×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 81

Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου 2012 19:45

Στα προημιτελικά ο Α.Ο Μυκόνου.

ano mera-mykonos-29-9-2012-5

Στην προημιτελική φάση του θεσμού του κυπέλλου πέρασε το Σάββατο το απόγευμα ο Α.Ο. Μυκόνου, που επιβλήθηκε με 4-0 στο γήπεδο της Άνω Μεράς, την γηπεδούχο ομάδα.

Το παιχνίδι ποιοτικά ήταν κακό, αφού δεν είχε πολλές φάσεις, αλλά οι φιλοξενούμενοι έδειχναν ότι είχαν τον απόλυτο έλεγχο. Την αναμέτρηση παρακολούθησαν 150 περίπου φίλαθλοι και των δύο ομάδων, όμως, δεν τους ικανοποίησε το θέαμα που παρακολούθησαν. Τώρα, μετά την απευθείας πρόκριση του Α.Ο Τήνου και του Α.Ο Υδούσας, οι Μυκονιάτες περιμένουν  το αποτέλεσμα του αγώνα Α.Ο Πάγου - Α.Ο Σύρου,  ώστε να μάθει τους πιθανούς αντίπαλους, που μπορεί να κληρωθεί στην επόμενη φάση του θεσμού.

Τα γκολ της αναμέτρησης πέτυχαν οι: 13΄Καρατζάς 1-0, 34΄Λαγόπουλος 2-0, 55΄Τσάλμας 3-0, 75΄Τσάμας 4-0.

Καλό σύνολο.

Εκτός της πρόκριση, ο Α.Ο Μυκόνου από αυτό το ματς μπορεί να κρατήσει το καλό σύνολο, μιας και η ομάδα δείχνει να διαθέτει ένα καλό ρόστερ, το οποίο βέβαια είναι αποτέλεσμα ομοιογένειας, μιας και πολλοί από τους ποδοσφαιριστές αγωνίζονται τα τελευταία 2-3 χρόνια μαζί. Σε γενικές γραμμές πάντως η ομάδα δεν απέδωσε καλό ποδόσφαιρο, έχοντας προβλήματα στον τομέα της ανάπτυξης περισσότερο, πράγμα που προβλημάτισε την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Τα τέσσερα (4) τέρματα, που πέτυχαν οι επιθετικοί του κ. Παχατουρίδη είναι κάτι, που συγκαταλέγετε στα συν, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήταν αποτέλεσμα ομαδικού ποδοσφαίρου, αλλά περισσότερο ατομικών ενεργειών ποδοσφαιριστών και προπαντός ολιγωρίας της αντίπαλης άμυνας.

Είμαστε φτιαγμένοι για τέτοια.

Από την πλευρά της Άνω Μεράς , υπάρχει μεν προβληματισμός, αλλά η ομάδα έχει ακόμα μπροστά της  αρκετό χρονικό διάστημα για να διορθώσει τα λάθη της και να δέσουν οι παλιοί με τους νέους παίχτες. Την  κακή εικόνα της ομάδας, που έφερε και τον αποκλεισμό, επισήμαναν με δηλώσεις τους στο S.C , οι έμπειροι ποδοσφαιριστές της ομάδας Βασίλης  Ψυχράμης, Αργύρη Κεραμιδάς και Αργύρης Ασυμομήτης, λέγοντας ότι, η ομάδα δεν έδειξε καλό πρόσωπο, πράγμα που οφείλετε, όπως είπαν στις πολλές απουσίες και στην ανετοιμότητα , λόγο του σταδίου προετοιμασίας, που βρίσκετε  ακόμα η ομάδα. Πάντως οι παίχτες της Άνω Μεράς, έδειξαν να είναι συνειδητοποιημένοι για τα δεδομένα, που υπάρχουν και είναι σίγουροι ότι η ομάδα θα είναι πολύ καλύτερη όταν ενσωματωθούν πλήρως όλες η μεταγραφές.

Εξομάλυνση σχέσεων.

Το θετικό κλίμα μεταξύ των δύο πλευρών ήταν γεγονός χθες στην Άνω Μερά, μάλιστα μετά το τέλος της αναμέτρησης οι παίχτες των δύο ομάδων αγκαλιάστηκαν εγκαρδίως και αντάλλαξαν ευχές και φιλοφρονήσεις. Φαίνεται ότι, η σύσφιξη των σχέσεων των δύο ομάδων είναι κάτι που επιζητείτε από όλους  τους παράγοντες, πράγμα που τόνισε και ο Πρόεδρος του Α.Ο Μυκόνου Κύριος Κουκάς. Στο ίδιο μήκος κύματος κυμάνθηκαν και η δηλώσεις από τους παίχτες της Άνω Μεράς, με τους τελευταίους να θεωρούν επιτακτική και απαραίτητη την καλή συνεργασία μεταξύ των δύο ομάδων. Τα παραπάνω έρχονται να κλείσουν  με τον καλύτερο τρόπο την φερόμενη διένεξη μεταξύ των δύο ομάδων, οι οποία είχε πάρει διαστάσεις τις τελευταίες μέρες.

Σχόλιο.

Παρά τις δύσκολες εποχές που ζούμε η Διοίκηση της Άνω Μερά είναι αξιέπαινη, καθώς αποφάσισε να συμμετάσχει σε ένα πρωτάθλημα στο οποίο καλέστηκε την τελευταία στιγμή, μην αφήνοντας την ευκαιρία να πάει χαμένη. Αυτοσκοπός για τους ιθύνοντες της Άνω Μεράς, είναι όπως λένε και οι ίδιοι η προβολή του Μυκονιάτικου ποδοσφαίρου.

1ο Ημίχρονο

7' σουτ που κατέληξε στα χέρια του Eyong από Λεπτάκη
9' ο Κεραμιδάς απέκρουσε με προβολή από κάτω σουτ του Ξένου
11' ΓΚΟΛ από τον Καρατζά με γυριστό σουτ στην περιοχή και άνοιξε το σκορ σε 0-1
29' κάθετη μπαλιά για Θεοχάρη που δεν πρόλαβε και έπιασε ο Eyong
31' ο Λαγόπουλος μόνος του μέσα στην περιοχή σούταρε αλλά απέκρουσε ο Χριστοδουλάκης
32' ΓΚΟΛ μετά από δεύτερη συνεχή προσπάθεια του Λαγόπουλου που σούταρε στη γωνία του τερματοφύλακα του Α.Σ. Άνω Μεράς και κάνει το σκορ 0-2
39' σουτ του Χύσα αλλά απέκρουσαν οι αμυντικοί
46' εκτέλεση κόρνερ από Ψυχράμη όμως πολύ καλή επέμβαση του τερματοφύλακα του Α.Ο. Μυκόνου που
βγήκε και μάζεψε τη μπάλα.


2ο Ημίχρονο


52' πάσα Τουμάση στον Ξένο που επιχείρησε σουτ αλλά κατέληξε άουτ
56' ΓΚΟΛ "κλέψιμο" του Τσάλμα από αμυντικό και βρήκε στόχο στα δίχτυα
76' ΓΚΟΛ δεύτερο για τον Τσάλμα
Τελικό σκορ : 0-4
Άνω Μερά
Χριστοδουλάκης, Χατζηπαναγιώτης, Λάμα, Μαρτίνος, Κεραμιδάς, Ασημομύτης Α., Ψυχράμης, Κουκάς (57' Πετράι) , Τόσκα (40' Κουκάς Ζ.), Λεπτάκης, Θεοχάρης
ΑΟ Μυκόνου
Eyong (78' Μπουρντένης), Καρατζάς, Κεκελής, Αργυρίου, Ξένος, Αργυρόπουλος, Χύσα, Λαγόπουλος ( 57' Κυπριτίδης), Τουμάσης (78' Nάζος), Τσάλμας, Γάτσος

Φωτορεπορταζ: Ειρήνη Παππά

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΑΞΙΑ ο ΑΟ Σύρου στην επόμενη φάση... Καταιγίδα ΑΟΠ... »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares