Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2019 20:12

Μεγάλη πρόκριση του Πανθηραϊκού... 4-2 στα πέναλτι την Θύελλα Καμαρίου [vid]

Ντέρμπι από τα παλιά ήταν αυτό που παρακολούθησαν οι φίλοι που κατέκλυσαν το γήπεδο των Φηρών μεταξύ του Πανθηραϊκού και της Θύελλας Καμαρίου για την φάση των ''8'' του Κυπέλλου Κυκλάδων, όπου ο Πανθηραϊκός πανηγύρισε την πρόκριση στον ημιτελικό του θεσμού, παίρνοντας τη νίκη στα πέναλτι με 4-2 (κ.δ. 0-0).

Πολύ φτωχή από πλευράς ευκαιριών η κανονική διάρκεια του αγώνα, με λιγοστές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες με την μία ομάδα να φοβάται τις κινήσεις της άλλης. Ο Πανθηραϊκός ανέβασε την απόδοση του προς το τέλος του αγώνα, έχοντας μία – δύο καλές στιγμές, με την Θύελλα να μένει με παίκτη λιγότερο λόφο αποβολής του Αρβανίτη με απευθείας κόκκινη κάρτα που αντίκρισε από τον ρέφερι Ανδρικόπουλο και ήρθε μετά από ένταση που δημιουργήθηκε μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.

Η κανονική διάρκεια έληξε ισόπαλη 0-0, με τις δύο ομάδες να μπαίνουν στην διαδικασία της παράτασης, όπου ο Πανθηραϊκός, εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο το γεγονός ότι έπαιζε με παίκτη περισσότερο και πίεσε τη Θύελλα Καμαρίου, δημιουργώντας 1-2 καλές στιγμές, που πέρασαν χωρίς την επίτευξη κάποιου τέρματος.

Στο δεύτερο μέρος της παράτασης, η Θύελλα ισορρόπησε το παιχνίδι, χωρίς ωστόσο να έχουμε κάποιο τέρμα με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι, όπου οι γηπεδούχοι πήραν τη χρυσή πρόκριση και πλέον περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλο τους στον ημιτελικό του θεσμού.

Υποδειγματική η στάση των Σαντορινιών φιλάθλων που γέμισαν ασφυκτικά το γήπεδο χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό παρατράγουδο, όπως και των ποδοσφαιριστών, με εξαίρεση την σύρραξη του 92΄όπου πέρασε με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων και βέβαια του παρατηρητή του αγώνα κ.Μάριου Γαλανού που η παρουσία του ήταν επίσης καθοριστική για να κυλήσουν όλα ομαλά.

Η ΡΟΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

3' Φάουλ Ερρίκου λίγο άουτ

19' Ο Πανθηραϊκός φωνάζει για ένα οφσάιντ

53' Φάουλ του Μάνιας, εύκολα ο Τσουκαλάς

71΄ Καλό σουτ από τον Παληγεώργο, μπλόκαρε ο Ανδριόλας

81΄Ο Κόντης Γύρισε στον Μάνιας με τον τελευταίο να σουτάρει λίγο άουτ

86΄Μετά από φάση διαρκείας Διώχνουν οι αμυντικοί της Θύελλας

92΄Μετά από σύρραξη ο κ. Ανδρικόπουλος έδειξε την κόκκινη κάρτα στον Αρβανίτη.

Παράταση

94' Ο Μάνιας σούταρε, ενστικτωδώς ο Ανδριόλας και στη συνέχεια της φάσης ο Γαϊδαρτζής με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα σύριζα άουτ από το δοκάρι του γκολκίπερ της Θύελλας Καμαρίου.

99΄Ο Μάνιας εκτέλεσε φάουλ και ο Ανδριόλας έδιωξε με γροθιές.

104' Παράληλη μπαλιά του Μάνιας, οι αμυντικοί της Θύελλας έδιωξαν προ του Αγοραστού που παραμόνευε.

115' Ο Ντούμος έβγαλε παράλληλη πάσα και ο Κόντη που ακολουθούσε σούταρε ελάχιστα άουτ.

Πέναλτι

Κόντης εύστοχος (1-0)

Ρέτζο εύστοχος (1-1)

Μάνιας άστοχος (1-1)

Κλιγγόπουλος εύστοχος (1-2)

Παληγεώργος εύστοχος (2-2)

Γελαδάρης άστοχος (2-2)

Γαϊδαρτζής εύστοχος (3-2)

Γιαννής άστοχος (3-2)

Λούκας εύστοχος (4-2)

Διαιτητής ήταν ο κ. Ανδρικόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Τσάφος και Νάκκας

Πανθηραϊκός (Γιάννης Σιλεβίστας): Διαμαντής, Τσίγκρος, Μπιρμπίλι, Παληγεώργος, Κονσταντίνοφ (66΄Γαϊδαρτζής), Μάνιας, Μπουρούς (50΄Κόντι), Λαμπρόπουλος, Ντούμος, Λούκα ©, Αγοραστός.

Θύελλα Καμαρίου (Κωνταντίνος Μιχάλης): Τσουκαλάς (62΄λ.τ. Ανδριόλας), Στασινός (28΄λ.τ. Μαντούσης), Γελαδάρης, Σπανός, Ρέτζο, Φίλων, Ερρίκος (96΄Μαυρομάτης), Σιμιτσής, Αρβανίτης, Μάκο (74΄Κλιγγόπουλος), Γιαννής

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε από το sportcyclades.gr

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares