Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου 2012 22:09

Καταιγίδα ΑΟΠ...

nireas-aop-30-9-2012-1

Στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι για τη σεζόν ο ΑΟΠ συνέτριψε το Νηρέα με 5-2 για το δεύτερο γύρο του κυπέλλου Κυκλάδων.

Οι παίκτες του ΑΟΠ μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και η νεανική ομάδα της Νάουσας δε μπόρεσε να ανταποκριθεί παρότι προς το τέλος έδειχνε να έχει περισσότερα τρεξίματα από τον αντίπαλο της. Ενδεικτικό είναι ότι ο παίκτης προπονητής του Νηρέα πέρασε ως αλλαγή στον αγώνα στο 29' γα να διασώσει ότι μπορούσε, πράγμα που έγινε στο δεύτερο ημίχρονο.

nireas-aop-30-9-2012-2

Ο αγώνας ξεκίνησε με καλή ευκαιρία από τη σέντρα κιόλας με τον ΑΟΠ να κερδίζει κόρνερ σε σουτ του Ζουμή στο 1'. Στο 2' δημιουργήθηκαν συνθήκες αντεπίθεσης για την ομάδα της Παροικιάς με τον Αρκουλή να ξεπερνάει τους αμυντικούς των γηπεδούχων κάνοντας με πλασέ το 0-1. Στο 3' από ενέργεια του Κρώνη ο Αρκουλής έπιασε κακό σουτ άουτ και στο 4' έγινε το 0-2 από το Σένκα με σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή. Η πρώτη αντίδραση από το Νηρέα ήρθε στο 20' όταν ο Κορτιάνος εκτέλεσε φάουλ και ο Χατζία έπιασε κεφαλιά άουτ. Στην αμέσως επόμενη φάση όμως μετά από σύγχυση σε εκτέλεση κόρνερ στην περιοχή του Νηρέα, ο Άσκο με σουτ έκανε το 0-3 και το σκορ για το ημίχρονο έκλεισε με 0-4 στο 28' ο Ζουμής με πλασέ μέσα από τη μικρή περιοχή. Τελευταία φάση ήταν για το Νηρέα στο 39', όταν ο Πραμάτιας είχε σουτ άουτ.

nireas-aop-30-9-2012-3

Το δεύτερο ημίχρονο ο Νηρέας ισορρόπησε το παιχνίδι και δεν έχανε τη μπάλα εύκολα όπως γινόταν στο πρώτο ημίχρονο. Η πρώτη καλή στιγμή ήταν στο 55' όταν ο Κρίστο έβγαλε σέντρα, ο Μοστράτος έπιασε την κεφαλιά, την οποία όμως μπλόκαρε ο Νίκας. Στο 56' ο Σ. Κρητικός έπιασε ένα σουτ που πέρασε δίπλα από το δοκάρι και στο 64' ήρθε η μείωση του σκορ. Ο Μετάι πέρασε 5 αντιπάλους κατά την επέλαση του προς την περιοχή πριν πλασάρει το Νίκα. Στο 70' όμως ένα τραγικό λάθος της άμυνας του Νηρέα, σε μια ανύποπτη φάση, έδωσε την ευκαιρία στο Ζουμή να βάλει το δεύτερο προσωπικό του γκολ και να ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 1-5. Στο 80' ο Γκαρώνης είχε σουτ που έδιωξε ο Καρποδίνης σε κόρνερ. Το σκορ έκλεισε στο 2-5 μετά από εκτέλεση φάουλ από το Μοστράτο στο 89' από τη γωνία της περιοχής, ένα γκολ που χειροκροτήθηκε από όλο το γήπεδο .

Ο ΑΟΠ περιμένει τον αντίπαλο του στον επόμενο γύρο ενώ ο Νηρέας επικεντρώνεται στο πρωτάθλημα.

 

ΝΗΡΕΑΣ (Μοστράτος) : Καρποδίνης, Τριπολιτσιώτης, Γκεμπόρις, Κρητικός Σ. (76' Σακαρίδης), Τριβυζάς (29' Μοστράτος), Τέτλα, Χατζία, Κορτιάνος, Πραμάτιας (60' Κρητικός Δ.), Μετάι, Κρίστο

 

ΑΟ ΠΑΡΟΥ (Λάπη) : Νίκας, Μουλάς, Πετρόπουλος, Μπαρδάνης, Καζακίδης, Καβάλλης (72' Γκαρώνης), Σένκα (65' Ξένος), Άσκο (45' Μπάλιος), Ζουμής, Κρώνης, Αρκουλής

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares