolov έχασε στο 71ο λεπτό μια πολύ καλή ευκαιρία για να σκοράρει όμως και πάλι ο Σερέπας ήταν στην σωστή θέση αποκρούοντας σε κόρνερ. Στο 76ο λεπτό ο Nikolov που ήταν από τους πιο δραστήριους παίκτες του ματς, σκόραρε όμως το γκολ του ακυρώθηκε σωστά ως off-side.

Στο 84ο λεπτό ο Νικήτας Τόδρης δέχτηκε την δεύτερη κίτρινη κάρτα αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες.

Παράταση

Αν και θα περίμενε κανείς ότι και οι δύο ομάδες θα ήταν κουρασμένες, τελικά τα παιδιά και των δύο ομάδων, μας διέψευσαν μιας και μέχρι και το 120΄ είδαμε αρκετές φάσεις και στις δύο εστίες.

Το μοναδικό γκολ της συνάντησης σημειώθηκε από την χρυσή αλλαγή του κ. Ανδρέα Σπυρόπουλου, όταν στο 97ο λεπτό o Σταύρος Σουλίδης σούταρε έξω από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα αναπήδησε μπροστά από τον Σερέπα και κατέληξε στην αριστερή του γωνία. Στο 109ο λεπτό ο Κληρονόμος δέχτηκε κι αυτό την δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες. Ο Αστέρας στα τελευταία λεπτά του αγώνα έκανε αρκετές φάσεις για να ισοφαρίσει αλλά ο Νηρέας ήταν αυτός που γέλασε στο τέλος, παίρνοντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.



ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ: (Π. ΚΕΝΕΡ) ΣΕΡΕΠΑΣ Α., ΚΑΡΑΝΙΚΗΣ Π., ΑΛΙΠΡΑΝΤΗΣ Φ., ΞΕΝΑΡΙΟΣ Μ., ΡΟΥΠΑΣ Δ., ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ Σ., ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ Χ. (97΄ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ Δ.) ΡΟΥΣΣΟΣ ΧΑΡ. (46’ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΕΛ.), ΒΙΤΖΗΛΑΙΟΣ Π., ΣΑΜΙΟΣ Κ., ΣΑΜΙΟΣ Ν. (46’ ΡΟΥΣΣΟΣ Π.).

ΑΜΕΣ ΝΗΡΕΑΣ: (Α. ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ) ΒΕΝΤΟΥΡΗΣ Π., ΡΟΥΣΣΟΣ Μ., ΧΑΤΖΙΑ Α., ΜΠΙΜΠΑ Μ., ΜΠΑΡΜΠΑΡΗΓΟΣ Π., ΚΡΗΤΙΚΟΣ Δ. (77’ ΠΡΑΜΜΑΤΙΑΣ Δ.), ΤΟΔΡΗΣ Ν., ΤΕΤΛΑ Φ. (58’ ΣΟΥΛΙΔΗΣ Σ.), NIKOLOV I., ΚΡΗΤΙΚΟΣ Σ. (72’ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΙΩΤΗΣ Π.), ΜΟΣΤΡΑΤΟΣ Γ.

Όλα τα αποτελέσματα και ποιοι προκρίθηκαν εδώ...

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares