×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 81

Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2012 20:43

«ΕΥΡΙ…πρόκριση», με 2-1 για το Φιλώτι [photos].

EYRI KYPELLO ME TRAGAIA

Με κορυφαίο τον Μιχάλη Ευριπιώτη (2 γκολ) και μεταμορφωμένο αγωνιστικά, το Φιλώτι κατάφερε να πάρει τη νίκη-πρόκριση, απέναντι στην ποιοτική Τραγαία και θα είναι αυτή, που θα περιμένει τον επόμενο αντίπαλο για το Κύπελλο Κυκλάδων.

Μαχητικότητα, καλή φυσική κατάσταση, αλλά και αγωνιστικό πλάνο, ήταν τα κύρια συστατικά της επιτυχίας για το μεταμορφωμένο Φιλώτι, που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με μοναδικό στόχο τη νίκη, πράγμα που τελικά κατάφερε με δύο γκολ του "SUPER" Ευριπιώτη, ο οποίος ήταν όλα τα λεφτά για τους Φιλωτίτες.

Από την άλλη πλευρά η Τραγαία έπαιζε με 2-3 βασικές απουσίες, πράγμα όμως που δεν δικαιολογεί την κακή φυσική κατάσταση και την ανετοιμότητα, που επέδειξαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, οι πορτοκαλί. Μάλιστα η τύχη τους έδωσε  ένα ατού για την κατάκτηση της πρόκρισης, αφού το Φιλώτι τέλειωσε το 1ο μέρος, κάνοντας δύο αναγκαστικές αλλαγές λόγο τραυματισμών ( 6΄ Ανωμερίτης - Μουστακης Ν. και 34΄ Προμπονάς - Λιόφαγος). Θα πρέπει να σημειωθεί ότι, ο Αστέρας Τραγαίας φωνάζει για μια φάση πέναλτι στο 2ο ημίχρονο, όταν ο Capi ανατράπηκε από τον Προμπονά, στα όρια της μεγάλης περιοχής , με τον Κύριο Δρόσσο να καταλογίζει κόρνερ.

Φρεσκάδα vs Εμπειρία.

Στο αγωνιστικό κομμάτι δεν είδαμε ιδιαίτερα καλό θέαμα, αλλά σίγουρα κάποια πράγματα ξεχώριζαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και αυτά ήταν η φρεσκάδα του Φιλωτίου και η εμπειρία της Τραγαίας.

Οι μεν Φιλωτίτες μπήκαν πολύ δυνατά, προειδοποιώντας μάλιστα στο 1΄και στο 3΄με τον Ευριπιώτη, με τον ίδιο παίχτη να ανοίγει το σκορ στην επόμενη φάση (8΄), όπου εκμεταλλεύτηκε χτύπημα πλάγιου άουτ του Ψαρρά και από διαγώνια θέση πλάσαρε τον Polja.

Η αντίδραση από την Τραγαία ήταν υποτονική και χρειάστηκε να φτάσει το ματς στο 36΄για να απειλήσει, όταν ο Αγγελής έπιασε «κεραυνό» μέσα στην περιοχή, αλλά ο πολύ καλός σήμερα Βασιλάκης του είπε "Όχι". Στην αμέσως επόμενη φάση η έμπειρη Τραγαία εκμεταλλεύτηκε την στιγμιαία υπεροχή της και με δημιουργό τον Αγγελή και εκτελεστή τον Μασούρα έφερε το ματς στα ίσα, στέλνοντας τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια, με το ισόπαλο 1-1 .

Το πήρε με Ευριπιώτη.

Η πολύ ζέστη, που επικρατούσε σήμερα στο γήπεδο του Αγερσανίου επίδρασε σημαντικά στην απόδοση των παιχτών, κυρίως στο 2ο μέρος. Αυτοί που είχαν επηρεαστεί κυρίως ήταν οι της Τραγαίας, πράγμα που τους έκανε να κατεβάσουν ακόμα περισσότερο τον ήδη αργό ρυθμό, που είχαν στο 1ο μέρος.

Κάπου εκεί ανέλαβε δράση ο Ευριπιώτης, ο οποίος σε όλη την επανάληψη ταλαιπωρούσε την άμυνα του Αστέρα. Σε μια τέτοια φάση ήρθε και το γκολ της νίκης για το Φιλώτι, όταν ο Κρητικός (κορυφαίος στο κέντρο) έβγαλε ασίστ στον Ευριπιώτη, με τον τελευταίο να διεισδύει στην περιοχή της Τραγαίας και να ανατρέπετε από τον Κατσούλη. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο ίδιος, πετυχαίνοντας το γκολ με την επαναφορά της απόκρουσης του Polja.

Από εκεί και πέρα η Τραγαία προσπάθησε να αντιδράσει, χωρίς πάντως να καταφέρει κάτι ουσιαστικό, αφού η αμυντική διάταξη του Φιλωτίου ήταν σε πολύ καλή μέρα.

Προς το τέλος της αναμέτρησης ο Μάκαρης χτύπησε εκτός φάσης τον Ξενάκη και είχαμε νεύρα. Άμεσα και σωστά ο κύριος Δρόσσος απέβαλε τον παίχτη της Τραγαίας, ενώ τιμώρησε και με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Ξενάκη, ο οποίος είχε χάσει την ψυχραιμία του. Αυτό ίσως αποτέλεσε και το μοναδικό μελανό σημείο του αγώνα.

Κέρδισε πολλά.

Με αυτόν τον αγώνα ο ΑΜΣ Φιλωτίου, εκτός της πρόκρισης κέρδισε πολλά πράγματα. Πρώτο από όλα έναν Προπονητή, που στα πρώτα του βήματα στους πάγκους κατάφερε να μεταμορφώσει το περσυνό απείθαρχο Φιλώτι σε μια ομάδα, που προσπαθεί να παίξει μόνο ποδόσφαιρο μέσα στο γήπεδο, χωρίς να ασχολείται με διαιτητές και αντιπάλους.

Δεύτερο είδαμε παίχτες, που πέρυσι είχαν χάσει κάθε ίχνος ποδοσφαιρικού πάθους να επανέρχονται και μάλιστα να είναι από τους κορυφαίους της ομάδας.

Τρίτον και κυριότερο, στην ομάδα έχουν έρθει παιδιά, που είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές και αρκεί μια ματιά για να δει κανείς ότι, αν δέσει αυτό το σύνολο θα αποτελέσει πολύ δύσκολο αντίπαλο για όποιον το αντιμετωπίσει και πόσο μάλλον άμα το υποτιμήσει.

Στατιστική: Γιώργος Μουστάκης (Γιούρι)

Συνθέσεις

ASTERAS 2012-2013

Αστέρας Τραγαίας (Βλησίδης): Polja, Τουλούπης (24΄Τουλούπης), Αγγελής, Κατσούλης, Αλιμπέρτης, Βουτσίνος, Φρατζέσκος, Μαρούλης, Λυμπερτάς (85΄Μάκαρης), Capi, Μασούρας.

AMS FILOTIOU 2012-2013

Α.Μ.Σ Φιλωτίου (Βασαλάκης): Βασιλάκης, Ξενάκης, Λιόφαγος (34΄Προμπονάς), Ψαρράς, Μουστάκης Α., Βασαλάκης, Ανωμερίτης (6΄Μοστάκης Ν.), Κρητικός, Ευριπιώτης, Ντάσιος (90΄ Κατζιλιέρης), Μουστάκης Δ.

Φωτογραφίες από τον Στέφανο Μουστάκη & Λαμπρινή Μάκαρη.


Ακολουθούν Φάσεις, γκολ και δηλώσεις από το ματς


Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares