×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 81

Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου 2012 20:35

ΑΞΙΑ ο ΑΟ Σύρου στην επόμενη φάση...

pagos-aos-30-9-2012-1

Ένα ντέρμπυ με τα όλα του παρακολούθησαν οι συριανοί φίλαθλοι που γέμισαν το γήπεδο της Άνω Σύρου με τον ΑΟΣ τελικά να είναι πιο τυχερός και να παίρνει την πολυπόθητη πρόκριση για τον επόμενο γύρο με σκορ 1-2.

Η ομάδα του Πάγου ήταν εκείνη που έκλεψε τις εντυπώσεις και το χειροκρότημα του κόσμου, κάτι που δίνει τεράστια ψυχολογική τόνωση για την συνέχεια στους αγώνες του πρωταθλήματος.

pagos-aos-30-9-2012-2

  • Ο ΑΟΣ ευτύχησε να προηγηθεί με εξαιρετικό, τεχνικό σουτ μέσα απ την περιοχή, του Λεονάρδου Πρίντεζη και έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι της εστίας.

Από εκεί και πέρα τα ηνία του αγώνα ανέλαβε ο Πάγος, όπου για 35 λεπτά είχε κλείσει τον ΑΟΣ στα καρέ του και απειλούσε συνεχώς από στημένες φάσεις αλλά δεν κατάφερε να ισοφαρίσει πριν από την ανάπαυλα.Syros-foskolos

  • Η πιο σημαντική φάση σημειώθηκε όταν ο Ρούσσος Γ. από το χώρο του κέντρου πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και έβγαλε κάθετη ασίστ στον Χούρο αλλά το σουτ του τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.
  • Νωρίτερα, ο Πάγος διαμαρτύρεται για πέναλτι επάνω στον Πάπιτση καθώς και ο βοηθός είχε σηκώσει σημαία για να το υποδείξει αλλά τελικά δεν πήρε την φάση πάνω του.
  • Ο ΑΟΣ μένει με 10 παίκτες καθώς ο Αμπντούλ δέχθηκε την δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον Δρόσσο για κοντρόλ που έκανε με το χέρι.
  • Αφού ο Πάγος δεν κατάφερε να απαντήσει στο γκολ μετά από τόσες χαμένες ευκαιρίες μίλησε ο άτυπος νόμος του ποδοσφαίρου και ένα λεπτό πριν την συμπλήρωση των 45΄μετά από κόρνερ και σε μια φάση διαρκείας στα καρέ του Κουκή η μπάλα γύρισε στον Κουρούμα που βρισκόταν στο ύψος του πέναλτι και με ένα πλασέ έκανε το 0-2.

pagos-aos-30-9-2012-3

2ο Ημίχρονο:

  • Ο Πάγος προσπάθησε να μειώσει και να μπει ξανά στο παιχνίδι κάτι που κατάφερε με τον Μανωλιό με πλασέ μέσα απ την μικρή περιοχή.
  • Την ευκαιρία να τελειώσει το ματς είχε ο ΑΟΣ όταν βρήκε ανοιχτούς χώρους στην αντεπίθεση αλλά το πλασέ του Βαμβακούση μέσα απ την περιοχή πέρασε μόλις άουτ.
  • Η τελευταία φάση του αγώνα άνηκε στον Πάγο, όταν από γέμισμα της άμυνας και κεφαλιά πάσα του Ξανθάκη, ο Πρίντεζης βρέθηκε τετ α τετ, τσίμπησε την μπάλα και στη συνέχεια συγκρούστηκε με τον  Κρητικό, με τον κ. Δρόσσο να υποδεικνύει επιθετικό φάουλ.

Για τον Α.Ο. ΠΑΓΟΥ του Ηλία Ξενικάκη, αγωνίστηκαν οι:

Κουκής, Πάπιτσης, Σαμιωτάκης (λ.τρ. 65' Ξανθάκης), Ρούσσος Ν. ©, Βαμβακάρης (46' Νομικός), Μανωλιός, Σαρτζετάκης (82' Βαρθαλίτης), Πρίντεζης, Χούρος, Ρούσσος Γ., Πρελορέτζος.

Απόντες οι: Μαρμαγγιώλης(λ. τρ.) - Πάσχος

Ενώ για τους νικητές αγωνιστηκαν οι:

ΑΟ Σύρου (Πελέκης): Κρητικός, Δημόπουλος, Βαμβακούσης, Κόκκαλης, Μπελεγρίνης, Σούρλας, Πάπιτσης, Τζώρτζης (66΄Μαραγκός), Αμπντούλ, Κουρούμα (77¨ Δημητρακόπουλος), Πρίντεζης (62΄ Βαβουράκης).

pagos-aos-30-9-2012-4

Δευτέρα κατά πάσα πιθανότητα θα κάνει Πρεμιέρα Πρωταθλήματος ο Α.Ο. Πάγου απέναντι σε μια από τις νεοφώτιστες ομάδες, τον Α.Ο. ΣΕΡΙΦΟΥ.

Διοίκηση, προπονητής και παίκτες ευχαριστούν θερμά όλο το φίλαθλο κοινό που βρέθηκε στο πλευρό της ομάδας μας και ελπίζουν και στη συνεχή στήριξη τους.

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares